Деян Донков като Били Айдъл

Деян Донков

актьор

Роден през 1974 г. във Видин, той е едно от най-популярните лица в новото българско кино и на софийската театрална сцена. Завършил е актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев и Снежина Танковска (1997 г.), а магистратура - при проф. Крикор Азарян.

Първото му екранно превъплъщение е барман в сериала "Дунав мост" по БНТ. Снимал се е във филмите "Аз съм ти", "Цветът на хамелеона", "Изпепеляване", "Емигранти" (с награда за мъжка роля от кинофестивала "Златна роза" във Варна, 2002-ра), "Хиндемит", "Разследване", в чуждите продукции "Деца от восък" и "Хитман", в сериалите "Под прикритие", "Хъшове", "Патриархат".

В театъра печели "Аскеер" за дебюта си в ролята на Валмон от "Опасни връзки" (1999), а за главна мъжка роля - като Лопахин от постановката на Крикор Азарян "Вишнева градина" (2010) и Сирано дьо Бержерак в едноименния спектакъл на Теди Москов (2011), и двете в Народния театър "Иван Вазов", в чиято трупа играе от 2003-та. Отличаван е и с наградата "Икар" на Съюза на българските артисти като Лазар в "Бая си на бълхите" от Б. Папазов (2001) и като Платонов в едноименната пиеса от Чехов (2003).

През март 2013 влиза в екстремното риалити на Тв7 "Къртицата", а година по-късно е сред звездните участници в друго тв шоу - "Като две капки вода", където се превъплъщава в музикални звезди като Елвис, Били Айдъл, Фифти сент.

 1. "Аз съм ти. Адриана" - плакат

  "Аз съм ти. Адриана" - плакат

  Новият плакат за филма на Петър Попзлатев "Аз съм ти. Адриана" (2012), с актьорите Ирмена Чичикова, Жанет Спасова, Захари Бахаров, Михаил Билалов, Деян Донков, Владимир Пенев и Ованес Торосян и по повод излизането му на екран от 15 септември 2018 г. и предстоящото участие на кинофестивала CineLibri.

 2. Деян Донков в "Черешката на тортата"

  Деян Донков в "Черешката на тортата"

  10 юли 2017 г. - Деян Донков сервира сом на гостите си в "Черешката на тортата": спортният журналист от БНТ Камен Алипиев, репортерът на "Господари на ефира" Ева Веселинова, певицата и актриса Мона Недева (сериала "Революция Z") и звездната диетоложка Енджи Касабие.

 3. Деян Донков и Аня Пенчева в "Извън пътя"

  Деян Донков и Аня Пенчева в "Извън пътя"

  Деян Донков и Аня Пенчева в "Извън пътя", където играят застаряваща съпружеска двойка, между които се "вклинява" 19-годишна ромка... Новият филм на реж. Николай Волев, определян като съвременна любовна история, е с премиера на София филм фест на 11 март 2017 г. в зала 1 на НДК.

 4. Деян Донков и режисьорът Николай Волев на снимачната площадка

  Деян Донков и режисьорът Николай Волев на снимачната площадка

  Деян Донков и Николай Волев на снимачната площадка на "Извън пътя", с който режисьорът на "Да обичаш на инат" и "Двойникът" се завръща в киното след 16-годишно мълчание. Филмът с галапремиера на 21-вия София филм фест през март 2017, а в женските роли са Аня Пенчева и Сали Ибрахим.

 5. Деян Донков и Сали Ибрахим в "Извън пътя"

  Деян Донков и Сали Ибрахим в "Извън пътя"

  Деян Донков и Сали Ибрахим в "Извън пътя", с който режисьорът на "Да обичаш на инат" и "Двойникът" Николай Волев се завръща в киното след 16-годишно мълчание. Филмът е с галапремиера на 21-вия София филм фест през март 2017, а в другата женска роля, като съпруга на Деян Донков, е Аня Пенчева.

 6. Деян Донков на 55 в "Извън пътя"

  Деян Донков на 55 в "Извън пътя"

  Деян Донков, който е едва на 42, играе 55-годишен драматург в "Извън пътя", с който режисьорът на "Да обичаш на инат" и "Двойникът" Николай Волев се завръща в киното след 16-годишно мълчание. Галапремиерата е на 21-вия София филм фест през март 2017. Аня Пенчева е екранната му съпруга, а в другата женска роля е Сали Ибрахим като 19-годишна циганка.

