С голи снимки до камината, разбира се...

Напоследък животът на Риана се превърна в сапунена опера, само че с повече голота. Много голота. Обикновено тя се съблича с и без повод, когато най-малко очакваме. 

През годината я видяхме полугола пред Тери Ричардсън, с приятелки, за сп. Esquire, годишния брой на GQ, за сп. V с Кейт Мос, обложката на албума й Unappologetic, в редица задкулисни снимки и т.н. 

Последно тя се съблече в знак на протест срещу срещата на Крис Браун и бившата му приятелка. 

Риана и Крис бяха забелязани заедно в Германия, покрай участието й в немското шоу Wetten, dass…? Появиха се и слухове, че Крис и Рири ще посетят церемонията на наградите Грами като двойка през февруари - четири години след инцидента на същата церемония, когато той я удари в колата...

Риана в Wetten, dass...?

Но след Берлин, Крис отлетя за Париж, където бе засечен с бившата си. Това, разбира се, не се хареса на Риана, която заля Twitter с поредица от ядосани статуси, очевидно насочени към новия й стар любим. 

На следващия ден певицата позира гола (е, по сутиен и кожена качулка) до камина пред обектива на добрата й приятелка Мелиса Форд. 

Този път нямаше коментари към снимките, но всички предположиха, че дивата просто иска да покаже на Крис какво изпуска. 

Ситуацията придоби съвсем различна посока, когато вчера Риана изненадващо публикува снимка в Instagram с текст "Липсва ми моят не**р", което ни кара да мислим, че вече не е толкова ядосана. 

Предстои да видим какво ще се случи следващите дни, а ти остани на линия за новости от сагата.