Как да разчетем дамите и тяхното поведение в леглото

Понякога само един поглед е достатъчен, за да кажеш много. Ако става дума за сексуални желания, това важи с още по-голяма сила. Истина е, че погледът може да ни даде представа и за това какви умения в леглото може да има човекът срещу нас, особено ако става въпрос за жена.

В зависимост от това дали една жена е със сини, кафяви или зелени очи може да се предположи много за нейното поведение в спалнята, пишат колежките от Nie-Jenite.bg.

Ето какво говорят женските очи за уменията в леглото:

Жените с кафяви очи са енергични и страстни личности. Когато нещо им хареса, то трябва да бъде тяхно на всяка цена. Не се притесняват да общуват с непознати мъже, но когато нещата станат по-лични, стават доста притеснителни. В леглото те са много чувствителни, но и консервативни. Идеалният сексуален партньор за тях е експериментаторът.

Eyes++96

Дамите със сини очи са нежни същества, но винаги успяват да постигнат целите си. Знаят на какво са способни, знаят и цената си. Синеоките жени обичат романтиката, и мъжът трябва да е истински джентълмен, за да може да ги впечатли. Водете ги на изискани вечери и им подарявайте цветя, за да поддържате техния интерес. Никога не си искайте директно секс. А когато се стигне до там, те са страстни и се отдават напълно.

Зеленооките жени са смятани за хладни и високомерни личности, но това не е така. Всъщност за тях от голямо значение е един мъж непрекъснато да се бори за тях и няколкото задължителни отказа в началото не трябва да го карат да се отказва. За жените със зелени очи от голямо значение е флиртът. Те никога не биха правили секс с човек, който не им е отделил нужното време и внимание. В леглото те биха задоволили всяка една фантазия на своя партньор.

Виж още: 7 съвета за незабравими преживявания в леглото

Жените с пъстри очи са много потайни и никога не биха се разкрили напълно пред любимия си. За тях е много важно непрекъснато да доказвате чувствата и думите си чрез различни жестове. В леглото за тях не съществуват никакви граници. Готови са на всякакви експерименти и чудатости.

Чернооките дами са най-страстните във всяко отношение. Хубавият секс за тях е свързан с постоянни експерименти, разнообразие и пълна освободеност от каквито и да е задръжки. Жените със черни очи са силно магнетични и рядко получават "Не" за отговор. Харесват хората, които живеят рисково и които не се притесняват да кажат това, което мислят.

Жените със сиви очи са амбициозни и винаги успяват професионално, но в леглото не могат да постигнат тези висоти. За жените със сиви очи сексът е единствено акт, с който се продължава поколението и заради това те не са толкова усърдни в спалнята.

Източник: Nie-jenite.bg