 7. "Извън пътя" на Николай Волев

  "Извън пътя" на Николай Волев

  "Извън пътя" на Николай Волев, с който режисьорът на "Да обичаш на инат" и "Двойникът" се завръща в киното, е с галапремиера на 21-вия София филм фест през март 2017. В главните роли са Деян Донков, Сали Ибрахим и Аня Пенчева.

 8. Елена Телбис и Деян Донков в "Каръци"

  Елена Телбис и Деян Донков в "Каръци"

  Елена Телбис като гимназистка от провинциален град и Деян Донков в ролята на фронтмен от гастролиращата рокгрупа "Кислород" в кадър от "Каръци" на Ивайло Христов, който открива Киномания 2015 в зала 1 на НДК на 12 ноември.

 9. Деян Донков на плакат за "Потъването на Созопол"

  Деян Донков на плакат за "Потъването на Созопол"

  Деян Донков вие срещу слънчевото затъмнение на англоезичен плакат за "Потъването на Созопол", по кината от 3 април 2015 г., с премиера в Лондон на 20 април.

 10. Досието Петров (2015)

  Досието Петров (2015)

  Михаил Билалов, Христо Шопов, Валери Йорданов и Деян Донков в кадър от "Досието Петров" на реж. Георги Балабанов, който открива София филм фест 2015 през март.

 11. "Потъването на Созопол" с Деян Донков

  "Потъването на Созопол" с Деян Донков

  "Потъването на Созопол" с Деян Донков, отличен за най-добър сценарий и главна женска роля на фестивала на българския филм "Златна роза" във Варна, открива Киномания 2014 на 13 ноември в зала 1 на НДК.

 12. Деян Донков и Снежина Петрова в "Потъването на Созопол"

  Деян Донков и Снежина Петрова в "Потъването на Созопол"

  Деян Донков и Снежина Петрова, отличена във Варна като най-добра актриса, в "Потъването на Созопол", който бе в програмата на Аполония, "Златна роза 2014", а след това и на Киномания 2014 в София (13-30 ноември).

 13. Четирима мъже в кухнята

  Четирима мъже в кухнята

  Високотехнологичната марка Bauknecht стъпи на пазара у нас с импровизиран ситком с любимите български мъже. От ляво на дясно: водещият на демонстрацията в "София ивент център" Юлиан Вергов с колегите си Деян Донков, Захари Бахаров и Владимир Карамазов, 30 септември 2014 г.

 14. Владо Карамазов пълни хладилника

  Владо Карамазов пълни хладилника

  При представянето на домакинските уреди от марката "Баукнехт" в София, 30 септември 2014 г., Деян Донков и водещият Юлиан Вергов (вдясно) наблюдават колегата си Владимир Карамазов, чиито покупки бяха прилежно подредени в двукрилния хладилник за по-малко от пет минути.

 15. Деян Донков реже домати

  Деян Донков реже домати

  При представянето на домакинските уреди от марката "Баукнехт" в София, 30 септември 2014 г., Деян Донков бе ангажиран да демонстрира кулинарните си умения и разкри, че заедно с Радина най-често избират за вечеря спагети - но за кухненската демонстрация в "София ивент център" заложи на печено пиле.

 16. Деян Донков и Захари Бахаров в кухнята

  Деян Донков и Захари Бахаров в кухнята

  При представянето на домакинските уреди от марката "Баукнехт" в София, 30 септември 2014 г., Захари Бахаров помогна на колегата си Деян Донков да сложи кухненска престилка върху сакото, за да демонстрира кулинарните си умения.

 17. Деян Донков

  Деян Донков

  "Нощ на театрите" и фотографът Симон Варсано събраха Владимир Карамазов, Юлиан Вергов, Максим Ешкенази, Деян Донков, Леонид Йовчев, Иван Юруков, Иво Аръков, Ованес Торосян, Дарин Ангелов, Силвия Петкова, Радина Кърджилова, Силвана Пръвчева и ги превърнаха в "Нощни персонажи".

