Лин Колинс в едър план

Лин Колинс

актриса

Тя не е популярно име, а главната роля в холивудска суперпродукция за нея идва едва на 34. Родена в Хюстън, щата Тексас, на 16 май 1977 г., играла с Ал Пачино във "Венецианския търговец" (2004) и с настоящия си екранен партньор Тейлър Кич в последния засега X-Men - "Началото: Върколак". В премиерния "Джон Картър: Между два свята" играе марсианската принцеса Дежа Торис, описана от писателя Едгар Райс Бъроуз преди 100 години - една подобрена версия на Лея от "Междузвездни войни" (по-точно с оскъдния костюм от "Завръщането на джедаите").

 1. Дедпул край Върколака

  Дедпул край Върколака

  Първата поява на Райън Рейнолдс в ролята на Дедпул преди самостоятелния му филм от 2016 г. е още само като Уейд Уилсън в X-Men Origins: Wolverine през 2009 г., редом с Върколака (Хю Джакман) и други мутанти, в които се превъплъщават още Лив Шрайбър (крайният вдясно), Тейлър Кич и Лин Колинс (вляво), които по-късно си партнират в "Джон Картър от Марс".

 2. Лин Колинс в Москва

  Лин Колинс в Москва

  Лин Колинс на премиерата на "Джон Картър: Между два свята" в Москва, 6 март 2012 г. След първия уикенд по кината филмът на Андрю Стантън зае челната позиция в глобалния боксофис, а у нас събра 273 944 лв., преди да бъде обявен от "Дисни" за един от най-големите им финансови провали...

 3. Лин Колинс и Мики Маус

  Лин Колинс и Мики Маус

  Лин Колинс и Мики Маус на премиерата на четвъртия "Карибски пирати", 7 май 2011 г., Калифорния

 4. Лин Колинс и Макс Азрия

  Лин Колинс и Макс Азрия

  Лин Колинс и дизайнерът Макс Азрия зад кулисите на модната седмица в Ню Йорк, 13 февруари 2011 г.

 5. Лин Колинс с мъжа си

  Лин Колинс с мъжа си

  Лин Колинс с мъжа си, актьора Стивън Стрейт, на кинопремиера в Ню Йорк, 23 май 2012 г.

 6. Лин Колинс и Джеръми Айрънс

  Лин Колинс и Джеръми Айрънс

  Лин Колинс и Джеръми Айрънс на кинофестивала в Торонто, 11 септември 2004 г., където представят филма на Ал Пачино "Венецианският търговец"

 7. Лин Колинс на модно събитие

  Лин Колинс на модно събитие

  Актрисата Лин Колинс на благотворителна проява по време на модната седмица в Ню Йорк, 8 февруари 2012 г.

 8. Принцесата с меч

  Принцесата с меч

  Войнствената марсианска принцеса Дежа Торис (Лин Колинс) и баща й, кралят на Хелиум (Сиаран Хайндс), в сцена от премиерния "Джон Картър: Между два свята" на "Дисни"

 9. Джон Картър и принцеса Дежа

  Джон Картър и принцеса Дежа

  При първата си среща Джон Картър (Тейлър Кич) и принцеса Дежа (Лин Колинс) уточняват, че планетата, която на Земята наричаме Марс, всъщност носи името Барсум

 10. Лин Колинс в "Джон Картър: Между два свята"

  Лин Колинс в "Джон Картър: Между два свята"

  Във вените на актрисата Лин Колинс тече шотландска и ирландска, но и индианска кръв - напълно подходящо за войнствената принцеса от Червената планета и "червената раса" на хелиумите

 11. Лин Колинс и Сигърни Уивър

  Лин Колинс и Сигърни Уивър

  Лин Колинс позира за снимка със звездата от "Пришълецът" и "Аватар" Сигърни Уивър на премиерата на "Джон Картър: Между два свята" в Лос Анджелис, февруари 2012 г.

 12. Принцесата и Джон Картър

  Принцесата и Джон Картър

  Принцесата (Лин Колинс) и Джон Картър (Тейлър Кич) от най-новия филм на "Дисни" - "Джон Картър: Между два свята" по поредицата романи от Едгар Райс Бъроуз ("Тарзан"). Двамата актьори са играли заедно и в последния засега X-Men - "Началото: Върколак"

 13. Лин Колинс в едър план

  Лин Колинс в едър план

  Лин Колинс в едър план като марсианската принцеса Дежа Торис от премиерната фантастика "Джон Картър: Между два свята"

 14. Булчинска рокля от Марс

  Булчинска рокля от Марс

  Един от най-оскъдните тоалети на Лин Колинс (принцеса Дежа Торис) навява спомени за металните бикини на принцеса Лея от "Междузвездни войни: Завръщането на джедаите"

 15. Принцесата от Марс

  Принцесата от Марс

  През 1912 г. ръкописът на Едгар Райс Бъроуз за планетата Барсум, кръстен "Дежа Торис, марсианската принцеса", е публикуван на части в списание "Ол стори" под заглавие "Под луните на Марс", а през 1917 г. излиза като роман с ново име - "Принцеса от Марс".

 16. Принцесата воин

  Принцесата воин

  Актрисата Лин Колинс, която играе принцеса Дежа Торес в триизмерния "Джон Картър: Между два свята", е отраснала в Сингапур и от малка всяко лято ходела в Япония, за да тренира карате в Окинава.

 17. Расите на Марс

  Расите на Марс

  Извънземните в киното са традиционно зелени и тези марсианци не правят изключение! Марс, или Барсум, както го наричат обитателите на планетата във филма "Джон Картър: Между два свята", се населява от различни раси: от изтънчените "червени хора" хелиуми (каквато е и принцеса Дежа) и племето на примитивните "зелени хора” - тарксите, до войнствените зоданги и мистичните терни.

 18. Принцесата и землянинът

  Принцесата и землянинът

  Времето на Марс/Барсум изтича и принцеса Дежа Торис (Лин Колинс) трябва да убеди пришълеца от Земята Джон Картър (Тейлър Кич) да се присъедини към нея и да защити не само град Хелиум, но и цялата планета.

 19. Принцесата учен

  Принцесата учен

  Марсианската принцеса Дежа (Лин Колинс) е регент на Кралската академия на науките и е пред прага на откритие, което може да промени завинаги съотношението на силите между нейния народ и вечния им враг - зодангите. Но се нуждае от помощта на Джон Картър...

 20. Хелиумите на Марс

  Хелиумите на Марс

  Принцесата и баща й са от марсианската раса хелиуми, по името на град Хелиум. Хуманоидни и татуирани в червено, изтънчените му обитатели гордо развяват своя син флаг, който символизира силния им копнеж към отдавна изчезналите океани.

 21. Лин Колинс като Дежа Торис

  Лин Колинс като Дежа Торис

  Принцесата от "Джон Картър: Между два свята" на реж. Андрю Стантън. "Принцеса от Марс" се нарича и литературният първоизточник, написан от писателя Едгар Райс Бъроуз преди век, през 1912 г. По кината в САЩ филмът катастрофира, но у нас поведе в боксофиса

 22. Джон Картър: Между два свята

  Джон Картър: Между два свята

  Кадър от новия филм на Андрю Стантън "Джон Картър: Между два свята" с Джон Картър (Тейлър Кич) и принцеса Дежа (Лин Колинс) - в кината на 3D и IMAX от 9 март 2012

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност