Почувствайте се като милионери с тази селекция от международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg

Живеем във все по-забързан свят, който няма нищо общо със света на нашите родители. С всеки изминал ден нуждите ни се променят, както и потреблението на различни стоки - а оттук логично идва и т.нар. "бум на технологиите".

Намислете си някоя джаджа, която може да прави стотици неща - вероятно наистина съществува или е въпрос единствено на време да се появи! А сега се сетете за всички приложения и устройства, които използвате - и си дайте сметка колко нелепо биха ви звучали преди десет години...

За да направите почивката си още по-комфортна, а ежедневието си с една идея по-релаксиращо и удобно, от Nie-Jenite.bg са ви подготвили списък с 14-те най-задължителни според тях артикула, за които трябва да сме благодарни, че живеем в XXI век!

Преносима Караоке система Pure Acoustics MCP

С преносима караоке система купонът може да започне навсякъдe! Не ви се ходи специално на караоке, не обичате шума на заведенията и се чувствате по-комфортно вкъщи? Или сте на почивка и искате да се забавлявате с приятели? Вече е възможно с това много идейно чудо на технологиите - висок клас озвучителна система с караоке функция.

Пуснете музика от всяко устройство! Системата е оборудвана с USB вход, четец за карти памет и AUX интерфейс. Моделът предлага и безжична връзка чрез Bluetooth. Това е и най-лесният и удобен начин да пуснете музика от смартфона, таблета или лаптопа. Батерията издържа 10 часа!

Цена: 349 лв.

Електронна книга Kindle Paperwhite II Wi-Fi E-book

Електронните книги набират почитатели със скоростта на светлината. Безкрайни са удобствата на четците - леки са, удобни, не натоварват очите, не заемат допълнително място на без това препълнената ви книжна библиотека...

Когато отивате на почивка и сте с много багаж, е доста по-компактно да заложите на електронния вариант, отколкото на няколко томчета "тухли", за които ще ви е нужен отделен сак.

Цена: 275 лв.

Слушалки Samsung Premium

Качествените слушалки са задължителни както в домашни условия, докато разпускате след дълъг ден, така и на път, когато разстоянието минава много по-бързо и неусетно с хубава музика. От геймърски слушалки до слушалки тип "тапи" - всичко зависи от вашия вкус и потребност.

Ние харесахме белите слушалки Samsung Premium Over-Ear Headphone с големи наушници. Елегантност и качество в едно!

Цена: 463,50 лв.

Спортно мотоциклетно кожено яке с TFL Cool технология Cosmo II

За любителите на високите скорости задължителен артикул е спортното мотоциклетно кожено яке. Изборът на Nie-Jenite.bg е от мека телешка кожа с TFL Cool System покритие - намалява количеството слънчева радиация, поглъщана от тъмния цвят на дрехата, и поддържа температурата значително по-ниска.

Цена: 724 лв.

Велосипед Shockblaze Skin Race

Велокултурата се развива все повече и по нашите ширини. Ако допреди няколко години много малко хора пътуваха с колело за работа, сега нещата са коренно различни. Изберете най-добрия модел за вас според това дали ще ви е нужно за градска среда или в планината.

Ние харесахме велосипед Shockblaze Skin Race с изчистен и семпъл дизайн плюс идеални характеристки.

Цена: 5555 лв

Очила за виртуална реалност

Google Cardboard са един от последните проекти на гиганта в IT сферата. Идеята е много проста - да се насладите на виртуална реалност, заплащайки възможно най-малко за оборудване. За да се постигне оптимално ниска цена, Google са разработили своя продукт с най-евтиния възможен материал, а именно - картона.

Трябва да сглобите рамката, да поставите лещите и сте готови да се потопите в света на 3D виртуалната реалност. Поставете своя Android или iOS смартфон на определеното за целта място, изтеглете едно от десетките приложения, специално разработени за Google Cardboard, и погледнете през очилата. Най-достъпният начин да се насладите на 3D изображение директно от своя смартфон.

Цена: 16,90 лв.