 18. Деян Донков и Мая Бежанска като дует "Каризма"

  Деян Донков и Мая Бежанска като дует "Каризма"

  Деян Донков и Мая Бежанска като дует "Каризма" - Миро и Галя - пеят "Минаваш през мен" във финалната вечер на "Като две капки вода", 9 юни 2014 г.

 19. Участниците в "Като две капки вода" в карнавална фотосесия

  Участниците в "Като две капки вода" в карнавална фотосесия

  Участниците в "Като две капки вода" в карнавална фотосесия преди финала на 9 юни 2014 г. От ляво на дясно: Мая Бежанска, Деян Донков, Стефания Колева, Невена Бозукова-Неве, Къци Вапцаров, Павел Владимиров, Иво Танев и Антоанета Добрева-Нети.

 20. Отпадналите от финала в "Като две капки вода"

  Отпадналите от финала в "Като две капки вода"

  Отпадналите от финалната четворка участници в "Като две капки вода" се групират в дуети за последното шоу на 9 юни 2014 г. Вляво: Деян Донков и Мая Бежанска, като Ела Фицджералд и Чарли Чаплин в полуфинала, стават дует "Каризма", а Павел Владимиров и Иво Танев, които имитираха Джон Бон Джоуви и Коцето Калки в предпоследния епизод, се готвят да бъдат Джордж Майкъл и Елтън Джон.

 21. Деян Донков като Ела Фицджералд

  Деян Донков като Ела Фицджералд

  Деян Донков пее Summertime като Ела Фицджералд в полуфинала на "Като две капки вода", 2 юни 2014 г. Актьорът не успя да се класира сред четиримата финалисти, но има задача и за последното шоу - дует "Каризма" заедно с Мая Бежанска.

 22. Участниците в "Като две капки вода-2", предфинално

  Участниците в "Като две капки вода-2", предфинално

  Къци Вапцаров, Антоанета Добрева-Нети, Невена Бозукова-Неве и Стефания Колева са финалистите в "Като две капки вода". В последната вечер, 9 юни 2014 г., те се представят съответно като Тодор Колев, Сара Брайтман, Александра Бърк и Ицо Хазарта. Останалите пеят по двойки: Деян Донков и Мая Бежанска като дует "Каризма", а Павел и Иво - като Елтън Джон и Джордж Майкъл.

 23. Деян Донков като Дони в "Като две капки вода"

  Деян Донков като Дони в "Като две капки вода"

  Деян Донков като Дони пее "Ближи си сладоледа" в "Като две капки вода", с Жоро Низамов в ролята на Момчил, 19 май 2014 г. Следващата му задача е Кърт Кобейн от "Нирвана" с емблематичното Smells Like Teen Spirit.

 24. Деян Донков като Ейми Уайнхаус

  Деян Донков като Ейми Уайнхаус

  Деян Донков като Ейми Уайнхаус изпълнява хита на покойната певица Rehab в "Като две капки вода", 12 май 2014 г. Чувствам се все по-жена, коментира шеговито той. Задачата му за следващия понеделник е Дони с "Ближи си сладоледа".

 25. Участниците в "Като две капки вода-2"

  Участниците в "Като две капки вода-2"

  На заден план: Неве като Васил Найденов, Къци Вапцаров като Риана и Мая Бежанска като Един Пиаф, а на първия ред: Павел Владимиров като Любо Киров, Нети като Арета Франклин, Стефания Колева като Бой Джордж и Деян Донков като Светльо Витков чакат оценките на журито в "Като две капки вода", 15 април 2014 г.

 26. Деян Донков като фронтмен на "Депеш мод"

  Деян Донков като фронтмен на "Депеш мод"

  Деян Донков като фронтмена на "Депеш мод" Дейв Геън в "Като две капки вода", 28 април 2014 г.

 27. Деян Донков като Лили Иванова

  Деян Донков като Лили Иванова

  Деян Донков пее "Ветрове" като Лили Иванова във великденското издание на "Като две капки вода", 21 април 2014 г. Примата на българската попмузика следи както италианското шоу, така и родната му версия, съобщи продуцентът Маги Халваджиян и дори намекна, че преговаря с нея да гостува в "Като две капки вода".

