Онези моменти на нежност

Ако тръгнем да търсим смисъла на живота, вероятно ще получим много различни отговори. Най-честият от тях, сме готови да се хванем на бас, ще бъде обаче един и прост - любовта. Любовта е в центъра на всичко, онази "щипка сол", която прави живота наистина "вкусен".

Тръпката, която изпитваме рано сутрин при събуждане, образът, с който заспиваме вечер. Истиската любов е онова, което ни кара да живеем истински.

Но истинската любов не е онази драма, която ни се поднася отвсякъде. Тя е там, където не гледаме често - в ежедневието, в малките жестове. В целувката преди да тръгнеш за работа...

Виж още: Истинската любов между животните

Именно това показва и художникът Puuung. В специфичния си стил той ни представя именно тези моменти на истинска любов, които показват есенцията на това чувство - безкрайна нежност и всекидневна красота.

Със серията от трогателни жестове, изобразени на впечатляващите му картини, той ни припомня, че любовта се намира навсякъде около нас. Просто трябва да имаме очи, за да я видим.

"Смисълът на любовта не е в големите жестове от време на време, а в това, как караме да се чувства нашия любим всеки един момент в ежедневието. Точно това исках да изобразя", пише Puuung в своята страница.

littlethings16

littlethings8

littlethings7

littlethings6

littlethings5

littlethings4

littlethings9

littlethings11

littlethings12

littlethings13

littlethings15

littlethings3

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-46__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-18__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-27__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-22__880

littlethings10

Източник: Bulevard.bg, Nie-Jenite.bg