Линията ефервесцентни витамини "Суправит" има нови формули, с натурални аромати и натурални оцветители, без аспартам, без ГМО и консерванти

В стремежа си към ежедневна оптимална грижа за добро здраве SupraVit произвежда своите витамини от чисти продукти с високо качество. Голямо значение има и правилното балансиране при съчетаването на активните съставки в мултивитамините и минералите.

SupraVit Active - когато имаш нужда от сила и издръжливост

Тази енергийна комбинация се препоръчва при динамичен начин на живот, за подсилване на имунитета след различни заболявания, при тежко физическо натоварване, при активно спортуване, пролетна умора.

Комплексът от витамин С, магнезий, ниацин, желязо, цинк, витамин Е, витамините от група Б и коензим Q10 допринася за поддържане функцията на имунната система и мускулите, намаляване чувството за отпадналост и умора, поддържане нормалното състояние на кожата, а витамин Е има принос за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Силен антиоксидант, витамин С способства за поддържане на организма ни в добро здраве. Подпомага метаболизма, изгарянето на мазнините, образуването на съединителната тъкан; способства за по-бързото зарастване на рани.

Витамин В3 също има дял за намаляване на чувството за отпадналост и умора, както и за нормалното функциониране на нервната система.

Магнезият (вж. и по-долу) е минерал, който допринася за електролитния баланс, функцията на мускулите и нервната система.

Коензим Q10 е мощен енергиен активатор и антиоксидант, осигуряващ младост на клетките.

Една таблетка дневно ви осигурява издръжливостта и силата, от която имате нужда. Разтворете я в 250 мл вода и се насладете на свежа, здравословна напитка, без добавени захар, изкуствени аромати, оцветители, млечни производни, нишесте, глутен.

Активни съставки (в една таблетка):
Витамин С - 160 mg
Витамин В3 - 19,80 mg
Витамин Е - 16,50 mg
Витамин В1 - 2,60 mg
Витамин В2 - 1,90 mg
Витамин B6 - 4 mg
Витамин В12 - 4.65 μg
Коензим Q10 - 2 mg
Желязо - 2,70 mg
Цинк - 2.70 mg
Провитамин А - 0,5 mg
Мед - 0,45 mg
Фолат - 200 μg
Витамин D3 - 5 μg

Очаквайте през юни и в таблетки!

SupraVit Magnesium + B6 таблетки - енергия за ума и тялото

Приемането на магнезий в достатъчни дози влияе положително върху самочувствието и настроението. Ако той липсва в организма ни, ние се чувстваме по-тревожни, по-нервни, по-раними, по-чувствителни. Неслучайно шоколадът е един от основните източници на магнезий.

Магнезият е минерал от решаващо значение за доброто ни здраве, който изпълнява широка гама от биологични функции, например:
- За нормалното функциониране на мускулите и нервната система
- За нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия
- За нормалното усвояване на белтъчините, въглехидратите, мазнините
- Служи като градивна единица за синтеза на РНК и ДНК
- Участва в процеса на делене на клетките
- Допринася за поддържането на нормалното състояние на зъбите, кожата, ноктите, костите
- Прекурсор е на невротрансмитери като серотонина

SupraVit Магнезий + Витамин В6 таблетки е комплекс от витамини и минерали, който съдейства за правилното функциониране на имунната и нервната система, мускулите и сърцето, както и за правилен енергиен метаболизъм.

Активни съставки (в една таблетка):
Магнезий - 250 mg
Витамин В6 - 1,40 mg
Няма добавени захар, мая, нишесте, глутен или изкуствени аромати. Съдържа лактоза.

Препоръчва се за добро настроение и здрава мускулна система, при интензивно натоварване - психическо, емоционално и физическо, - при стрес или при мускулни крампи. 

Очаквайте през юни и в таблетки!

SupraVit Magnesuim - побеждава стреса

Наричат магнезия "тайната на дълголетието". И това не е случайно. Той е жизненоважен минерал, който в достатъчно количество в тялото допринася за електролитния баланс, за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, функционирането на нервната система и мускулите, поддържането на нормалната психична функция.

Магнезият взима участие в над 300 процеса в човешкия организъм, като най-важните са предаването на нервните импулси, работата на сърцето и мускулите, изграждането на костите.

При жените той е неизменна част от менструалния цикъл и е необходим както за овулацията и зачеването, така и за безпроблемното протичане на бременността.

Магнезият е също важен микроелемент, който поддържа доброто състояние на кожата и има отношение към младостта на клетките. Тъй като не се синтезира или съхранява задълго в организма ни, трябва да се приема редовно и в достатъчно количество.

Витамините от група В пък подпомагат нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и нормалната сърдечна функция.

Активни съставки (в една таблетка):
Магнезий - 150 mg
Витамин В6 - 1.0 mg
Витамин В2 - 0,8 mg
Витамин В1 - 0,7 mg
Витамин В12 - 0,5 μg

Препоръчва се при физическо, умствено и емоционално натоварване, срещу стрес, умора, мускулни крампи и предменструален синдром (ПМС). Разтворете в чаша вода от 250 мл и се насладете на свежа, здравословна напитка, с натурални аромати, натурални оцветители и без аспартам.

Предимствата на ефервесцентната технология

Сред най-ефективните в производството на витамини е т.нар. "ефервесцентна технология", която осигурява усвояването на големи дози разнообразни активни съставки при хранителните добавки или фармацевтичните продукти. Малки, лесно преносими и удобни за употреба, разтворимите таблетки гарантират естествена биоусвояемост.

За сравнение - усвояването на активните съставки в другите форми, в сравнение с ефервесцентната технология, е около 50%.

Ето защо SupraVit използва тази технология за производството на голяма част от своите витамини и минерали.

Защото качеството е от значение

Екипите по развойната дейност на марката SupraVit са посветили много време за създаването на оптималната комбинация от активни съставки, с което се постига и отличният вкус на продуктите. Това е постигнато чрез използване на висок клас швейцарски ингредиенти, производството на чисти продукти без аспартам, както и допълването на новите формули с най-добрите натурални аромати.

В стремежа си към ежедневна и оптимална грижа за добро здраве, както и в желанието си да предложат най-доброто, SupraVit са се доверили на Quali®-Blends ингредиенти с най-високо качество, надеждност и иновативност от водещи швейцарски доставчици.

Използването на Quali®-Blends в производството на витамините на SupraVit води до ефективен и безопасен продукт от надежден източник, произведен съгласно най-високите стандарти за устойчивост и етика.

Вдъхновени от живота и подобрени от науката, витамините SupraVit съчетават бързо действие, чистота, високо качество и сигурност за оптимална защита и действие.

За повече информация - www.supravit.bg!

* Quali® (QualityForLife.com) е запазена марка на DSM.