Дами, цветът на косата издавал дори какво обичаме да ядем! Прочетете какво е характерно за вас и си помислете дали не е време за пребоядисване

Блондинка, брюнетка или червенокоса? Анкета сред жени от трите типа изследва връзката между цвета на косата и храните, които предпочитат да консумират - както и как се справят в домакинството. 

Какво издава вашата коса за кулинарния ви стил?

Ако сте блондинка

Нежна и чувствителна. Обичате романтиката и в кухнята, и на трапезата. Винаги присъстват свещи и най-хубавата ви посуда. Детайлите в ястията и подреждането на масата са задължителни.

Предпочитате здравословните храни. Интересувате се от здравословно хранене и полезните съставки на това, което консумирате. В менюто ви присъстват овесени ядки, семена, сьомга, морски деликатеси, суши, здравословна торта с много пресни плодове.

Любимите ви плодове са помело, малини и манго. От десертите най-любими са пайовете.

Отлична домакиня сте и определено във вашето семейство не се допуска консумация на вредни храни. Никой не е в състояние да ви обори в твърдението, че домашно приготвените блюда са най-вкусни и полезни.

Ако сте брюнетка

Борбена и упорита. Предпочитате храненето навън или най-малкото някой друг да приготви храната. Когато обаче застанете зад печката, показвате своята упоритост и сте истински перфекционист.

Държите повече на външния вид на ястието, отколкото на вкуса. Способни сте да направите пет опита за подреждане на плато или за оформяне на салата, докато не се получи така, както е във вашите представи.

Иначе сте голяма любителка на храната и особено на солените изделия. Колкото обичате пица, толкова и черен хайвер. В менюто ви е задължително присъствието на разнообразни видове сирена.

Бързото хранене е неразделна част от всекидневието ви, но решите ли да впечатлите със стил и изисканост в познаването на скъпите храни, нямате равни. От десертите най-любим ви е сладоледът във всичките му вкусове.

Ако сте червенокоса

Избухлива и секси - такава сте и в кухнята. Там никога няма ред, всичко е хаос, но пък това, което приготвяте, е много вкусно и същевременно странно - и определено впечатлява противоположния пол.

В състояние сте дни наред да ядете шоколад, съчетан с хубаво вино, без да ви омръзне. Издигате шоколадовите изделия в култ.

Когато готвите, предпочитате бързите рецепти. Умело съчетавате сладко и солено в едно ястие.

Обичате макарони и сте майстори в приготвянето им. Креативна сте и можете да измислите над 30 различни рецепти с паста за всеки ден от месеца.

Освен че сте секси, сте и горд хищник - консумирате всякакво месо и дори сте способни да закусите с пържола.

А ако някой случайно не хареса онова, което сте сготвили, ще обърнете чинията върху главата му. С две думи - с вас трябва да се внимава...

Източник: foodpanda