Цветанка Ризова трябваше да води "Събуди се"

Цветанка Ризова

журналистка, тв водеща

Родена е на 13 юли 1958 г. в Кюстендил. Завършила е българска филология в СУ "Св. Климент Охридски", работила е във вестниците "Подкрепа", "Новинар" и "Сега". Едно от емблематичните лица на Нова телевизия с токшоуто "На четири очи" - задържало се в ефир над 12 години, от 22 март 2000 г. С него е печелила награди от фестивалите "Осмата муза" (2003), "Българската Европа" и медийния фестивал в Албена (2003), а самата тя е първата лауреатка на приза "Черноризец Храбър" за тв публицистика (2005) и "Жена на годината" в категорията "тв журналистка" (2007). От октомври 2012 г. започва да води в тандем с Димитър Цонев новото едночасово предаване по Би Ти Ви "Лице в лице", в което гости коментират актуалните събития от деня - всеки делник след новините в 17 ч.

 1. Цветанка Ризова, "Лице в лице"

  Цветанка Ризова, "Лице в лице"

  Цветанка Ризова води в тандем с Димитър Цонев публицистичното токшоу на Би Ти Ви "Лице в лице", което се излъчва след новините в пет следобед до централната емисия в 19 ч. Тя е номинирана за "Жена на годината 2013" в анкетата на сп. "Грация" в категорията "Тв публицистика".

 2. Цветанка Ризова - още една известна дама с очила

  Цветанка Ризова - още една известна дама с очила

  Цветанка Ризова и Димитър Цонев са тандемът водещи в публицистичното предаване "Лице в лице" по Би Ти Ви, което се излъчва след новините в пет следобед и бе удължено до час и половина, до централната емисия в 19 ч. Тя е номинирана за "Жена на годината 2013" в анкетата на сп. "Грация" в категорията "Тв публицистика".

 3. Телевизионен тандем

  Телевизионен тандем

  Димитър Цонев ("24/7") и Цветанка Ризова ("На четири очи") станаха водещи на едночасовото предаване по Би Ти Ви "Лице в лице", в което гостикоментират актуалните събития от деня. От понеделник, 15 октомври 2012, всеки делник от 17,30 ч. След време двамата се разделиха и Цонев се върна да прави сходно предаване в БНТ.

 4. Цветанка Ризова като лице на Нова тв

  Цветанка Ризова като лице на Нова тв

  До есента на 2012 г. Цветанка Ризова бе сред емблематичните лица на Нова телевизия, а "На четири очи" беше в ефир от 22 март 2000-та, първоначално от осем сутринта в делнични дни, а по-късно - в неделя, от 17,30.

 5. Цветанка Ризова трябваше да води "Събуди се"

  Цветанка Ризова трябваше да води "Събуди се"

  След като предаването й "На четири очи" отстъпи неделната привечер на "Всяка неделя", Цветанка Ризова трябваше да води "Събуди се" в събота сутринта, но броени дни преди старта пътищата им с Нова телевизия се разделиха

 6. Цветанка Ризова и Павел Станчев

  Цветанка Ризова и Павел Станчев

  Цветанка Ризова и тогавашният шеф на телевизията Павел Станчев на парти за обявяване продажбата на Нова, 3 декември 2008 г.

 7. ТВ водещата Ризова на партито

  ТВ водещата Ризова на партито

  София - Трети рожден ден на предаването "Отечествен фронт" - 14.05.2009

 8. Цветанка Ризова е почитател на ретро музиката

  Цветанка Ризова е почитател на ретро музиката

  Цветанка Ризова на откриването на клуба за ретро музика Bizarro, 6 декември 2009 г.

 9. Цветанка Ризова на сватба

  Цветанка Ризова на сватба

  Цветанка Ризова пристига за церемонията по сключване на граждански брак между дъщерята на банкерката Петя Славова - Жени Славова, и Алексей Новицки в столичния хотел "Феста", 22 август 2010 г.

 10. Цветанка Ризова и съпругът й Анатолий

  Цветанка Ризова и съпругът й Анатолий

  Цветанка Ризова и съпругът й Анатолий на 75-тия рожден ден на вестник "Труд", 2 март 2011 г.

 11. Кристина Димитрова и Цветанка Ризова

  Кристина Димитрова и Цветанка Ризова

  Кристина Димитрова и Цветанка Ризова на промоцията на новия албум на певицата - "Супер хит”, в столичен клуб, 24 март 2011 г. Вдясно се вижда и светският хроникьор, поетът Иван Тенев

 12. Цветанка Ризова разговаря с Искра Ангелова

  Цветанка Ризова разговаря с Искра Ангелова

  Цветанка Ризова разговаря с Искра Ангелова при представянето на книгата "Мое дясно", 28 април 2011 г.

 13. Цветанка Ризова на изложба

  Цветанка Ризова на изложба

  Журналистката Цветанка Ризова разговаря с Милен Велчев и съпругата му при откриването на изложбата "Свидетели на своето време“ в Музейната галерия за модерно изкуство, 2 юни 2011 г.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност