Дрехи и аксесоари за силния пол, които може да си купите лесно онлайн

След като ни изброиха 10-те неща, които дамите трябва задължително да имат, за да бъдат шик в най-топлите и хубави месеци от годината, от Nie-Jenite.bg обръщат внимание и на мъжете, като отново влизат в ролята на моден гуру!

Тази година цветът за мъжете ще е синьо във всичките му възможни нюанси. Морското настроение, което създава цветът, е чудесен акцент в аксесоарите и най-вече при слънчевите очила.

В международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg се открива разнообразие от къси панталони, тениски, обувки, часовници и спортни принадлежности за силния пол. Разходете се виртуално из най-актуалните и стилни хитове на лятото:

Къси панталони

Късите панталони са идеалната дреха за високите температури навън, когато не знаете как да се спасите от термометъра. В Kaymu.bg ще откриете свежи и цветни предложения, удобни и леки материи, перфектна комбинация между стил и комфорт!

3/4 панталоните с висока ластична талия, два предни джоба и качествено българско производство са добър вариант за мъжете, които не обичат да експериментират с външния си вид.

Небесносините мъжки шорти си отиват с бяла тениска и изчистени слънчеви очила за завършена визия.

Тениски

От забавни тениски с летни щампи и закачливи надписи през строг черен класически модел с къс ръкав и обла яка до изчистени модели от материя, която осигурява отлично дишане при изпотяване - в Kaymu.bg има за всекиго по нещо.

За истинските фенове тук има и огромно разнообразие от тениски с емблемите на любими коли и футболни отбори. Подчертайте и изразете своята индивидуалност и няма да останете незабелязан!

Часовници

Никога не подценявайте силата на хубавия стилен часовник, истинско бижу за всеки ценител! За плажа е добре да заложите на водоустойчив модел, който издържа средно около 10 метра под вода. Дисплеите с минерално стъкло придават красив блясък и впечатляват с неповторим дизайн.

Спортно-елегантните силиконови часовници са добър аксесоар, ако сте заложили на спортно-небрежна визия. Освен че не запарват и са безвредни за кожата, силиконовите каишки са изключително удобни за всекидневна употреба.

Камуфлажните часовници и това лято са на мода, като най-предпочитаните цветове са червено и сиво.

Слънчеви очила

Слънчевите очила не са само красив аксесоар, но и са абсолютно задължителни през летния сезон, за да предпазим очите си от ултравиолетовите лъчи. Визуалният комфорт е необходим и за шофьорите, тъй като очилата подобряват видимостта.

Очилата във формата на бъбрек са хит за поредно лято. Тук цветовете са ярки, свежи и смели - това лято заложете на жълто, червено или синьо!

За любителите на класическите форми и модели - добър избор са овалните мъжки очила със зелено-кафяв нюанс.

От очила с бамбукови дръжки до авиаторски модели - можете бързо и лесно да откриете всичко.

Шапки

Слънчевите очила ви осигуряват защита, но не пренебрегвайте и важността на шапката. Дори и да не сте на плажа, а в градска среда, слънцето може да бъде изключително коварно. Освен това шапките открай време са чудесен аксесоар и за двата пола.

В Kaymu.bg мъжете са максимално улеснени с избора, има за всеки вкус по нещо! От задължителната сламена шапка за морето до класически изчистен черен вариант с козирка.

Без значение на кой модел ще заложите, няма да останете незабелязани - този аксесоар може коренно да промени и подчертае индивидуалния ви стил.

Еспадрили

Мъжките еспадрили са изключително удобни, особено за по-дълги разходки. Цветовете тази година са ярки и смели, затова заложете на оранжеви или червени - на райета.

Изберете обувки с дишащ текстил и плетена подметка за максимален комфорт и свежест, дори и в най-горещите летни дни.

Ако харесвате пъстри еспадрили, имайте предвид, че останалата част от облеклото ви трябва да е в неутрални и семпли цветове. Аксесоарите, от своя страна (часовник, слънчеви очила), могат да бъдат ярки и по-масивни.

Разгледайте новите модели и промоциите.

Блузи

Блузата е най-универсалната дреха, която може да се съчетае с абсолютно всичко през четирите сезона!

Въпреки че е лято, задължително е да имате поне три-четири модела блузи с дълъг ръкав за малко по-хладните вечери или ако решите да почивате на планина. Тук разнообразието е огромно и зависи от индивидуалния ви стил.

На мода тази година са комбинациите зелено-черно, както и черно-лилавото райе с остро деколте и копчета. Класическо, спортно и небрежно елегантно - в Kaymu.bg има избор за всеки стил и вкус!

Ако се чудите какво да подарите на приятел, добър вариант са блузите със забавни щампи. Комбинират се чудесно с дънки и кецове.

Туристически продукти

За летния сезон се запасете с всичко необходимо за комфортна и качествена почивка!

От палатка с механизъм през риболовна макара до двубандова радиостанция - в Kaymu.bg има разнообразие за всеки тип почивка.

За морския курорт не забравяйте шнорхел, очила за плуване, надуваема възглавница и дюшек. За планинарите задължителни са шапка с вграден фенер, дъждобран и сгъваеми кухненски прибори.

Туристически раници

В зависимост от това колко време ще бъдете на почивка, изберете най-подходящия размер раница за вас. В Kaymu.bg ще откриете класически сакове и компактни раници на изгодни цени.

Класическите модели и тази година са в червено и черно.

Спортна екипировка

За да се насладите на качествена и ефикасна тренировка, е важен и най-малкият детайл.

В Kaymu.bg ще намерите всичко, което ви е нужно, без значение какво спортувате - от фитнес ръкавици за силови тренировки през неопренови бермуди със сауна ефект, та чак до ракета за тенис, тренажор, боксови ръкавици и топка за фитнес.

Онлайн ще откриете и футболни екипи с любимите ви отбори.

Пазарувайте лесно, бързо и изгодно в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg!

Източник: Nie-Jenite.bg