Кафе-машина K-fee System 1S01

Качествената кафе-машина е задължителна за всеки ценител на хубавото кафе! Ако ви е писнало от блудкавата напитка по заведенията и съмнителния й произход, по-добре се погрижете сами за кофеиновите си ритуали сутрин!

Със супермощната и модерна K-fee System 1s01 ще придадете на любимите си напитки чувствен аромат и прекрасен вкус. Кафе-машината е снабдена с модерна система за работа с капсули и разполага с малък контейнер, който може да събере до 9 капсули за по-удобно съхранение.

Еспресо, лате, макиато, капучино, топъл шоколад, мляко или просто чаша късо или дълго кафе - всичко това ще се приготвя с лекота от тази функционална кафе-машина.

Цена: 86 лв.

Квадрокоптер/дрон за снимане с Go Pro камера Lazdi 009

Дронът за снимане, на който се спират от Nie-Jenite.bg, има чудесни характеристики: летателно време 30 минути, както и възможност за поставяне на Go Pro камера; задаване на GPS координати с опция за връщане към начална позиция; обхват на дистанционното управление 500 м.

В международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg ще откриете разнообразие от видеокамери за кола, мини WiFi камери и спортни водоустойчиви камери - всичко, което ви е нужно!

Цена: 833 лв.

LCD телевизор Samsung

Уикендът е дошъл и искате да разпуснете след дългата седмица вкъщи? Заслужавате перфектна резолюция, която ще ви накара да забравите, че не сте на кино!

За идеални изображения - функцията за интелигентно зрително изживяване на "Самсунг" оптимизира картината въз основа на типа съдържание или източника.

Цена: 5717,20 лв.

Надуваема лодка с твърдо дъно Line Winder

Тази лодка побира четирима души! Структурата на пода е многослойна - от дърво и смола, осигуряваща защита от водата и дълъг живот. Всяка плоскост на пода е обкантена с алуминиева рамка, което прави цялата конструкция много здрава.

Има защита от химични въздействия, от слънчеви лъчи, температурна защита - два плата от носа до средата за по-голяма здравина.

Цена: 1173 лв

Смарт часовник Samsung Watch

От Wired.com добре са формулирали най-важните причини, поради които смарт часовниците са голям помощник във всекидневието ни.

За какво са необходими? За разчистване на купищата имейли и есемеси, които получавате през деня. От сензорния дисплей на часовника с пръст може да ги изтривате или да разглеждате, без да бъркате в смартфона, компютъра и таблета.

Часовникът вибрира леко на китката, когато получите съобщение. Виждате и актуалните градуси, облачета и други картинки, свързани с времето. Можете да ги използвате като "дистанционно" при слушане на музика през слушалки от телефона.

Цена: 609 лв.

Samsung G925F Galaxy S6 Edge 128GB

Телефонът е нещо, без което не можем във всекидневието си, без значение къде се намираме!

Алуминиевата рамка на Samsung Galaxy елегантно обгръща устройството с двойна защита на Gorilla Glass Corning 4. Предпазва от драскотини, ожулвания, отпечатъци. Но не забравяйте да си купите допълнително покритие или периодично почиствайте екрана и гърба на устройството с кърпа.

Цена: 2099,00 лв

Фотоапарат Nikon D7200

Искате да запечатате всеки момент от почивката си? Дори и да не сте професионален фотограф, имате нужда от хубав апарат, който сам ще се погрижи за добрите снимки!

Крачка към съвършенството с превъзходния Nikon D7200. Този пъргав D-SLR с формат DX предлага великолепни неподвижни изображения, превъзходни видеоклипове и пълна свързаност. Той е бърз, универсален и готов да отговори на всяка ваша амбиция.

Цена: 1944 лв.

Екшън камера Xiaomi Yi

Екшън камерата Xiami Yi има ниска консумация на енергия, Wi-Fi свързаност до 100 м към "Андроид" устройство, лесно прехвърляне на видео и снимки на вашия таблет или телефон. Споделяне на снимки в социалните мрежи за по-малко от 10 секунди!

Цена: 199 лв.

Тези съвременни съкровища ще откриете в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.

Източник: Nie-Jenite.bg / Kaymu.bg