 28. Деян Донков като Светльо Витков в "Като две капки вода"

  Деян Донков като Светльо Витков в "Като две капки вода"

  Деян Донков като гологлавия фронтмен на "Хиподил" Светльо Витков в "Като две капки вода", 14 април 2014 г. Задачата му за следващия понеделник е да имитира Лили Иванова с "Ветрове".

 29. Луис Армстронг винаги печели!

  Луис Армстронг винаги печели!

  След успешното превъплъщение на Стефан Рядков с Сачмо от миналия сезон, сега дойде ред и Деян Донков да влезе в ролята на Луис Армстронг. След шестчасов грим, който го превърна в легендарния чернокож джазмен, актьорът спечели първата си победа в "Като две капки вода" с изпълнението на What a Wonderful World, 7 април 2014 г.

 30. Деян Донков като Фифти сент

  Деян Донков като Фифти сент

  Деян Донков, в ролята на Фифти сент, изпълнява хита на рапъра P.I.M.P. в "Като две капки вода". Заради гастрол на Народния театър в Унгария участието му на 31 март 2014 г. по изключение бе излъчено на запис.

 31. Деян Донков като Били Айдъл

  Деян Донков като Били Айдъл

  Деян Донков като Били Айдъл - третото му превъплъщение в "Като две капки вода", 24 март 2014 г. Задачата му за следващата седмица е рапърът Фифти сент.

 32. Звездите в "Като две капки вода", епизод 2

  Звездите в "Като две капки вода", епизод 2

  На първия ред: Дъфи (Павел Владимиров), Ваня Костова (Стефания Колева), Кийт Флинт от "Продиджи" (Деян Донков), Звезди от "Ахат" (Иво Танев). На втория ред: Лили Иванова (Къци Вапцаров), Криско (Мая Бежанска), Мари от "Роксет" (Невена Бозукова) и Майкъл Джексън (Нети) в шоуто за звездни трансформации "Като две капки вода", 17 март 2014 г.

 33. Деян Донков с изплезен език

  Деян Донков с изплезен език

  Деян Донков като фронтмена на "Продиджи" Кийт Флинт във втория епизод от "Като две капки вода", 17 март 2014 г. Ролята му за следващата седмица е Били Айдъл с хита му Speed.

 34. Деян Донков като Елвис при дебюта си в "Като две капки вода"

  Деян Донков като Елвис при дебюта си в "Като две капки вода"

  Деян Донков, дегизиран като Елвис Пресли, изпя Love Me Tender при дебюта си във втория сезон на "Като две капки вода", 10 март 2014 г. - като, по подобие на Краля, раздаде истински целувки на 16 от дамите в публиката по време на изпълнението си. Журито обаче го класира на второ място, впечатлено от превъплъщението на Нети в Лайза Минели. Задачата му за другия понеделник е "Продиджи".

 35. Деян Донков с водещия Рачков

  Деян Донков с водещия Рачков

  Деян Донков е поредният участник в "Като две капки вода", разкрит броени дни преди старта на шоуто по Нова телевизия. На 4 март 2014 г. актьорът бе представен като едно от лицата на втория сезон от водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека - редом с конкурентите си в шоуто Павел Владимиров, Стефания Колева, Мая Бежанска и Иво Танев.

 36. Деян и Радина на корица в "Ева"

  Деян и Радина на корица в "Ева"

  Въпреки скандалите и разкритията по време на участието им в "Къртицата", Деян Донков и Радина Кърджилова продължават да са влюбени и го демонстрират от корицата на августовския брой на сп. "Ева"

 37. Радина Кърджилова и Деян Донков в Базата

  Радина Кърджилова и Деян Донков в Базата

  След любовните трепети в началото отношенията им в "Къртицата" претърпяха обрат. Споменаването на бившата на Деян предизвика сълзи и обвинения у Радина и заради ревността си един към друг двамата заспаха скарани в ден 4 от съвместния си живот в Базата.

 38. "Къртицата" разплака Радина Кърджилова

  "Къртицата" разплака Радина Кърджилова

  Сватбеният купон на Емануела се оказа културен шок за Радина, която осъзна, че мястото й не е в Базата и проплака пред Деян: "Чувствам се като изтърсак. В шок съм. Ще ми се пръсне сърцето. Бях на цивилизовано място, а сега дойдох на нецивилизовано."

