Евгени Минчев в кожи

Евгени Минчев

Евгени Минчев

Светски хроникьор, пиар, журналист, поет, естраден певец, тв водещ и бивш ватман, описал като писател трудовото си всекидневие в трамвая. Самият Евгени Минчев се описва като стратег и вдъхновител на зараждащото се висше общество у нас в началото на 1990 г. Организатор на редица ежегодни благотворителни появи, сред които Руския бал и Бала на топмоделите.

 1. Тити Папазов и останалите в "Специална пратка"

  Тити Папазов и останалите в "Специална пратка"

  Пет известни личности влизат в кухнята през седмицата преди Коледа (понеделник-петък, 15-19 декември 2014 г., от 18 ч.), за да докажат, че могат да бъдат начело на един успешен кулинарен отбор. Сашка Васева, Тити Папазов, Николета Йорданова, Евгени Минчев и Нанси Карабойчева се редуват в ролята на шеф-готвачи в "Специална пратка" по Нова телевизия, от 18 ч.

 2. Евгени Минчев и водещият Ники Кънчев

  Евгени Минчев и водещият Ники Кънчев

  Евгени Минчев и водещият Ники Кънчев при излизането на лорда от Къщата на "ВИП брадър 2014", 13 октомври.

 3. Евгени Минчев и Йорданка Христова, първите във "ВИП брадър 2014"

  Евгени Минчев и Йорданка Христова, първите във "ВИП брадър 2014"

  На 70-годишнината от Девети септември Евгени Минчев и Йорданка Христова позират до" пионерче" пред бившия Царски дворец, където беше мавзолеят на Георги Димитров, при представянето им като първите участници във "ВИП брадър 2014". Лордът носеше шал в цветовете на дъгата заради Георги Парцалев, Емил Димитров и Васил Андреев, репресирани заради сексуалността си по време на социализма. Певицата дойде с шапка и тъмни очила от лимитирана серия "Кристиан Диор", като на София Лорен, купени през 1974-та с първия й хонорар от участие зад граница.

 4. Евгени Минчев и Йорданка Христова, 70 години след Девети септември

  Евгени Минчев и Йорданка Христова, 70 години след Девети септември

  9 септември 2014 г. - Евгени Минчев и Йорданка Христова позират пред снимка на мавзолея на Георги Димитров. Лордът носеше шал в цветовете на дъгата и посвети появата си с този символ на гей общността на Георги Парцалев, Емил Димитров и Васил Андреев, "мои приятели и огромни български звезди, които бяха репресирани заради сексуалността си по време на социализма". Певицата бе с шапка и тъмни очила "Кристиан Диор", купени от чужбина през 1974-та с първия й хонорар от участие зад граница.

 5. Евгени Минчев днес и някога

  Евгени Минчев днес и някога

  Евгени Минчев при гостуването си в предаването "Усещане за жена" по Тв7, 3 февруари 2014 г., когато показа свои архивни снимки като малък (долу) и във военното училище в Горна Оряховица (горе вдясно), където бил пратен 14-годишен заради немотията на семейството му. Той признава, че не е имал близки отношения с осиновителите си, но пък и никога не е търсил биологичната си майка.

 6. Евгени Минчев в "Усещане за жена"

  Евгени Минчев в "Усещане за жена"

  Евгени Минчев гостува в студиото на предаването "Усещане за жена" по Тв7, 3 февруари 2014 г.

 7. Евгени Минчев коронясва Пенка

  Евгени Минчев коронясва Пенка

  Претендентките за "Мис България 2013" получиха задача от Евгени Минчев да се подредят сами по красота от 1-во до 18-о място. Без изобщо да му мисли и да чака чуждо мнение, Пенка се качи на най-високата стълбичка и бе коронясана от ментора за "Мис Дворец"

 8. Менторите в "Мис България 2013"

  Менторите в "Мис България 2013"

  "Мис България 2011" Ваня Пенева (вляво), Евгени Минчев и Жени Калканджиева гостуваха в студиото във втората вечер на "Мис България 2013", 16 юли, като ментори на участничките в риалити шоуто

 9. Ива Екимова с очила

  Ива Екимова с очила

  Ива Екимова с очила и в компанията на Евгени Минчев (също с очила) при представянето на книгата от Магдалена Гигова "Новите пътешествие на Маги от Магелан", 26 март 2012 г.

 10. Долф Лундгрен и Галена

  Долф Лундгрен и Галена

  Долф Лундгрен награждава фолкпевицата Галена на вторите годишни награди на списание "ОК!", 27 май 2008 г.

 11. Евгени Минчев като водещ на ревю

  Евгени Минчев като водещ на ревю

  28 ноември 2010 г., Велико Търново - Евгени Минчев представя облекло на ученичка като водещ на ревю на възпитаници от гимназията по моден дизайн

 12. Евгени Минчев, май 2011

  Евгени Минчев, май 2011

  15 май 2011 г., Правец - Евгени Минчев, голф клуб "Правец"

 13. Евгени Минчев и Августин Пейчинов

  Евгени Минчев и Августин Пейчинов

  29 декември 2010 г., София - Евгени Минчев позира за снимка с Августин Пейчинов на официална вечеря в дома си

 14. Евгени Минчев и Алисия

  Евгени Минчев и Алисия

  12 ноември 2011 г., София - Попфолк певицата и светският лъв на традиционния бал на топмоделите (18-о издание, шоурум "Хитачи")

 15. Евгени Минчев в кожи

  Евгени Минчев в кожи

  Светският лъв се появи на рождения ден на Фен ТВ, облечен като за родео

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност