Съквартирантите в Къщата на "ВИП брадър" вече подозират, че Люси Дяковска има връзка с новодошлата Софи

Двете имат удивително еднакъв стайлинг, еднакви татуировки и близостта им вече е очевидна, категорична е Мариана Попова.

Тя дори призна как преди да влезе в шоуто, е дочула, че колежката й ще участва със своята половинка.

След поредица тайни разговори и хипотези Мариана реши да извика Люси на разпит в спалнята, където пред смутените погледи на останалите съквартиранти й заяви:

"Ние мислим, че Софи е твоето гадже"

До откровения разговор се стигна, след като цял ден звездите се опитваха да свържат различни факти около влизането на Софи Александроф/Камелия Веселинова и познанството й с Люси.

Фотогалерия: Кои са вече в Къщата на "ВИП брадър-4"

Наясно какво я чака, още преди да влезе в спалнята, певицата от германската попгрупа "Ноу ейнджълс" потърси подкрепата на Биг брадър, но в крайна сметка бе оставена

да се справи сама в създалата се ситуация

Засега тя отрича докрай, като твърди, че нейното гадже е в Берлин и тези обвинения са абсурдни.

В подкрепа на теорията, че най-новата им съквартирантка има тайна мисия, обаче се изказа и Никол Станкулова.

Тв синоптичката подозира, че репортажът, пуснат при влизането на Софи в Къщата, е манипулиран. Като кадър на Нова телевизия красавицата е убедена, че

подобна новина никога не би намерила място в централната емисия "Календар"

И Къци Вапцаров е на мнение, че новинарският репортаж е скалъпен. Орлин и Златка също споделят своите съмнения.

Единствено посветената в мисията Кристина Патрашкова се опитва да отклони разговора към историята с немския принц, като нарича догадките за връзка между Люси и Софи "теория на конспирацията".

Кулмнацията на деня, изпълнен с интриги и догадки, събра всички съквартиранти в спалнята. Пред тях Люси все пак потвърди, че

двете със Софи/Камелия наистина си приличат като външен вид и поведение

След като новодошлата свали аристократичното костюмче, с което влезе в шоуто, тя започна да се облича като Люси и жените в Къщата веднага забелязаха рязката промяна.

За да отвлече вниманието от приликата си с Люси, Софи/Камелия отново сложи по-женствени дрехи в класически стил, което предизвика още повече коментари.

Единственият, който не пожела да се включи в полемиката около разконспирирането на Софи, беше Иван Ласкин. Той влезе в открит конфликт с Мариана, като я обвини в недобронамереност, и защити от нейните нападки дори Влади Данаилов.

Ще бъде ли разкрита тайната мисия на Софи/Камелия и ще получи ли приятелката на Люси шанс да остане в Къщата - ще стане ясно до края на тази седмица.

Двете имат връзка от година

За тях като двойка обаче се заговори преди четири-пет месеца, когато двете отидоха заедно на премиерата на "Мъже в черно 3" в Берлин, припомня Нова телевизия. Тогава Люси сподели, че е безкрайно щастлива и скоро ще се ожени.

Запознават се в софийски ресторант, където Камелия е салонен управител. Сега годеницата на Люси Дяковска влезе в Къщата с името София и ново минало.

За да остане вътре, тя трябва да убеди съквартирантите, че е любовница на германски принц, с когото са е разделила преди седмица.