 39. Радина и Деян с тъмни очила в "Къртицата"

  Радина и Деян с тъмни очила в "Къртицата"

  Радина Кърджилова и Деян Донков през първите си дни заедно в "Къртицата". Актрисата влезе в приключенското риалити по Тв7 като гост-звезда, за да е близо до любимия си. Двамата не криеха чувствата си и непрекъснато си повтаряха колко много се обичат.

 40. Базата на "Къртицата": Пещерата

  Базата на "Къртицата": Пещерата

  Сбирките на Групата от "Къртицата" в Пещерата напомнят за племенните съвети в "Сървайвър". В четвъртък участниците трябва да избират своя заподозрян, който ще бъде подлаган на тест за Къртица заедно с номинирания от зрителите.

 41. Подстригват Деян Донков в "Къртицата"

  Подстригват Деян Донков в "Къртицата"

  Деян Донков се оставя да махнат косата му още през първата му седмица в "Къртицата", 26 март-1 април 2013. От 5 април актьорът е с гола глава и по кината - той изпълнява поддържаща роля в премиерния български филм "Цветът на хамелеона"

 42. Първите изпитания в "Къртицата"

  Първите изпитания в "Къртицата"

  Освен че трябваше да скачат с бънджи, сред изпитанията в "Къртицата" през първата седмица на риалити шоуто по Тв7 бе и т.нар. "Горящи скъпоценности", в което любими вещи на заселниците в Базата бяха уж изпепелени през очите им

 43. Звездите в "Къртицата": Деян Донков

  Звездите в "Къртицата": Деян Донков

  Актьор, но и дизайнер по душа (би отворил бутик, ако има пари). Ексцентрик, прям, с чувство за хумор, суетен, чувствителен, стихиен, понякога и агресивен. Има фобия от паяци, фен е на високите скорости. Понякога му е приятно да прави лошо впечатление.

 44. Деян Донков в "Цветът на хамелеона"

  Деян Донков в "Цветът на хамелеона"

  Деян Донков с цигара в уста в поредната си кинороля - "Цветът на хамелеона" на реж. Емил Христов, спечелил "Златна роза" за най-добър български филм на фестивала във Варна, октомври 2012. По кината от 5 април 2013 г.

 45. Деян Донков в "Къртицата"

  Деян Донков в "Къртицата"

  Деян Донков е сред първите звездни лица, избрани за участие в новото риалити "Къртицата", продуцирано и водено от Иван и Андрей, по Тв7 от 25 март 2013

 46. Деян Донков и Жанет Спасова в "Аз съм ти"

  Деян Донков и Жанет Спасова в "Аз съм ти"

  Деян Донков в ролята на авиатор от края на 30-те и Жанет Спасова като фатална жена в "Аз съм ти", новия филм на реж. Петър Попзлатев по Димитър Димов и Теодора Димова. Прожекция на фестивала "Златна роза 2012" във Варна - 8 октомври, понеделник, 20 ч.

 47. Шапчо и Шапча

  Шапчо и Шапча

  Помните ли анимационните Шапчо и Шапча от "Лека нощ, деца"? Явно Деян Донков и Радина Кърджилова също имат слабост към този аксесоар - двамата се появиха с шапки, за да чуят саундтрака на "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”

 48. Радина и Деян в бяло

  Радина и Деян в бяло

  Въпреки слуховете за раздялата им Радина Кърджилова и Деян Донков се появиха заедно на откриването на мебелен магазин, на който актрисата от "Стъклен дом" е рекламно лице заедно с певицата Мариана Попова, 27 юли 2012 г.

 49. Деян Донков на премиерата на "Деца от восък"

  Деян Донков на премиерата на "Деца от восък"

  Режисьорът Иван Ничев (вляво) с Деян Донков на премиерата на филма си "Деца от восък" в София, 26 януари 2007 г. Гледайте копродукцията с участието и на Арманд Асанте, Асен Блатечки, Валентин Ганев, Наум Шопов-младши и др. по БНТ Свят на 25 юли от 20:55

 50. Двойка, но не от "Стъклен дом"

  Двойка, но не от "Стъклен дом"

  Радина Кърджилова (Сиана от "Стъклен дом") с Деян Донков на партито по случай финалния сезон на "Стъклен дом", който започва по Би Ти Ви в понеделник, 16 април 2012 г.

