Девствен съм и досега не съм пил алкохол, признава най-високоплатеният млад актьор в телевизията, който неотдавна свали - но само на екрана, - Майли Сайръс

Бунтът на Ангъс Т. Джоунс трая от ден до пладне, след като се извини на продуцента Чък Лори и ръководството на студията "Уорнър брос" за изявленията си против сериала "Двама мъже и половина".

В официално съобщение, разпространено тази сутрин, 19-годишният актьор казва: "Извинявам се, ако забележките ми са създали впечатление, че проявявам пренебрежение и неуважение към колегите или не оценявам невероятната възможност, с която съм бил удостоен. Нямах такова намерение."

Напоследък ангажиментът му към сериала е сведен до минимум

заради военната служба на неговия герой Джейк Харпър. До края на годината трябва да се заснемат два епизода без негово участие.

Изказването на младежа, разпространено в началото на седмицата на видеозапис, обаче не е единственото. В радиопредаване за Църквата на адвентистите от седмия ден, към която се числи, Ангъс разказва, че се обърнал към религията в труден момент от живота си - докато течал разводът на родителите му, а самият той

започнал да посяга към наркотиците

"Никога не съм пил алкохол, Бог ме предпази поне от това - и все още съм девствен. Бог ме опази от такива неща", заявява младежът, който навърши 19 през октомври, а е в сериала от 10-годишен.

На екрана обаче Джейк вече е изгубил невинността си, а в новия, 10-и сезон дори успява да свали бъбривата героиня на Майли Сайръс.