Премиерът Бойко Борисов поздрави във "Фейсбук" боксьора Кубрат Пулев за това, "че се изправи смело пред такава машина"

"Само за това, че беше там, че българското знаме се развя и цялата зала скандираше неговото име, той заслужава похвала и респект. България се нуждае от такива силни и достойни мъже, а сигурен съм, че неговите успехи тепърва предстоят", написа Борисов.

Премиерът съобщи още, че се е чул по телефона с Пулев и му е пожелал бързо възстановяване, защото следващите победи и световни титли съвсем скоро ще бъдат факт. 

Българинът загуби с нокаут в петия рунд от световния шампион по бокс в свръхтежка категория. Кобрата обаче се държа достойно и агресивно, опитвайки се да се боксира, а не да бяга от украинеца.

Виж още: Урокът от няколко нокдауна и един нокаут

Късно в събота, след финала на детската "Евровизия", Борисов не пропусна да поздрави малките Крисия, Хасан и Ибрахим за спечеленото второ място в музикалния конкурс. Отново във "Фейсбук" той написа:

"Със своята песен "Планетата на децата" нашите малчугани ни накараха за пореден път да се гордеем и да се радваме на тези вълшебни детски таланти.

Поздравявам ги и за избора да пеят на български пред публиката от цяла Европа. В моменти като този ние, възрастните, трябва да се учим на тяхната доброта, устременост и всеотдайност в името на другите."

Фотогалерия: Крисия - най-младата ни музикална звезда