Цветовете имат свой език, затова и винаги, когато една жена се облече в черно, бяло или оранжево, изборът й има своя скрит смисъл и влияние върху отношението на противоположния пол към нея. Да вземем например бялото...

Ако една жена харесва бялото не само за сватбения си тоалет, психолозите казват за нея, че има успокоително въздействие върху околните. Не губи много време, когато реши да свърши нещо. Взискателна е към самата себе си, но също много критична и нетолерантна към другите. Дотолкова, че нейните язвителни преценки могат да засегнат чувствителността на околните.

Как я намират мъжете: Те имат доста неприятности, докато "уловят" такава жена в мрежите си. Тя често променя настроенията си и от хладна дама тип "вамп" бързо се превръща в миловидно момиче, което се хвърля в обятията на любимия - но е в състояние още в следващия миг да откаже компанията му.

Виж още: По бели гащи

Кога да бъдете жената в бяло: Когато искате да държите хората на разстояние, защото това е символичен цвят, който може да смути околните.

Мъжете в бяло са самотници, които имат нужда от много жизнено пространство и поставят разума и логиката над чувствата.

Уважават: Жени, които уважават тяхната независимост.

Как да ги впечатлите: Като им предложите авантюра, без обещания и бъдеще.

Източник: В. за В.