Чертите на лицето показват кой как се справя в леглото

Множество науки и "науки" се занимават с изучаването на човешкото лице. Като се започне с науката за лицевите изражения до древната наука френология, която се занимава с лицевата структура, всички те се занимават с отгатването на човешкия характери и мислите, които би трябвало да са изписани по човешкото лице (и неговите мимики).

В Китай и източните страни като цяло четенето по лицето, мимиките и жестовете се практикува от хиляди години. С това се занимава и китайското учение Съан Мен (четене по лицето). Освен да отгатваме намерения, желания и действия на околните, това учение помага и да разберем дали човекът срещу нас е добър в леглото.

Вежди
Веждите са ясен изразител на човешката сексуалност. По-редки и рехави вежди говорят за слаба сексуалност, но засилено усещане за духовното и дзен. Обратното - дебели и рошави вежди означават, че срещу вас седи човек с голям сексуален апетит.

Виж още: Защо жените си падат по женени

Очи
Колкото по-светли са очите, толкова по-голяма е склонността към непрекъснато търсене на нови завоевания и бързо приключване със старите. Хората с много бледи очи се задоволяват лесно сексуално, но като цяло не отдават чак такова значение на секса и любовта. Освен това са склонни да сменят партньорите често и трудно се задържат във връзка. От друга страна хората с тъмни очи са страстни и дълбоки. При тях в началото е трудно да се постигне връзка, но успее ли човек, ще се радва на много интензивен, разнообразен секс. С по-малко няма и как да се задоволят.

Виж още: 8 знака, че сте зле в леглото

Нос
Ако срещу себе си имате човек с малък, чип нос, по-добре ще е да не експериментирате. Тези хора предпочитат традиционния романтичен секс и еротичните авантюри не са им сила. Тяхна противоположност са хората с големи, месести носове. При тях сексът трябва да е много и развратен.

Линии по лицето
Тънките линии в долната част на клепача най-често означават огромен сексуален апетит. Хора с такива линии винаги са много страстни и винаги са готови за едно креватно танго. При тях табута в секса няма и експериментите се посрещат с радост. Хората с тънки линии под основата на носа рядко мислят за нещо друго освен за секс. Огромното им либидо се задоволява трудно. За тях е нужен човек, който може да им смогне на темпото.

Виж още: Сексът сутрин е по-важен от кафето

Уста
Плътните устни отдавна са символ на чувственост и голяма сексуална енергия. Доста често тази енергия не може да бъде задоволена само от един човек, така че е добре да се внимава с такива хора. Хората с малки уста пък са изключително изобретателни в начините за задоволяване на партньорите си. За сметка на това обаче при тях оргазмът достига твърде бързо, а очите им често шарят настрани в набелязване на нови жертви.