Къмпинги и квартири се готвят да поемат хилядите посетители на фестивала Spirit of Burgas

По 2000 лв. на вечер са готови да отделят най-верните фенове на Роби Уилямс и Kasabian, за да нощуват в хотела, където най-вероятно ще бъдат настанени звездите на Spirit of Burgas. Британските изпълнители пристигат за първи път у нас, за да се включат в тазгодишното издание на фестивала, на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас.

"През последните дни доста хора звънят, за да питат дали Роби Уилямс или Kasabian ще спят в нашия хотел, резервират си стаи при нас с надеждата да срещнат някоя от звездите. Истерията по фестивала е голяма", разкриват от рецепцията на най-луксозния хотел в Бургас.

Най-верните почитатели на "Спирит"-а са решили да окупират морския град два дни преди началото му с надеждата, че някои от звездите ще пристигнат по-рано и ще им дадат шанса да ги видят на живо и да се запознаят с тях.

След като почти всички хотели в Бургас и региона са запълнени, къмпингите и хазяите на частни квартири вече се подготвят, за да поемат допълнителния туристопоток.

От Община Бургас предстои да обявят и кои булеварди ще бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поето цялото множество, което приижда от всички краища на страната, и да се избегнат задръстванията.

От БДЖ са подготвили допълнителни вагони за Spirit of Burgas и така да облекчат трафика към Бургас и обратно.

SPIRIT of Burgas 2015 ще се състои на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август) и ВИП трибуни със седящи места за един или два дни от фестивала.

Източник: Spirit of Burgas 2015