Актьорът от "Двама мъже и половина" подаде молба за развод повече от година след раздялата със звездната си половинка

За да сложи край на брака, сключен през 2005 г., той бил готов на всичко и се отказал от всякакви финансови претенции към жена си, чието богатство се оценява на 150 млн. долара.

Заради ролята си в сериала Аштън Къчър е най-високоплатеният тв актьор към момента, като хонорарът му е по милион на епизод.

Клюкарските издания обаче прогнозират, че Деми Мур, за която това е трети развод, с готовност щяла да изцеди максимално неговата банкова сметка - както сторила с предишния си съпруг Брус Уилис.

Един от най-емблематичните холивудски бракове на застаряваща актриса с по-млад мъж реално приключи още през есента на 2011 г. След като се разбра, че Аштън прекарал годишнината от сватбата им с руса моделка, Деми сама оповести раздялата си с него.

Някогашен секссимвол, актрисата навърши 50 миналия месец и макар да има три пораснали дъщери, все още се държи и облича така, сякаш е тяхна връстница. 

Злите езици коментират, че опитите й да се хване с нов по-млад мъж засега удрят на камък, а връзката й със сина на художника Джулиан Шнабъл е продължила едва няколко седмици. Според "Дейли мейл" 26-годишният арт дилър сам поискал да се разделят, защото се опасявал за репутацията си в интелектуалните среди.

Аштън пък изглежда е задълбочил отношенията с колежката си Мила Кунис и затова е задвижил документите по развода, коментират зад Океана. Дни по-рано двамата бяха засечени за пореден път заедно на мач в Чикаго.