Калвин Харис показа първите кадри от фотосесията си за марката, а междувременно пусна и ново парче, с дамското трио Haim

Диджей Калвин Харис е най-новото лице на "Емпорио Армани", в чието бельо преди са позирали футболни звезди като Кристиано Роналдо и Дейвид Бекъм.

31-годишният шотландец обаче е не по-малко прочут от тях - в миналогодишната класация на сп. "Форбс" за най-високоплатените диджеи в света той отново е номер 1 с 66 млн. долара, двойно повече от подгласника си Давид Гета.

Миналогодишният му хит Summer е гледан над 385 млн. пъти в YouTube, а сред вокалистите, които са гостували в парчетата му, са Флорънс Уелш (в Sweet Nothing), "Хъртс" (в Under Control), Не-Йо (в Let's Go), Ели Голдинг (в I Need Your Love), Джон Нюман.

Виж още: 30 от най-известните шотландци

Работил е също така с Риана в хита й We Found Love, както и с бившата си приятелка Рита Ора, а преди седмица излезе и най-новият му сингъл от албума Motion (2014) - Pray to God, с вокалите на други звездни дами: триото Haim.

Договорът му с "Емпорио Армани" е за реклама не само на пролетно-лятната колекция мъжко облекло 2015, но и на аксесоарите - часовници и слънчеви очила.

Ето и още един кадър от фотосесията за италианската марка - прогнозираме, че скоро може да му присъдят и титлата за най-елегантен диджей!