Правенето на любов е нещо, което се учи цял живот. Но в това няма нищо лошо. Колкото повече се отпуснем и отворим себе си към нови изживявания, толкова по-добре ще се справяме

Ето няколко нови сексуални техники, които ще обогатят сексуалния ви живот:

1. Подравняващата техника

Тази сексуална техника внася допълнителна интимност и близост. При нея мъжът застава 10-12 см по-нагоре от нормалната мисионерска поза и вместо да се подпре на леглото, ръцете му държат рамената на партньорката му. Така тялото му застава право срещу нейното. 

Краката на жената докосват тези на мъжа, докато тя повдига таза си на около 5 см височина. Тази техника не се води от принципа навътре-навън, а на този нагоре-надолу. За да се допълни удоволствието тя трябва да увие краката си около прасците му. Така проникването ще бъде по-дълбоко. 

Когато телата ви се движат хармонично заедно, това е прекрасен начин за приятно и по-интимно правене на любов.

2. Да обяздим вълните

Това е древна техника, която може да бъде използвана както с партньора, така и сама. Тя е създадена да отлага оргазма и да засилва удоволствието. 

Много е просто - доведете партньора си (или себе си) почти до оргазъм. Когато това стане, просто спрете всякакви действия и симулация. Поемете дълбоко въздух и стегнете гениталните си мускули. Почувствайте енергията, която бушува в тялото ви и се издига нагоре към центъра. При издишане, усетете я как слиза отново надолу към слабините. Направете това три пъти и на четвъртия - освободете тази енергия, за да получите мощно удоволствие.

3. Чувствен масаж

Тайната на добрия секс не винаги се крие в това да знаете много и различни техники до съвършенство. Тя се крие много преди самия сексуален акт да започне. Голяма част от това да бъдеш добър любовник се корени в това да знаеш как да докосваш. Чувственият масаж е прекрасен начин да се свържеш с партньора си и да разбереш какво му харесва. 

Има три основни техники на масаж. При първата се използват ароматни и масажни масла, с които се намазва цялото тяло на партньора. Друг вариант е да използвате собственото си тяло като масажен инструмент - коса, гърди, дори леки ухапвания. И накрая, но не на последно място, в някои случаи масажът завършва с мастурбация. 

При масаж е много важно да следите реакцията на партньора, за да разберете кое му доставя удоволствие. 

4. Мръсни приказки

Никога не подценявайте силата на думите. Те са много мощен афродизиак и са от първостепенна важност при съблазняването. Еротичните приказки може да се използват при секс, но могат и да се използват за поддържане на огъня, когато не сте заедно. 

В много случаи хората се притесняват и не знаят какво да кажат. Важното е да не отделяте много време в мислене. Просто обяснете на партньора си какво искате да направите с него или той с вас. Това, поднесено с правилната интонация, е напълно достатъчно. 

Имайте предвид, че някои хора се притесняват да говорят такива неща и отпускането им ще отнеме повече време. 

5. Нестандартни игри

Става въпрос за мускула, който се намира между слабините и ануса. Той до голяма степен отговаря за контрола на почти всички генитални мускули.  С други думи - мъжете могат да задържат ерекцията си по-дълго, а жените могат да стегнат вагиналните си мускули за по-интензивно удоволствие. За това е много важно тези мускули да бъдат стегнати. Това става чрез редовни упражнения. А те са много прости, просто дръжте мускула стегнат в продължение на 10 секунди. След това отпуснете за няколко секунди и стегнете отново. Най-хубавото е, че можете да го правите навсякъде и по всяко време, а след това в спалнята ще усетите резултата. 

Виж още: Какво искат жените в леглото

6. За по-добро проникване

Когато достигнете фазата на проникването, има една техника, която мъжете могат да използват, за да проникнат още по-надълбоко. Позите, които са най-подходящи за нея, са тези, при които жената е отдолу, разтворила крака и леко повдигнала таза си. 

Когато настъпи моментът, в който мислите, че не може да проникнете по-навътре просто натиснете малко повече, след което рязко се отдръпнете. Действието напомня изтласкването от стената при плуване в басейн. В началото го правете бавно, създайте си ритъм, по който да се водите, и след това може да започнете да го правите по-бързо.  

За да помогне, партньорката ви трябва леко да отпусне вагиналните си мускули и да повдигне таза си.

7. Изкуството на съблазняването

Една от най-добрите сексуални техники е знанието как да съблазниш партньора си. Ясно е, че до спалнята няма да се стигне ей така, трябва да изиграете картите си правилно. 

Много хора мислят, че това е трудна задача. Но не е. Едно просто "Много си красива днес" може да свърши чудеса и да настрои любимата на палава вълна. Любовното писмо също върши прекрасна работа. Оставете го на място, където той/тя ще го намери, когато вас ви няма наоколо. Гаранция, че ще мисли за вас цял ден и няма да има търпение да се видите, за да се позабавлявате.  

Когато сте навън, флиртувайте. Флиртът е най-известният метод за съблазняване. Той не е запазен само за началото на връзката. Необходим е във всеки един етап, за да поддържате огъня.

8. Секс играчките

Те са идеалният избор, ако и двамата имате нужда да подобрите сексуалния си живот. Най-простото, което можете да използвате, е вибратор. Мъжът може да използва вибратора като помощно средство за възбуда на жената. Много е важно мъжът да се научи да възбужда партньорката си. 

От своя страна, жената може да използва вибратора за стимулация, като го докосва по тестисите. Важно е да се внимава, защото това е чувствителна зона и на някои мъже може да им бъде неприятно. 

9. Ерогенните зони

Научно погледнато, ерогенните зони са части от тялото, докосването на които предизвиква завишено физическо удоволствие. Те могат да са разположени по цялото тяло и при мъжете, и при жените. 

Най-лесният начин да ги откриете е масажът. Наблюдавайте реакцията на партньора си на различните докосвания и части на тялото. Но най-изпитаният и точен метод си остава самият акт. Тъй като тялото ни има нервни окончания навсякъде, всяка част от него може да предизвиква удоволствие, за това докосвайте всяка част, за да откриете ерогенните зони на партньора си. Това ще ви осигури допълнителни точки.

10. "Да поставите чорапа"

Всички знаят колко е важна предиграта за секса. За да бъде той приятно изживяване и за двамата, те трябва да бъдат добре възбудени. Една от най-добрите техники за възбуждане на жената е "поставянето на чорапа". Въпреки, че звучи малко странно, тази техника идва от Кама Сутра и е изключително интимна и възбуждаща. 

Жената ляга по гръб, а мъжът се настанява между краката й, като държи пениса си близко до вагината й. Той бавно стимулира вагината й с пръсти. Това действие е достатъчно да възбуди и двамата. След това той заменя пръстите си с пениса си и продължава да я стимулира както до сега. Едва когато е достатъчно възбудена може да преминат към същинската част. 

Сексът е едно от най-приятните занимания. Важно е да го правим с желание!

Виж още: Сексуалните трикове на най-известната порноактриса в света

Източник: Dama.bg