Леонардо ДиКаприо бил забелязан да флиртува с Кара Делевин на кинофестивала в Кан - но супермоделката го отрязала заради 18-те години възрастова разлика

Двамата си говореха и той я покани на парти в апартамента си, размениха си телефоните, но само толкова, разказват очевидци пред британския вестник "Сън". 

Според източниците на таблоида Кара Делевин смятала звездата от "Великият Гетсби" за "твърде напорист и прекалено стар".

От обкръжението на 38-годишния актьор обаче твърдят, че разговор помежду им изобщо не се е състоял.

Сред приятелките на ДиКаприо са били някои от най-популярните имена от модния подиум като Жизел Бюндхен, Бар Рефаели, Ерин Хедъртън, Ана Вялицина, Ева Херцигова, припомня "Сън".

Лео с Кери Мълиган, режисьорът Баз Лурман и Тоби Магуайър в Кан, където техният "Великият Гетсби" откри 66-ия кинофестивал, 15 май 2013 г.

Делевин, която това лято навършва 21, е като сиамски близнак с певицата Рита Ора, но в Кан купонясва със своята колежка и нова съквартирантка Джорджия Мей Джагър, дъщеря на Мик от "Ролинг стоунс", допълва вестникът.

По-рано този месец Кара бе изловена от папараци да изпуска на земята пакетче с бяла субстанция, приличаща на кокаин - и ако се докаже, че взима наркотици, може да изгуби някои от най-апетитните си ангажименти.

На последните модни дефилета тя демонстрира пред камерите съдържанието на дамската си чанта и вътре нямаше уличаващи я предмети.