Изгонен от Саудитска Арабия заради красотата си, сега Омар Боркан Ал Гала остана и без страницата си във "Фейсбук".

Преди известно време Саудитска Арабия взе решението да изгони от територията си няколко мъже, защото са прекалено красиви. Омар Боркан Ал Гала нашумя най-много от греховно хубавите представители на мъжкия пол. 

Интересното е обаче, че нещастните случки покрай външния му вид продължават дори след подобна радикална мярка от страна на саудитстките власти.

С две думи - Ал Гала вече е и без страницата си във "Фейсбук". След новините за неговото изгонване, мъжът натрупа за нула време 790 хил. последователи на страницата, но в момента тя не е налична.

Утехата на Ал Гала е, че има още някоя и друга негова фен страница по социалните мрежи, макар и с доста по-скромен брой фенове. Самият той, който е поет, модел и актьор, няма никакво обяснение за случилото се. Объркването му е лаконично изказано с репликата "Предишната ми страница бе изтрита и аз наистина не знам... защо?".

Според официалната версия на изгонването му от Саудитска Арабия, Ал Гала е бил на културен фестивал в рамките на страната, но е бил помолен да напусне, защото външният му вид "щял да опорочи присъстващите жени". 

Някои изказват съмнение относно легитимността на случилото се, но пък е несъмнено, че красотата на Ал Гала поне за момента води до немалко проблеми, уточнява лондонският "Метро".

Източник: Econ.bg