През гледната точка на един мъж

В един момент от живота на жените, колкото и да са красиви, стилни, елегантни, готини и т.н. се случва така, че срещат този мъж, когото да харесат, но пък той, с цялата си наглост, не се хвърля веднага в краката им. Това естествено прави въпросният мъж почти неустоим и съответно жената си поставя за цел да го има.

Ето няколко съвета, дадени от мъж, как задачата ѝ да стане по-лесна:

1. Помисли дали всъщност си заслужава
Сериозно. Наличието на идиоти, кретени и задници по света е толкова голямо, че вероятността да попаднеш на такъв е солидна. А след като се разбере, че е такъв, ще мрънкаш. Много. Това разстройва околните. Така че за собственото и за чуждото добро, помисли малко.

2. Не изглеждай лесна, но изглеждай достъпна
Флиртувай, показвай интерес, показвай, че ти е приятно с въпросния човек и то не приятно като с човек, когото ще вкараш във френдзоната. Мъжете имат нуждата да се чувстват харесвани също. Това ласкае егото им. Въпреки това не трябва да изпадаш до момента, в който се самоунижаваш и недей да прекаляваш с галенето на егото им. Тогава вече влизаш в отбор (да, това го мога), който е еквивалент на черното тефтерче с телефонни номера за секс. Пускай толкова, колкото е нужно той да се хване на кукичката.

Виж още: Как да свалим мъжа според неговата зодия

3. Изглеждай добре
Под "добре" визираме секси, стилна, интелигентна, леко развратна и по възможност като момиче, с което можеш да пиеш бира в парка. Звучи ти невъзможно? Да, горе долу така е. Въпросът обаче е, че мъжете обичат точно такива момичета, а лошата за всички жени истина е, че такива девойки наистина съществуват. И не са една или две. Така че ще ти се наложи да се изправиш срещу конкуренцията на тези почти имагинерни създания, а затова не може да изглеждаш... зле. 

Това само от едната страна. От друга ако се обличаш стилно, носиш малко грим, а прическата ти поне малко наподобява реклама на известен шампоан, вниманието на другия пол ще ти се прилепи като дъвка на подметка или като целулит на задника след цяла купа чипс, шоколад, пица и т.н. Правопорпоционално с това ще започне да расте и собственото ти самочувствие, а честно казано жената със самочувствие е не просто секси, тя притежава магнетизъм и чар.

4. Остави го да си мисли, че има шанс да спи с теб скоро.

Каквото и да си говорим, мъжете искат секс. Това е. Мистерия няма. Ако искаш някой, който да не гледа на теб като на потенциален сексуален обект, намери си импотентен мъж или гей-приятел. Нормалните мъже, ако те харесват като жена, ще си мислят как да пробият защитата ти и като добри пчелички да те опрашат. Дори да се имаш за "добро момиче", което "такива неща не прави" (или поне не на първа среща), пак го оставете да си има надеждата. Разбира се "надежда" не означава да остане с впечатлението, че нещата са му в кърпа вързани, а на първа среща може би не е най-доброто решение. Въпреки това мъжете се радват и на такова стечение на събитията и, повярвай, няма да те счетат за курва, ако им пуснеш от първия път. Освен ако не са кретени.

Виж още: Как се покорява мъж за пет минути

Казват, че мъжете, които получавали една жена веднага, се отегчавали от нея. Не винаги, далеч не винаги. Всичко зависи от жената. Ако тя е уверена, привлекателна, интелигентна и знае какво иска, едва ли ще са много балъците, които ще се отегчат и ще си тръгнат. За сметка на това, ако един мъж реши, че ще го оставиш да чака креватните забавления до безкрайност, е много по-вероятно да си тръгне, без въобще да изпитва каквото и да е съжаление. Когато разбере, че шансовете му да прави секс с теб, са заложени в евентуалното далечно и неизвестно бъдеще, интересът му към теб е много малко вероятно да се задълбочи. Въпреки това не се впускай в такива преживявания, ако не си готова за подобно нещо. Рядко такива неща носят удоволствие за когото и да е от двамата.

5. Бъди интересна
Ще издадем една "огромна вселенска тайна". Мъжете, които искат само и единствено секс са малко. При повечето това е до период в живота им и до неприятна бивша връзка. Обаче наистина има момичета, които могат да предложат само секс. Когато един мъж иска връзка, той ще иска жената до него да е умна, да може да общува с нея. Другият вариант е да му трябва безплатна домашна прислужница. Така че сама си решаваш коя роля ти подхожда повече.  

Разбира се, на всеки мъж са интересни различни жени. Но ако пробваш да изглеждаш така, сякаш в теб има нещо повече от това, което показваш. Ако изглеждаш умна, държиш се интригуващо и като цяло си интересна личност... Тогава шансовете ти за успех се повишават поне малко.

Виж още: 11 песни, които ще те накарат да изневериш

6. Бъди женствена
Това се доближава до голяма степен до една от горните точки, но не съвсем. В случая по-скоро се има предвид да бъдеш женствена. Изиграй всички трикове, на които си се научила през годините. Магичен поглед, който да му разтапя коленете, нежно докосване, целувка по бузата (ти него, не той теб), усмивка. Една хубава, добре отработена усмивка може да закове мъж на място. Каквито и жени да харесва един мъж, откровената, истинска женственост е афродизиак за всички.

7. Качествен секс. 
Не смятаме, че тук има какво да обясняваме. Стигне ли се до там, просто разбери какво харесва той, остави го да разбере какво харесваш ти и се наслаждавайте. При добър секс нещата имат много по-голям шанс да се получат. При липса на добър секс... 

8. Не забравяй, че той може просто да не те харесва.
Това винаги го има като опция. Може да си пада по друга, по собствения си пол, да е глупав, да не си негов тип и т.н. Всъщност просто не е имало химия и от двете страни, парченцата от пъзела не са си паснали. Тук единият вариант за действие е просто да продължиш напред, което е и може би по-добрата опция. 

Виж още: Любимата му музика издава какъв е в леглото

В другия вариант залагаш на системата на "Малкия принц и лисицата". Просто си го опитоми. За това обаче ще трябва да пожертваш голяма част достойнство и нерви, докато най-накрая успееш да го накараш да възприеме, че всъщност е влюбен в теб. Но както се казва, въпрос на приоритети. А ние ти желаем късмет в този лов.