Когато държавата се намеси в интимния ни свят

Сексът е интимен акт между двама души... поне докато не се намеси държавата. А когато опре до държавна намеса, САЩ са царе на интересните и понякога нелепи закони. Някои от най-интересните закони в Америка, свързани с играта на "скрий наденичката".

Така например в Ню Хемпшир е забранено на жените да мамят съпрузите си. Изневярата в щата е определена от закона още през 1800 г. Формулировката я определя изневярата като "Взаимоотношения от които може да произлезе дете, незаченато в брак". От тук следва да си помислим, че ако се употребяват контрацептиви, изневяра няма да има.

Виж още: Къде да не правим секс на плажа

В Юта пък забраняват "твърде секси" поведението. На властите им било трудно да определят кое е твърде секси и през 2011 г. вкарали допълнение, което включва в това понятие всички похотливи актове, които се правят с цел да се продаде секс за пари. Публично публично показване или опипване на интимни части от тялото са абсолютно забранени. Няколко компаньонки се опитали да оборят тези текстове, но не опитът им се увенчал с неуспех. Така че ако ходите в Юта, внимавайте как сваляте субекти от срещуположния пол, за да не се окажете закононарушители.

В Хаваи са решили да проявят дискриминация срещу органите на реда, забранявайки им законово да правят секс с проститутки. Но какво да се прави, тежка е работа на полицаите.

Слънчева Флорида пък забранява на несемейни двойки "да съжителстват заедно в грях". Прелюбодеянията също са включените графата "забранени от закона". През 2006 година една ядосана съпруга успяла да уреди ареста на "благоверния" си, когото хванала "на калъп" с млада дама. Разбира се, намерили са се адвокати, които да искат да се отърват от тези текстове и нещата вече са задвижени.

Виж още: Мъжки секс мечти

Друг щат, където изневярата е криминализирана, е Ню Йорк. Така през 2010 г. една нюйоркчанка си изпатила неприятно, след като била хваната да прави секс в парка на маса за пикник. Полицаят по случайност знаел, че тя е омъжена и към обвинението за нарушаване на обществения ред и секс на публично място било добавено и едно за прелюбодеяние.

В Небраска пък не можеш да се ожениш ако имаш гонорея. То всъщност и ние не го препоръчваме. Някак си ще има известни неудобства.

Луизияна, Северна Каролина, Оклахома и Канзас оралната любов е забранена (в Оклахома и Канзас е забранена само за двойките от един и същи пол), но пък са забравили да забранят некрофилията. Въпрос на приоритети, както се казва.

Виж още: Сексът сутрин е по-важен от кафето

А в Анистън, Алабама на жените, които са паднали в игра на билярд, се забранява да изплащат залога си в натура. Така де, хората искат на пари да се играе.

Едно е сигурно. Ако Спящата красавица се беше появила в Колорадо, щеше да си спи и до днес. Там законът забранява на мъжете да целуват спящи жени. Макар че като се замислим за всичките психари и сексуални маниаци, които са довели до написването на този закон, май е по-добре да го има. А когато сме с половинката сами в леглото, нищо не ни пречи да го нарушаваме.

И като стана въпрос за приказки, в Минесота пък малката русалка не би я огряло. Там законът забранява на мъжете да имат каквито и да е сексуални взаимоотношения с жива риба. А с мъртва? Просто ни е интересно. Честно казано не искаме да знаем в следствие на какви деяния е написан този закон.