Вече ви разказахме за новостите в женската спортна мода. Време е да обърнем внимание и на мъжката аудитория

Решили сте да влезете във форма? Искате да го направите по стилен начин и да се чувствате максимално добре? Ще ви уверим, че това е лесно изпълнимо.

Виж още: Идеална спортна визия и за нежния пол

Преди да преминем към визуалната страна на нещата, ще ви подсетим, че тя може да бъде запаметена завинаги с хубав фотоапарат.

Ако изберете уикенд в планината, не забравяйте да направите няколко кадъра с невероятната гледка и приятната компания, в която се намирате.

Суичърите са удобни както за вкъщи, така и за повечето спортни дейности. Материята и цветовете оставяме на вашия индивидуален вкус, но трябва да отбележим, че на мода са ярките цветове, най-вече жълтото. За онези от вас, които предпочитат по-тъмните и стандартни цветове, препоръчваме семпло горнище на "Адидас" - комбинира се лесно и е много удобно.

За силата на релаксиращата музика сме ви споменавали неведнъж. Тренировката ви ще бъде в пъти по-успешна, зареждаща и приятна, ако през това време слушате любимата си група.

Можете да приемете обаждане дори и в банята или под душа с водоустойчивата Bluetooth колонка. Благодарение на силиконовата чашка тя може да се залепи на всяка гладка повърхност.

Изборът на преносими колони е огромен - стерео тонколони, колонки с радио и слот за карта памет, безжични модели, както и разбира се, водоустойчив mp3 player със специални костнопроводими слушалки. Всички модели може да разгледате онлайн.

В терапевтичната сила на музиката няма да ви убеждаваме повече, идва ред на най-основната част - мъжката тениска, по-известна като дрехата, която успява да изглежда адекватно на всевъзможни поводи. За тренировка препоръчваме изчистен модел на Giorgio Di Mare в небесносиньо или тениска с интересна щампа. И двата варианта лесно се съчетават с къси шорти и изобщо къси панталони - дънковите модели не ги препоръчваме за фитнес залата, но са чудесен избор за занимания в парка.

За да завършите визията си, остава да изберете маратонки - сред голямото разнообразие на модели, се спряхме на Adidas Duramo с екокожа от вътрешната страна.

Ако не понасяте фитнес залите и бягането в парка не ви е по вкуса, купете си фитнес уред и тренирайте по всяко време - когато пожелаете. Фитнес уредът Door Gym укрепва гърба, бицепсите, гърдите и коремните мускули, подходящ е за лицеви опори и набиране, прикрепва се към повечето рамки на врати, а може и свободно да стои на пода.

Друг добър и непреходен вариант е велосипедът, с който може да ходите на работа и да пестите пари от гориво или от карта за градския транспорт. Едновременно с това се и поддържате в отлична форма!

Спортът дава много по-ефективни и трайни резултати, ако се комбинира с правилно хранене и режим (но не на ваша глава, а консултиран със специалист). Чудесен избор са блендерите, с които в домашни условия може да си приготвите вкусни и здравословни неща.

Нашата препоръка е блендер бутилка Shake & Take за най-вкусните шейкове, с които всяка сутрин може да започва вкусно и полезно! Смесвате и пиете директно от бутилката!

Ще се учудите колко необходим е спортният часовник, особено ако има всички екстри. При спортните часовници хит тази година са електриковите цветове с минерално стъкло, устойчиво на надраскване.

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.

Източник: Nie-Jenite.bg / Kaymu.bg