Кои са причините един мъж да поиска целувка

Целувката е един от най-нежните и интимни актове, който показва силни и дълбоки емоции. Някои дори смятат, че една целувка крие в себе си повече интимност дори повече от секса.

Мъжете обичат да се целуват. За тях се знае, че често мотивите, които ги подтикват в отношенията с една жена са продиктувани от либидото им. Но дали е само това и кога вече са намесени чувствата? Руският сайт sex-news.ru, цитиран от Chronicle.bg извежда 7 причини, които карат един мъж да поиска целувка. Така че, скъпи дами, четете внимателно, ако се чудите защо мъжът, с когото излизате, е атакувал устните ви:

Целува защото изпитва емоции към теб
Онзи момент, когато той изпитва сериозни емоции към теб. Мъжът е хлътнал, а жената, разбере ли това, усеща най-малкото едно приятно галене на егото.

Виж още: Най-големите митове за секса

Целува, защото го е страх да не остане сам
В крайна сметка повечет мъже са малки момчета, които се страхуват да останат сами в тъмното. Самотата е неприятен спътник и понякога може да ги подтикне да търсят малко нежност. Една целувка може да му донесе усещането, че е желан и необходим. Освен това прогонва тъжните емоции.

Целува защото иска секс
Понякога либидото води разговора и целувката не е нищо друго, освен прелюдия към секс.

Целува, за да забрави бившата си
Понякога споменът за бившата приятелка е силен и болезнен и един от начините да бъде изтрит е с ново увлечение. Това не винаги става, но една целувка оправя положеноето поне временно.

Целува, за да определи сам какво чувства
С една целувка той се опитва да разбере какво се случва в главата и в сърцето му. Не е логично, но понякога помага. Ако му хареса, ако не изпита малко след това съжаление, значи ще има и още.

Виж още: Интересни факти за мъжете, жените и отношенията между тях

Целува, за да се изфука
Понякога просто той иска да се изфука с новото си завоевание пред разни други мъже. Суетата е човешка емоция, егото същи и двете не са чужди на мъжете.

Целува просто защото иска да му се случи нещо или защото иска да се отпусне
Понякога го има и този момент. Целувката е просто целувка, акт на отпускане и нищо друго. Проблемите са минали на заден план, душата се чувства две идеи по-свободна, а проблемите са минали на заден план. Но емоция няма.