Ако сте умрели от скука през дъждовната майска ваканция, вземете пример от Адам Левин, който използва почивния си ден, за да се изруси

Фронтменът на Maroon 5, който е и актуалният носител на титлата "най-сексапилният мъж в света", показа новата си прическа на самоснимка в "Туитър". На кадъра той позира в домашна обстановка с годеницата си, топмодела Бехани Принслу, а текстът гласи: "Подготовката за апокалипсиса приключи".

Адам бе принуден да коментира по-обстойно новата си прическа в американското музикално риалити "Гласът", където вече шести сезон е сред четиримата треньори.

"Нямам обяснение. Просто се събудих, имах почивен ден и се почувствах като Шакира", пошегува се той, като допълни, че го направил от солидарност, понеже латинозвездата е единствената дама - и блондинка - в журито. (Следващия сезон я сменя друга руса звезда - Гуен Стефани, а Фарел Уилямс сяда на мястото на Ъшър, който заместваше Сий Ло Грийн).

Все едно виждам Брус Уилис отново с коса, като в "Петият елемент", коментира друг от съдиите, кънтрипевецът Блейк Шелтън. Самият Левин се оприличи на футуристичен киборг (а ла Майкъл Фасбендър в "Прометей"?).

Виж още: Адам Левин като Джон Маклейн

Майка ми я намрази, а на мен ми харесва, различно е, допълни Адам за прическата си, но категорично отрече промяната да е свързана с нова филмова роля.

Певецът, прочут с хитове като This Love и Moves Like Jagger, наскоро партнира на Кийра Найтли в романтичния филмов мюзикъл Begin Again, където участват още Марк Ръфало, друг колега от журито - Сий Ло Грийн, рапърът Мос Деф, Катрин Кийнър, Джеймс Кордън. Режисьор е Джон Карни ("Веднъж").