Козметика Hean: Лак за нокти Sugar Crystals в осем различни разцветки

Козметиката с марка Hean освежава външността на дамите в богата палитра от нюанси

Гримът и маникюрът не могат да са скучни! Днес ноктите и лицето се превръщат в платна, върху които се рисуват цели картини. Затова ни е особено необходимо декоративната козметика да пристига в достатъчно разнообразни цветове. Взискателността към качеството се подразбира от само себе си.

Подбрахме няколко ключови продуктови линии от козметиката с марка Hean, които открихме в онлайн магазина Green Master.

Лакът за нокти

Производителите се съобразяват със съвременните тенденции в маникюра, като предлагат по-наситени тонове в специалната колекция с пясъчен ефект Sugar (Захар), пастелната гама под заглавие Wedding Garden (Сватбена градина) и брокатния блясък, наречен "Звезден прах" (Stardust).

Още по-богат и изборът в серията City Fashion (Градска мода), където се срещат и перлени нюанси. Както и останалите лакове за нокти с марка Hean, продуктите от тази серия са обогатени със специална полимерна формула Tefpoly® за дълготраен и гладък цвят, като същевременно не съдържат увреждащи съставки като толуен, формалдехид и камфор.

Върху първия слой може да положите и втори, и трети - в зависимост от ефекта, който искате да постигнете, като изчакате поне три минути между всяко нанасяне, съветват гримьорите.

Добавете в кошницата с покупки и диамантена основа за лак HD - втвърдяваща основа за цветен лак, която съдържа истински диаманти на прах. Освен че изглажда неравностите по нокътната плочка, този продукт е в състояние да подобри състоянието на ноктите, като ги предпази от обезцветяване и удължи трайността на лака.

Има го и за "финализиране" - като втвърдяващ полиращ топлак, който прави основния лак по-дълготраен, предотвратява бързото му изтриване и нацепване, а цветът става по-жизнен.

От време на време може да използвате и подхранващия лак Coconut Proteins, който съдържа кокосово мляко, минерални соли и витамини

 

Очна линия

Дълготрайната очна линия Glam Black не съдържа ароматизатори. Четката е фина, което позволява прецизно очертаване. Интензивният черен цвят е дълготраен, но се почиства лесно.

Безцветната очна линия пък играе ролята на фиксатор, като трансформира прахообразните и компактните сенки за очи в цветни очни линии. Потопете четката във фиксатора, смесете със сенките и нарисувайте дълготрайни цветни линии.

Сенки за очи

Алтернатива са кремообразните сенки под формата на стик, които се предлагат в нюанси на мед и тюркоаз плюс зелено, бяло, розово, синьо, виолетово, сребристо и златисто. Високата пигментна наситеност осигурява оптимални цветови резултати.

Молив за очи и вежди

Не забравяйте молива за очи, удобно комбиниран с малка острилка.

Вариантът Smokey Eyes (Опушени очи) пък разполага с прецизен апликатор за разнасяне на цвета и създаване на опушен ефект. Моливът съдържа естествени защитни UV филтри и може да бъде използван по линията на миглите (в основата на сенките), като основа за по-тъмни сенки или за подчертаване на веждите.

Коректор

Ако пък ви притесняват пъпки и други несъвършенства по кожата, маскирайте ги подходящия за вас коректор. В онлайн магазина Green Master ще намерите няколко предложения с марка Hean, включително антибактериални.

В зависимост от предпочитанията си изберете стик или течен коректор Problem Reductor, сред чиито активни съставки са алантоинът, Д-пантенол (за успокояване и заглаждане на кожата), екстракт от репей (за регенериране и тонизиране) и салицилова киселина (за нежно ексфолииране и придаване на гладкост).

Озаряващият коректор за лице и околоочен контур High Definition обезсмисля прилагането на "Фотошоп" върху портретните ви снимки. Той тушира следите от умора, тъмните кръгове под очите, малките бръчици, обезцветяванията и другите недостатъци на кожата, като в същото време позволява контуриране и изсветляване на избрани зони от лицето. Обогатен с пшенични протеини и активната съставка Tens’Up™, тоналният крем нежно стяга и изглажда кожата.

Руж

Казват, че и малко руж е достатъчен да изтрие умората от лицето ви! Завършете грима с озаряващ компактен руж Satin Blush, чиито перлени молекули придават бляскаво излъчване и подчертават скулите.

Професионалната формула, богата на минерали, позволява използването му за всички типове кожа, дори и чувствителна. Копринената текстура улеснява неговото полагане върху кожата и моделира без "петна". Налице е и възможност да се регулира интензивността на цветовете - от едва доловим до силен ефект върху скулите.

Червило или гланц за устни

Блясък и перлено сияние характеризират гланца за устни Pearl & Minerals. Ефектът е обаче не само отвън, но и отвътре - богат на витамин Е и 100% натурални минерали и перли, той не само придава цвят и сексапил на устните ви, но и ги регенерира, изглажда, овлажнява, а сферичните Covabead микросфери ги правят гладки като коприна и повишават трайността на оцветяването.

Видим 3D ефект има и гланцът Colour Obsession. Обогатената с киосметин формула интензивно овлажнява и подхранва устните, като създава илюзията за повече обемност.

Името Vitamin Cocktail пък издава, че в това червило се съдържа цял коктейл от витамини: А, Е, С, F плюс масло от ший (карите). То овлажнява кожата на устните, а силиконът повишава трайността на цвета.

Водоустойчивият молив за устни, който върви с миниатюрна острилка, също е задължителен продукт за козметичната ви чантичка.

Балсам за устни

Напуканите устни могат да са истински кошмар не само за дамите, но и за силния пол. Балсамът за устни Perfect Care има версия sport active, насочена към активно спортуващите хора, а за онези, които предпочитат устните им да миришат вкусно, са вариантите с дива ягода, портокал и карамел. 

С балсама за устни, обогатен с комплекс от витамини А, С, Е, се предпазвате не само от студа и вятъра, но и на слънцето - заради включените слънцезащитни UVA и UVB филтри.

Ако пък изберете серията True Colour, получавате червило и балсам за устни в едно цяло.

Пудра за лице

Лъскавината, която избива по някои участъци от лицето, може да се избегне - за целта козметолозите са разработили матиращата пудра на прах Perfect Finish. Както личи от името й (Идеален завършек) тя фиксира грима, за да е дълготраен и ясен, а кожата изглежда възстановена и свежа.

Матиращата оризова пудра High Definition съдържа органично масло от ядки на африканското дърво марула (Sclerocarya birrea) и матира, без да изсушава, като абсорбира излишната мазнина в продължение на няколко часа. Фината структура осигурява основа за перфектен грим, а продуктът не съдържа парабени или алергени и е подходящ за всеки тип кожа.

Фон дьо тен

Матиращ ефект може да има и вашият фон дьо тен. Матиращият флуид на Hean Mat Effect e 2 в 1 - комбинира предимствата на крема за лице и фон дьо тена в един продукт.

Неговите биоактивни съставки - витамин Е, екстракт от алое и алантоин, - подобряват състоянието на кожата и я подхранват, а слънцезащитните филтри пазят от UVA и UVB лъчите.

Източник: Green-Master.eu





0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook

Гледай

Дре, Снуп, Еминем, Мери, Кендрик и Фифти заедно на Супербоула

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност