На какво да заложим за свежа и елегантна визия през лятото

Август е време за море, летни емоции и свежа парти визия! Ето защо отново се обръщаме към модните експерти на Kaymu.bg, международната платформа за онлайн търговия, които са ни приготвили най-актуалните трендове за сезона!

Няма такова нещо, като твърде много чанти за една жена - колкото повече, толкова повече! Без значение дали става дума за плажни, ежедневни, официални или спортни дамски чанти. Нашият фокус днес попада върху три много стилни и актуални модела, които ще направят визията ви още по-забележима. Първият е дамска чанта Ralph Lauren в бяло, изработена от мека висококачествена луксозна кожа с перфорация за изчистен модерен дизайн, с акценти в комплект с малък несесер.

N_8_6

Черният модел е за вечерни срещи и малко по-официални поводи, като голям плюс е, че се комбинира с абсолютно всичко.

N_8_3

Третият ни избор е кожена чанта в синьо, която е с уникален дизайн и оптимални размери.

N_8_2

Лятото е идеалното време да се снабдите с тениски/топове със забавни щампи! Нашият поглед се спря на дамска тениска Selfie, която е 2 в 1 - потник с тениска от мрежа, отлични попадение и за най-капризния вкус! Цветът и материята й я правят перфектна за ежедневието, като в същото време може да бъде и част от парти стила ви!

N_8_1

А какво е август без море? А морето без хубав бански, който да подчертава най-добрите ви страни и да прикрива недостатъците?

N_8_8

Нашият моден съвет е да изберете цветен бански на две части. Ние харесахме Les Fleur с флорални мотиви и дизайн тип "бриджитка".

N_8_4

Не знаем дали диамантите са най-добрите приятели на жените, но изчистените червени обувки на висок ток със сигурност са! Ако не знаете как да подсилите визията си и какво да облечете, заложете на скини дънки с бял топ, плюс обувки на ток, с които ще издължите визуално краката си и ще имате по-правилна стойка.

N_8_5ng

Не по-малко важно е и бельото, за лятото добър избор са моделите без презрамки, бюстиетата и бикините от лека материя. Push up моделите и тази година са хит, тъй като много добре оформят бюста, като в същото време са незабелижими под дрехите.

N_8_7

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.

И не забравяйте доброто си настроение!

N_8_10

Източник: Nie-jenite.bg