Всеки човек в дълготрайна връзка си е задавал този въпрос

Във всяка връзка се стига до този момент, в който се питаме доколко нещата са сериозни. Разбира се, връзката е сериозна, обичате човека до себе си, приятно ви е, удобно ви е и т.н., но това ли е вашата истинска и предопределена половинка, с която да прекарате живота си?

Да, тогава нещата стават наистина сериозни. И наистина истински и красиви. Как обаче да разберем, че този момент е дошъл? Такива неща обикновено стават не стават за една нощ. Това е плавен процес, който много често така и не усещаме как е преминал.

Ние ви предлагаме 10 точки, които ще ви помогнат да разберете дали сте вече в тази фаза на връзката си. Ако отговарят на вашето положение, то можем само да ви поздравим. 

Ето ги и тях:

1. Вече не се притеснявате да хапвате каквото и да е, когато сте заедно - чесън, заради лошия дъх, кетчуп, с който може да се омажете или спанак, който да остане по зъбите ви. За вас вече е важно че се обичате и се радвате на факта, че сте заедно, няма значение другия как изглежда, когато се храни, защото любовта винаги е красива.

2. Не правите винаги секс, а само когато ви се прави и не се притеснявате от това. Разбира се, редовните креватни забавления са задължителни за една здрава връзка, но редовни не означава постоянно. Понякога просто можете да си легнете след дълъг и уморителен ден и просто да заспите прегърнати. И няма нищо лошо в това.

3. Всеки от вас познава приятелите на другия, знае за минали щуротии и минали връзки.

couple-in-love-at-sunset-317005

4. Да объркаш четката си за зъби с тази на половинката вече не е особен проблем.

5. Имате общ бюджет. Планирате заедно какво трябва да се купи, какво трябва да се плати, кой от какво има нужда - нови обувки и нови дънки. Мислите за себе си, като за едно домакинство.

6. Когато пращате съобщения на половинката, не ги проверявате по няколко пъти за грешки (за да не оставите лошо впечатление). Често даже предпочитате да се обадите вместо да пишете, защото ще получите отговор доста по-бързо.

Виж още: Жените казват едно, а мислят друго

7. Не се притеснявате да правите секс на светната лампа, а напротив. Чувствате се удобно и комфортно, когато сте заедно, независимо от това как изглежда тялото ви.

8. Женският грим не е вече за всеки ден. От една страна, мъжът казва, че жената е красива всякак, дори и без грим, а от друга, жената все пак се старае да изглежда красива за половинката си. И все пак не се притеснява да остане лежерна.

9. Не се стараете да се впечатлявате постоянно с шикозно бельо или красива визия. Жената може да си позволи спокойно да се носи така, както ѝ е удобно. Същото важи и за мъжа.

let__s_meet_again_and_we__ll_fall_in_love__by_sdpbsphotography-d58z9im (1)

10. Можете спокойно да вдигнете телефона на половинката си, когато родителите му/ѝ звънят, а той/тя не е в стаята. Няма го неудобството от говоренето с тях, няма напрежение. И имате доверие и на половинката си да направи същото.

За повече любопитни текстове за семейство, любов и интимно четете Nie-Jenite.bg

Източник: Nie-jenite.bg