Двамата се завърнаха начело на класацията за най-печелившите двойки в шоубизнеса, съставяна от списание "Форбс"

За 12-те месеца до началото на май 2012 артистичното семейство е спечелило 78 млн. долара, като по-голям е приносът на Бийонсе.

Въпреки бременността си през миналата година, звездата е изкарала 40 млн. долара от рекламни договори, продажбите на албума "4" и хонорари от авторски права за предишните й песни.

Съпругът й Джей-Зи е изкарал съвсем малко по-малка сума благодарение на турнето си с Канйе Уест и албума Watch the Throne, книгата си Decoded, както и от своите многобройни бизнес начинания, сред които звукозаписната компания Roc Nation и нощен клуб.

Джей Зи разглежда вратовръзката на милиардера Уорън Бъфет, който бе негов гост за откриването на обновения му клуб 40/40 в Ню Йорк, 18 януари 2012 г. Само десетина дни по-рано Бийонсе роди дъщеричката им Блу Айви Картър

На второ място в класацията на "Форбс" с няколко милиона по-малко останаха миналогодишните водачи - Жизел Бюндхен и играчът от Националната лига по американски футбол Том Брейди.

И в тяхното семейство жената печели повече - особено когато години наред е най-високоплатеният модел в света.

Той обаче не й отстъпва - с подновения си договор с отбора на "Ню Инглънд пейтриътс" (72 млн. долара за четири години) и привличането му като рекламно лице на модни марки като UGG Boots е изкарал 27 млн. долара.

Освен това и Джей-Зи, и Том Брейди намират място сред най-добре облечените мъже в света за годината, според списъка на сп. "Венити феър" - чест, която не е оказана на половинките им.

В челната петица на "Форбс" са още Дейвид и Виктория Бекъм с 54 млн. долара, които изпреварват холивудската двойка Брад Пит-Анджелина Джоли (48 млн. долара), обявила годежа си по-рано тази година.

На пето място е друга актьорска фамилия - Уил Смит и жена му Джейда Пинкет-Смит (40 млн.), участвали напоследък в третите части от популярните филмови поредици "Мъже в черно" и "Мадагаскар".

Уил Смит на нюйоркската премиера на "Мъже в черно 3" през май 2012 г., с жена си Джейда Пинкет-Смит и децата им - дъщерята Уилоу, певица, и Джейдън, който се снима в киното от малък