Най-необходимите спортни артикули за вашата добра форма

Лятото е идеалният сезон за спорт - сега е моментът да бъдете в отлична форма, като се възползвате от най-приятните начини за поддържане на тялото и духа. Движението е здраве, тонус и енергия!

Доказано, че редовните упражнения повишават енергичността и увеличават количеството серотонин в мозъка, което от своя страна прави ума по-бистър. Факт е, че хората, които спортуват, справят по-добре на работното място и боледуват по-рядко. Нужни ли са ви още причини?

Без значение дали ще изберете джогинг, фитнес, плуване, волейбол или йога, идва моментът, в който се чудите как да се облечете. На помощ се притичват колегите от Nie-Jenite.bg, които влизат в ролята на моден гуру, за да докажат, че е много лесно по време на тренировка да се чувствате едновременно комфортно и стилно.

Маратонките са най-важни и трудни за избиране, защото от това дали ще са ви удобни зависи ефективността на упражненията. Ние се спряхме на Nike Hyperfuse в златисто - цвят акцент, с който няма да останете незабелязани. Според спорта, който предпочитате, изберете дамски кецове със скрита платформа за дълга разходка в парка, ниски черни кецове за джогинг или изчистен модел за сутрешна йога.

Нямате време за фитнес, а искате красиво и стегнато тяло?

Кростренажорът ви се вижда прекалено голяма инвестиция, но все пак искате да направите нещо за тялото си? Купете си фитнес топката. Наричана още швейцарска топка, тя е многофункционален домашен фитнес уред, който добива все по-голяма популярност през последните години. Това е така заради разнообразието от упражнения, които можете да правите с тази топка, а и цената й е достъпна.

Доказано е, че тренировката е в пъти по-приятна, ако слушате релаксираща музика. Изборът на Nie-Jenite.bg пада върху слушалки "Филипс" с лента за главата в искрящорозово. Големите наушници, изолиращи шума, и динамичният бас ни спечелиха!

Тук ще откриете огромно разнообразие от слушалки с микрофон, стерео слушалки, безжични модели, а защо не и водоустойчива Bluetooth колонка, която да свържете към мобилния си телефон, таблет или компютър посредством блутут, за да слушате музика от своята мобилна колонка напълно безжично. Преносимите колони и мини високоговорителите ни спестяват толкова много неща!

Връщаме се отново на най-основната част, а именно - облеклото, и в частност късите панталони. Една примерна комбинация е Nike Vintage с тениска Activist, чиято технология предотвратява развитието на бактерии, причиняващи миризма, и гарантира усещане за свежест през целия ден. Късите панталони, както и изчистеният топ са класика в жанра, на която може да заложите, ако не ви се експериментира и губи време в търсене. За разходка или йога късите панталони са отличен избор, а защо не и за дискотека - само се уверете, че ще ги съчетаете с ефектна риза или топ.

Друг добър вариант е клинът. Спортен двуцветен дамски клин Bas Bleu Victoria, изработен от дишаща материя с удобен широк ластик, красиво подчертава бедрата и е много комфортен! Може да заложите и на по-шарен модел клин, който ще създаде настроение в цялата ви външност. Изобщо, всяка жена трябва да има няколко клина в гардероба си - не само за спортуване, но и в домашни условия клиновете са безценна дреха!

След като вече сте избрали обувки и облекло, идва ред на нещо, което е не по-малко важно - негово величество Сутиена! Не забравяйте, че спортният сутиен е изключително важен за комфорта. Памучният спортен сутиен с кръстосан гръб е стилен и удобен, а освен това се комбинира лесно. Бельото с карбонови нишки е антисептично и подходящо за всички сезони! Разбира се, и извън фитнес залата хубавото бельо е задължително.

Онлайн ще намерите разнообразие от повдигащи сутиени, както и модерните напоследък "невидими" сутиени без банели и презрамки.

Не забравяйте, че всичко, което се прави с желание, има резултат! Слагайте спортния екип, заредете плейъра с релаксираща музика и спортувайте това, което ви носи най-голямо удоволствие. Ако тялото и духът са в синхрон, всичко се постига с лекота.

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.

Източник: Nie-Jenite.bg