Как да превърнеш спалнята си в уютно секс гнездо.

Заедно сте от доста време, сексът винаги е бил страхотен, знаете силните и слабите страни на поне половината пози в "Кама сутра"... Напоследък обаче не ви идва вдъхновение не само да продължите да разгръщате страниците, но дори и за гушкане.

Нещо трябва да се промени и ако това не сте вие, може би е обстановката. Домът ви трябва да се превърне в уютно секс гнездо, което да върне вдъхновението от интимността.

Ще ти помогнем с няколко изпитани съвета.

Главната ти задача е да превърнеш спалнята в зона, забранена за стрес и битовизми. На първо място това значи да се погрижиш на леглото да не се появява огромна камара с пране за сгъване, разпилените списания да изчезнат от пода, по мебелите да не се появяват мръсни чаши, чорапи, листчета и всевъзможни джунджурии, които по правило си имат място.

Преосмисли дрехите, с които влизаш в тази стая - никакви широки панталони, никакви огромни тениски, никакви пуловери.

Добре ще е да промениш нещо в светлината. Може да минете изцяло на свещи или пък от време на време да мяташ небрежно прозрачен цветен шал върху нощната лапма. Ако прозорците са близо до уличното осветление, вечер оставете сенките да танцуват по тавана.

Смени пердетата и чаршафите, играй с цветовете и материите. Небесносиньото и зеленото действат отпускащо, но между тях трябва да се появи нещо червено или черно.

Задължително промени аромата на стаята. Спокойното ухание на проветрено помещение замени с нещо сладникаво и екзотично - канела, ванилия, жасмин, рози. В спалнята трябва да ухае на секс.

Купи си тапицирана кутия и събери в нея всички секс играчки. Забавлението с тях трябва да се превърне в цял ритуал, който започва още с посягането към "вълшебното ковчеже".

Отново обърни внимание на вкусовете. Как се съчетава шоколадът с аромата на неговата кожа, как се комбинира виното с целувка и т.н. събудете сетивата си. Сещаш се, като в началото. Позабравените ритуали отново трябва да се върнат на дневен (и нощен, и уикенд) ред.