 51. Деян Донков с Радина Кърджилова

  Деян Донков с Радина Кърджилова

  Деян Донков с Радина Кърджилова на премиерата на филма "Цахес", 17 януари 2012 г.

 52. Деян Донков на кинопремиера

  Деян Донков на кинопремиера

  Деян Донков на премиерата на филма "Лешникотрошачката 3D" в "Синема сити", София, 9 септември 2011 г.

 53. Деян Донков на парти за "Под прикритие"

  Деян Донков на парти за "Под прикритие"

  Деян Донков на партито по повод финалния епизод от първия сезон на сериала “Под прикритие", 4 юли 2011 г.

 54. Деян Донков с "Аскеер 2011"

  Деян Донков с "Аскеер 2011"

  Деян Донков получава наградата за главна мъжка роля в "Сирано дьо Бержерак" от Едмон Ростан, постановка на Теди Москов в Народния театър "Иван Вазов", 24 май 2011 г.

 55. Деян Донков си къса фланелката

  Деян Донков си къса фланелката

  Деян Донков си къса фланелката след получаването на наградата за главна мъжка роля в "Сирано дьо Бержерак" от Едмон Ростан, постановка на Теди Москов в Народния театър "Иван Вазов"

 56. Деян Донков на "Икар 2011"

  Деян Донков на "Икар 2011"

  Деян Донков позира със "силиконов бюст" на театралните награди "Икар 2011", 28 март 2011 г.

 57. Деян Донков на "Аскеер 2010"

  Деян Донков на "Аскеер 2010"

  Деян Донков с наградата за мъжка роля на церемонията "Аскеер 2010", в Театъра на Българската армия, София, 24 май 2010 г.

 58. Деян Донков на филмово парти

  Деян Донков на филмово парти

  Деян Донков на партито в "София лайф клуб" след премиерата на филма "ТИЛТ", 10 февруари 2011 г.

 59. Деян Донков във "ВИП денс"

  Деян Донков във "ВИП денс"

  Деян Донков в началото на танцувалното риалити "ВИП денс", в което участва с тогавашната си приятелка Кристина Милева, 9 септември 2009 г.

 60. Деян Донков като Дон Жуан

  Деян Донков като Дон Жуан

  Деян Донков за 100-тен път като Дон Жуан - роля, която през 2007 г. му носи наградата "Аскеер", 9 февруари 2011 г.

 61. Деян Донков и Захари Бахаров

  Деян Донков и Захари Бахаров

  Деян Донков и Захари Бахаров (вдясно) като фехтовачи в спектакъла "Дон Жуан" по Молиер, постановка на Александър Морфов в Народния театър "Иван Вазов", 4 септември 2008 г.

 62. Деян Донков в репетиция за "Дон Жуан"

  Деян Донков в репетиция за "Дон Жуан"

  Актьорите от "Дон Жуан" - Деян Донков, Захари Бахаров, Валентин Ганев, Валери Йорданов, Юлиан Вергов, Димитър Рачков и Ани Пападопулу - на репетиция на постановката в Народен театър "Иван Вазов", 10 юли 2006 г.

 63. Деян Донков на Трифон Зарезан

  Деян Донков на Трифон Зарезан

  Деян Донков зарязва лозята на "Винпром Пещера" на 1 февруари - Трифон Зарезан според православния календар. Традицията повелява само мъжете да извършват този ритуал.

 64. Деян Донков и Радина Кърджилова

  Деян Донков и Радина Кърджилова

  Като посланици на "Домейн Пещера" Радина Кърджилова и Деян Донков намериха решение на казуса 14 февруари и избраха да го празнуват като ден на любовта към виното, споделен в прегръдките на любимия човек.

 65. Радина Кърджилова и Деян Донков

  Радина Кърджилова и Деян Донков

  Радина Кърджилова и Деян Донков на премиерата на филма "Островът", 11 октомври 2011 г., София

 66. Захари Бахаров в "Дон Жуан" в Народния театър

  Захари Бахаров в "Дон Жуан" в Народния театър

  Деян Донков и Захари Бахаров в премиерния спектакъл на "Дон Жуан", постановка на Александър Морфов в Народния театър "Иван Вазов", 30 септември 2006 г. - трагикомичен прочит на класическия текст от Жан-Батист Молиер.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност