Съберете красотата в една чанта, благодарение на Kaymu.bg

Сещате ли се за медицинските чанти (аптечки) за първа помощ? Е, през лятото всяка уважаваща себе си жена има нужда от козметичен еквивалент!

Понякога когато стягаме багаж за пътуване или се лутаме в голям козметичен магазин, е трудно да преценим какво наистина ни е нужно - и като резултат много често забравяме най-основното, без което нашата кожа и коса не могат.

Ето защо днес Nie-Jenite.bg отново идват на помощ с няколко много свежи предложения за сезона, които ще ви дадат увереност, красота и здрав вид.

За несигурните в гримьорските си умения дамският сайт е подбрал и видеоуроци по гримиране от популярни влогърки (вж. най-долу). Съвършенството е на една четка разстояние!

SQOOM xCential Booster - подхранващ гел за лице против бръчки

Гелът заздравява кожата отвън, защитава я и подобрява вида й. Силиконовата матрица на продукта способства за поетапно освобождаване на подхранващите и хидратиращите съставки в продължение на часове.

Цена: 155 лв.

Garnier Ultimate Beauty Oil - разкрасяващо олио за тяло с четири масла, 150 мл

Комплекс от четири скъпоценни масла: арган, макадамия, бадем и роза с уникален аромат. Дълбоко подхранва и хидратира кожата, заглажда неравностите. Кожата е видимо променена - сияйна и копринено мека. Има лека бързо попиваща текстура и не оставя мазни следи по кожата.

Цена: 11,45 лв.

Pupa Show - палитра грим Bon Ton Colors

Комплект гримове за безброй комбинации, за да имате нов облик всеки ден. Червеното контрастира с черното, страстта и елегантността се сливат.  Bon Ton Colors е палитра с топли цветове - идеална за жени с кестенява коса и изобщо брюнетки.

Цена: 68 лв.

Collistar Magnifica - Repairing Dermal Filler Eye Contour Treatment

Възстановяващ крем за околоочния контур с "филър" ефект. Този специален крем е за всекидневна употреба, за да изглади и възвърне младежкия вид на околоочния контур.

Неговата формула съдържа микросфери хиалуронова киселина, които изравняват бръчките и нежно заглаждат кожата, както и пептиден комплекс, свръхконцентрат от витамин E, който се бори със свободните радикали, като заздравява и ревитализира тъканите на клепача.

Цена: 99 лв.

Pupa Princess - течно червило за устни с ефект "лак"

Изключителна формула 2 в 1, която обединява чистия наситен цвят на червилото и блясъка на гланца за устни. Лека и удобна за нанасяне текстура благодарение на гъвкавия апликатор от ново поколение.

Цена: 23 лв.

Pupa Snow Queen Frozen Crystals - комплект за маникюр с кристали

Комплектът "Замразени кристали" съдържа: лак за нокти Lasting Color с наситен цвят и блясък, замразени кристали - пайети под формата на ледени кристали с преливащи отблясъци за перфектен вид на Снежна кралица, малка четка за отстраняване на излишните пайети и удобна пластмасова тавичка, идеална за работа.

Цена: 24,50 лв.

Ecotools 7493 Styler + Smoother Hair Brush - многофункционална четка за коса

Уникалният дизайн стилизира, приглажда и разресва косата. В същото време комфортната омекотяваща възглавничка, в комбинация със зъбците с топченца накрая, нежно третират косата и скалпа. Създадена с изключителна грижа за косата и скалпа, като дизайнът позволява разресването на къдрици и възпрепятства статичното електричество.

Цена: 31,50 лв.

Lierac Magnificence - дневен & нощен крем против стареене за суха кожа

Богат кадифен крем против стареене, специално формулиран за суха кожа. Моментално изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и ший, Lierac Magnificence разкрива по-млада кожа с блясък и подхранва в дълбочина. Активна текстура за незабавен разкрасяващ ефект.

Цена: 130 лв.

EcoTools 1272 6-Piece Day To Night Clutch Set - комплект от шест части за грим

Комплектът EcoTools 1272 съдържа четки с ръчно изрязан и невероятно мек косъм и удобен за носене несесер.

За нееднородни зони по лицето използвайте четката с остър връх за нанасяне на коректор и заоблената четка за пудра. Използвайте детайлната четка за устни и направете своята усмивка неустоима. Прикрийте миниатюрните бръчици и блендирайте зоната около очите с четката за сенки. Използвайте последната четка от комплекта, за да създадете опушен грим, перфектен за предстоящите вечерни забавления.

Цена: 50 лв.

Marc Jacobs Dot EDP 50 ml - парфюм за жени

Дамският парфюм на Марк Джейкъбс Dot (50 ml) е разточителен и буен цветен букет, зареждащ с усещане за щастие и живот. Върхът грабва с прекрасна комбинация от френско грозде, сочна питая и сладостта на билката орлови нокти. Разточителното цветно сърце разцъфва с пристрастяващ жасмин, пречупен през енергизиращите нотки на кокосова вода и портокалов цвят. Уханието завършва с женствена база от кремава ванилия, плавей и чувствен мускус.

Цена: 128 лв.

Pupa Easy Liner - очна линия

Наситен цвят и прецизно нанасяне с дълготраен ефект през целия ден. Имате възможност да нанесете както тънка и прецизна линия, така и по-дебела. Мекият накрайник ви позволява бързо нанасяне.

Цена: 26,80 лв.

L'Oreal False Lash Wings - спирала с асиметрична четка за обемни мигли x 7 ml

Спиралата придава драматичност и дълбочина на погледа с асиметрична четка за обемни мигли.

Цена: 27,85 лв.

Слънцезащитен спрей за оптимизиране на бронзовия тен

Обогатен с активатор на меланин (отговорен за процеса на добиване на естествен тен). Термалната вода "Виши" и спреят предпазват кожата от изгаряне и образуване на пигментни петна. Хидратира кожата и я защитава от фотостареене.

За постигане на дълготраен и сияен бронзов загар.

Цена: 32,99 лв.

Тези продукти могат да се намерят в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава. Тя е лесна за използване, а там на едно място са събрани всички онлайн магазини.

Електронната търговия никога не е била толкова удобна и достъпна!

Източник: Nie-Jenite.bg / Kaymu.bg