Макар с актьора Иво Аръков да не планират конкретна дата за сватба на този етап, двамата влюбени са категорични, че един ден ще се венчаят далеч от хорските очи, в тесен приятелски и семеен кръг

Мика Стоичкова, която се е отдала на развиването на модната си марка C`est cache, позира на въртележка, облечена в булчинска рокля на Pronovias. Португалската сватбена марка ознаменува с фотосесията своя 50-годишен юбилей, а у нас снимката е върху корицата на летния брой на сп. "Булка" (SpisanieBulka.com).

Моделът от копринена бамбула е от колекцията First Love, в нюанс off-white и дантела с ръчна бродерия в цвят "каталунско злато". За завършена визия е поставен дълъг златист воал. 

Мика и актьорът от сериала "Фамилията" Иво Аръков в първото си тв интервю, в Cool...T по Би Ти Ви през февруари

Фотогалерия: ВИП сватби

Пред сп. "Булка" Мика споделя, че е била на няколко ревюта на Pronovias, а майка й Мариана била приятелка с дизайнера на фирмата Мануел Мота и дори е дефилирала за тях.

"Модният живот в Барселона е доста активен и често ходех на събития. В квартала, в който живеем, сме в съседство с известни дизайнери и имаме близки контакти с тях", разказва с нескрита емоция дъщерята на Христо Стоичков.

В началото на април тя приключи участието си в танцовото риалити "Дансинг старс".