Избрахме звездите, които ни занимаваха със себе си най-много през годината и ги кръстихме шеговито "досадни", без желанието да обидим никого. Напротив, надяваме се и следващата да са все така дейни и интересни. Следващата е Николета Лозанова

Тя присъстваше в медийното пространство предимно със смешната вражда между нея и Алисия, любовта й с Валери Божинов и новите й еротични снимки.

Щяхме да забравим най-важното. През 2012-а Ни Ло стана майка на едно очарователно момиченце.

Николета Лозанова vs. Алисия

Мис Плеймейт 2006 и фолк дивата Алисия не спряха да воюват през тази година. Първият изстрел беше, когато те си размениха мъжете - Валери Божинов и Ники Михайлов.

След това футболните съпруги пренесоха войната на бойното поле, наречено Facebook. Двете се надпреварваха да се имитират. Постваха едни и същи позьорски снимки, докато достигнаха кулминацията на своята безсмислена битка - да изглеждат като двойнички.

Прическите, цветът на косите, гримът, форма на веждите, дрехи, дори и телата им придобиха еднакъв външен вид.

Колко си приличат Ни Ло и Алисия

Алисия не е единствената, която можем да оприличим на Николета Лозанова. 

Азис, Андреа и Бориса Тютюнджиева също са огромна конкуренция на плеймейтката. Но дали те я копират, или тя копира тях, отговора ще оставим на звездите.

Николета и Валери Божинов

През 2012 г. Николета и Валери сключиха брак на Бора Бора. Това беше тяхната втора сватба. Церемонията беше много по-различна и нестандартна. Двамата изглеждаха зашеметяващо естествени и красиви. 

Този мил жест от страна на Валери ни подсказва, че те вероятно наистина се обичат и така опровергаха всички слухове, които бяха плъзнали за тях, че са разделени. 

Николета и Валери не са разделени, колкото и да им се иска на някои хора. Любовта между двамата стана още по-силна след появата на дъщеричката им Никол.

Малкото съкровище се появи на бял свят на 1 април 2012 г., а наскоро Николета сподели пред нас, че вече е истински щастлива.

Ни Ло: Мечтаех за щастливо семейство, каквото имам вече

Николета и новото около нея

Николета е една от най-сексапилните български дами, която бързо след раждането се върна отново на снимачната площадка. Тя не изневери на себе си и се снима в гореща фотосесия за сп. "Макс", където младата майка бе по-сексапилна от всякога.

You can leave your hat on

Николета пак се съблече

Ни Ло отново гола

През 2012 г. тя показа на цяла България, че скандалите с Алисия я правят само по-известна. Ни Ло стана още по-търсена и предпочитана звезда в медийната среда.

Тя получи предложение да влезе в къщата на "ВИП брадър", но не успя да се споразумее с продуцентите на предаването. Неин фаворит в последвалия Big Brother All Stars беше големият Нед. 

Красивата Николета взе участие и в няколко попфолк песни - на Емилия и на Азис. Можем да кажем, че се справи доста добре с актьорската игра. 

Освен това, точно както световните звезди, пусна на пазара свой парфюм, за който нямаме мнение.

Пожелаваме й през 2013 г. да я гледаме в някоя голяма филмова продукция.