Попфолк певицата Алисия, която е бившата жена на Валери Божинов и настоящата половинка на футболиста - Николета Лозанова, се засякоха случайно на концерт на Графа в пловдивски клуб.

И двете се забавлявали само в женски компании на съседни сепарета, пише lifestyle.bg.

Според очевидци те не си разменили нито поглед, нито какъвто и да било коментар, а в студиото на гала Алисия заяви, че приключила битките с Николета Лозанова

"От моя страна няма никакво напрежение. Всякакви томахавки са заровени и аз не искам да участвам във всякакъв род битки, но за мое съжаление те продължават", твърди Алисия.

Алисия разказа още, че не би използвала сватба или бебе, за да запуши устата на зложелателите си, защото това не е в неин стил и е "много лично нещо между двама души". 

Певицата говори и за любовта си към Николай Михайлов, който непрекъснато й прави хубави жестове и показва, че тя е най-важната жена за него, а освен всичко друго и е приятел на сина й.  

В същото време според нея Валери не присъствал достатъчно активно в живота на детето. 

"Разбираемо е, той е далеч, има си друго семейство и връзката не е такава, каквато трябва да бъде. Очаквам като майка да прави много повече за сина си", заяви певицата.