Щастливото събитие щяло да се състои на "поляна в гората", разкрива актрисата

Миналата година актрисата от сериала "Забранена любов" дефилира в булчинска рокля за колекцията на София Борисова "Чувства и разум" - а сега й предстои да стане булка и наяве.

Това лято двамата с Ники Илиев са в трескава подготовка на сватбата си, а Саня повдигна завесата за щастливото събитие пред Гала в предаването "На кафе" по Нова.

Тържеството щяло да бъде малко, само за приятели. Големи пдробности около церемонията не се съобщават, тъй като влюбените искали да я пазят в тайна от медиите.

Фотогалерия: ВИП сватби - как се венчават известните по света и у нас

Все пак актрисата, която игра и в пълнометражния режисьорски дебют на Ники "Чужденецът", разкри, че темата на сватбата ще е "Деца на цветята".

Събитието щяло да се състои на "поляна в гората", а цветовете на роклята, аксесоарите и градинските мебели ще са в бяло и зелено.

Саня благодари в ефир на бъдещата си свекърва - дерматоложката доц. Мира Кадурина, която се заела изцяло с организирането на тържеството.

За церемонията се събира цялото семейство на Саня, което е пръснато в три държави: сестра й живее в Дубай, баща й е в Италия, а майка й - във Видин.