На какви неща можем да се натъкнем, когато интимничим, без да имаме връзка

Това, че един човек не е във връзка, въобще не означава, че не прави секс. Докато става въпрос за доброволно участие и са взети предпазни мерки, сексът си е нещо наистина приятно и полезно дори. Често се случва даже свободните ни познати да "мачкат чаршафите" по-често от тези, които са в сериозна връзка.

За разлика обаче от тези, които се радват на здрава и стабилна връзка, интимностите при необвързаните изскачат в различно време, различни ситуации и най-важното, с различни партньори.

Съответно има и няколко различни вида секс, които правим, когато сме свободни:

1. И по-добре е било

Всички сме били там. Когато сме с нов/а партньор/ка много рядко се случва да правим наистина зашеметяващ секс. Дали ще е разминаване в ритъма, дали просто няма да се стараем достатъчно, дали просто ще постъпим чисто егоистично да заграбим възможно повече удоволствие за себе си, без да ни е еня за другата страна, не е важно. Наистина не е важно, това е просто секс и може дори повече да не видим другият човек, с когото сме обменяли телесни течности. Така че няма проблеми.

Problemi-v-legloto

2. Когато сме пияни

Излезли сме навън с приятели, забавляваме се, напиваме се, напиваме се още повече и напълно в реда на нещата организмът ни приеме порива за възпроизвеждане с най-близкото добреизглеждащо създание, което ни хареса (а може и само да си мислим, че изглежда добре). Разбира се, това най-вероятно далеч няма да бъде най-добрият секс, който сте правили. Но пък понеже алкохолът отменя повечето задръжки, които имате в себе си, може да се окаже в топ 10 на най-дивите неща, които сте правили. Също така съществува вариант да се събудите и с най-добрия/добрата си приятел/приятелка. Тогава положението става много неловко. Но пък понякога просто нещата се случват.

3. Когато ни се иска да е повече от просто секс

Правите просто секс и го правите вече от известно време. Запознали сте се, виждате се предимно за това, но пък ви е приятно заедно. И на теб ти се иска да прерасне в нещо повече... Онази граница на "Без да прекрачваме границата" брутално е потъпкана и просто сексът не е достатъчен. Дано и другата страна да си мисли така, защото иначе нещата могат да станат доста неприятни. И ако усетиш, че това е най-възможното развитие на ситуацията, просто прекрати отношенията, преди да е станало съвсем твърде късно.

Izlizaneto-ot-zonata-na-prosto-priyatelstvo-e-neshto-izklyuchitelno-trudno

Виж още: Златни правила на секса за една нощ

4. С приятел/приятелка

Всички имаме онези познати, с които си флиртуваме открай време, но нещата никога не са приемали някаква по-сериозна форма. Или пък просто сме се забили с някоя приятелка/някой приятел в ситуация, която, да кажем, повтаря втора точка. Важното е, че се познавате и това влияе на самия секс в положителен аспект. Приятно ви е, кара ви да се чувствате добре. Реално погледнато, няма нищо лошо. Проблемът е, че нещата могат яко да се объркат, най-старата световна истина е, че когато сексът е намесен, нещата имат лошия навик да се объркат, прецакват и т.н. Също така обаче може да се случи нещо, което отдавна е трябвало да се случи и да намерите идеалният за вас човек.

5. Абсолютно случайно

Въобще не сте смятали да правите секс. То просто се е случило. Излезли сте с намерения да се видите с приятели и нещата са се случили, някак без дори да забележите. Приятна непозната/приятен непознат, флирт и... секс. Или пък си седите вкъщи и готин съсед/готина съседка идва да ви моли за захар. Стават и такива неща, при това не само по филмите. Да пием за щастливите случайности! Не се плашете и хванете възможността, докато ви се предлага. Много по-вероятно е да съжалявате, ако не го направите, отколкото ако се впуснете в предизвикателството.

Виж още: Какъв секс обичат мъжете

6. Когато и двамата знаете, че не трябва

Seks-na-rabotnoto-myasto

Нали знаете, че има едни забранени територии - бивши и настоящи гаджета на приятели, сестри/братя на приятел и т.н. Но в един момент искрата пламва и се изисква воля, по твърда от диамант, за да се противопоставите на нагона. А акълът ви идва, едва след като сте свършили работата. Обикновено след това следват много съжаления, разкаяния, гузна съвест и развалени отношения. Но пък, кой знае. Това, че не е било редно да се случи, не означава, че не е трябвало да се случва.

Източник: Bulevard.bg, EliteDaily