Тенденции при летните рокли за вечерно парти или светско събиране

Лято е и вечерните партита са неминуема част от програмата ни. Коктейли, събирания, партита на басейн... възможностите са много, а наличието на стилни дрехи за тях - задължително. Ако някои хора смятат, че анцугът е подходящ тоалет за лъскаво събиране, това си е само техен проблем. Истинската жена знае кога да е спортна и кога да заложи на елегантното и стилно облекло. 

Вечерните партита са от втория случай. И основното, което трябва да изберем за тях, са роклите. Една лятна рокля, която носим на парти, не е просто поредната дреха от гардероба ни - с нея ние казваме нещо на околните. И по-важното - демонстрирате стил и присъствие. 

Модните експерти на Kaymu.bg, международната платформа за онлайн търговия и колежките от Nie-Jenite.bg, са ни приготвили няколко предложения за летни рокли, които биха ни помогнали да оставим своята следа на всяко светско събиране или парти.

Cherni letni rokli za parti

Заложете на едноцветното. Дали ще е черно или тъмносиньо, или ще предпочетете бялото и нюанси на бежавото и кремавото - важното е да е едноцветно и семпло. Друг популярен мотив в роклите за този сезон са дантелите, които правят дрехата да изглежда красиво и ефирно.

Когато изборът е в бяло

Byala lyatna roklya

Ако се наслаждавате на красотата в простите неща и посланието, което искате да донесете с роклята си на партито, е "свежо лятно момиче", експертите ви съветват да заложите на визията светлата лятна рокла с дантела и къс ръкав. Тя ще извади на показ невинното във вас и ще ви придаде мечтателен външен вид. 

Svetla lyatna rokla s dantela i kas rakav

С роклята "Бела" в бяло пък можете да кажете на околните, че свободата и изяществото за вас са на първо място. Тя е от този тип рокли, които са подходящи, както за жени с по-пищен бюст, така и за по-слаби дами с по-малки чашки. С нея ще изглеждате елегантно, но не и строго, а освен това ще можете да танцувате и да се забавлявате, привличайки всички погледи. 

Roklya bela v byalo

Когато основното, което искате да предадете като послание на околните, е "аз съм нежна, но самостоятелна жена, която си подбира добре компанията", дантелената дамска рокля "Яна" в бяло е подходящо облекло за вас. Подобно други летни рокли, които говорят за чар, и тук той е водещото нещо. Дантелите и белият цвят говорят за ефирност и невинност, кройката по тялото добавя сексапил, но и нотка на женствена независимост. Идеална визия, за да покажете, че сте цвете, което все пак си има бодли. 

Dantelena damska roklya yana v byalo

Ако пък искате да подчертаете красиво тяло и да демонстрирате женствени извивки, но все пак да запазите елегантна визия, роклята за вас е "Николет". Кройката подчертава извивките на фигурата, а белият цвят засилва ефекта на гладката женска кожа. 

Byala roklya nikol

Когато изборът е в черно

Cherna lyatna roklya s dantela 

Някои дами предпочитат да залагат на тъмните нюанси във визията си за летни партита. Една черна или тъмносиня рокля при тях може да носи усещане за фаталност, да подчертае хубава фигура или да прикрие недостатъци.

Докато повечето летни рокли са къси и показват повече плът, Sinaya Black залага на елегантната визия, която една дълга рокля може да носи. С нея високи и слаби жени се превръщат в топмодели. При по-пищните дами роклята действа вталяващо и подчертава ключовите извивки, които придават допълнителен сексапил.

Roklya sinaya black

Типичната парти рокля, която казва "аз съм жизнено момиче и мога да танцувам до сутринта", е Tally Wеijl. Самият модел е достатъчно свободен, за да позволи движения, подскачане, като все пак придава усещане за елегантност и стил. 

Damska cherna roklya na fashion gallery

Като цяло, повечето рокли с една презрамка носят нотка на изисканост. По-голямата дължина и дантелите при актуалните за сезона модели дават чувство за свобода и неопитоменост, което една жена може да поиска да демонстрира пред ухажващите я на партито мъже.

Cherna lyatna roklya

Ако искате да заложите на семплата, но грабваща вниманието визия, която просто казва, че красиво момиче се приближава на хоризонта, подходящ избор би бил рокля "Вела". Дантелите, както казахме, са важна част от роклите за този сезон, а тук те също имат своята роля в изграждането на цялостния имидж. С тази рокля можете да се чувствате свободна и красива, а погледите на другите да се лепят върху вас.

Roklya vela

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.

Каквото и да изберете, важното е да го носите със стил. Останалото ще дойде само.