Билков шампоан с лайка - за слаба, изтощена и третирана коса

Билковите шампоани от серията Green Pharmacy са събрали всичко, с което майката природа ни е дарила. Имат различни съставки, според различните проблеми и типове коси.

Няколко капки шампоан се нанасят на влажна коса, масажира се 2-3 минути и се измива. Може да се повтори. Шампоаните не съдържат парабени, изкуствени оцветители, SLS (Sodium lauryl sulfate) и SLES (Sodium laureth ether sulfate).

Лайката е известна със своето успокояващо, противовъзпалително, овлажняващо и омекотяващо действие. Тази билка и днес намира приложение къде ли не - в кремове, лосиони, сапуни, парни бани, пасти за зъби, шампоани, червила, балсами и маски за коса. 

Билковият шампоан с лайка прави слабата, изтощена и третирана коса лека гъвкава и добре хидратирана, с красив и естествен блясък.

Шампоанът съдържа флавоноиди, които се борят със свободните радикали; изобилие на витамин C - естествен антиоксидант; витамин B3, подобряващ състоянието на кожата на главата. Недостъгът на витамин B3 води до преждевременно побеляване и забавяне растежа на косата.

Не забравяйте ежедневно да полагате грижа за косата си, за да има дълготрайни резултати!

Източник: Nie-Jenite.bg