Блейк Лайвли по бански в "Опасни води"

Блейк Лайвли

американска актриса (сериала "Клюкарката")

Блейк Лайвли, или Клюкарката, по заглавието на популярния сериал Gossip Girl, е родена на 25 август 1987 г. в Лос Анджелис. Любимка както на мъжките списания, които я нареждат между най-красивите и сексапилни актриси, така и на "Вог", където я класираха сред младите модни икони - а "Тайм" я сложиха в един от ежегодните си Топ 100 с най-влиятелниге личности.

Омъжена е за бившия съпруг на Скарлет Йохансон - Райън Рейнолдс, с когото през 2011 г. се снимаха заедно в поредната комиксова адаптация за супергерои, "Зеленият фенер". Дъщеря им Джеймс е родена в края на 2014 г.

На следващата година актрисата се завръща на голям екран във "Вечната Аделайн". Снима се и в поддържаща роля в Café Society на Уди Алън, който открива кинофестивала в Кан, а през лято 2016, докато очаква второто си дете, е по кината в хоръра "Опасни води", където играе сърфистка в борба за оцеляване срещу голяма бяла акула.

 1. Ана Кендрик и Блейк Лайвли в "Лесна услуга"

  Ана Кендрик и Блейк Лайвли в "Лесна услуга"

  14 септември 2018 г. - Ана Кендрик (вляво) и Блейк Лайвли вдигат наздравица с мартини в премиерната черна комедия "Лесна услуга" / A Simple Favor.

 2. Блейк Лайвли под чадъра

  Блейк Лайвли под чадъра

  Блейк Лайвли под чадъра в кадър от трилъра на реж. Пол Фийг "Лесна услуга" / A Simple Favor, по кината през септември 2018, където си партнира с Ана Кендрик.

 3. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс преди премиерата на "Дедпул 2"

  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс преди премиерата на "Дедпул 2"

  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс на премиерата на "Дедпул 2" в Ню Йорк, 14 май 2018 г.

 4. Блейк Лайвли в "Опасни води" (2016)

  Блейк Лайвли в "Опасни води" (2016)

  Блейк Лайвли в The Shallows / "Опасни води", по кината у нас от 26 август 2016 г. Героинята й кара сърф на усамотен плаж, когато се озовава в ловния район на голяма бяла акула. Покачена върху малка скала, отдалечена на почти 200 метра от брега, а после и на шамандура, оцеляването й изисква изобретателност, съобразителност и сила на духа...

 5. Блейк Лайвли в борба за оцеляване

  Блейк Лайвли в борба за оцеляване

  "Винаги съм била ужасена от големите бели акули, но във водата, където живеят, не изглеждат големи чудовищни същества, а са красиви, спокойни и ведри... В този филм не мислех за акулата като за агресор - тя е забележително творение на природата и просто се опитва да оцелее. Също както и героинята ми Нанси", разказва Блейк Лайвли за филма си "Опасни води", по кината у нас от 26 август 2016 г.

 6. Блейк Лайвли в ролята на сърфистка

  Блейк Лайвли в ролята на сърфистка

  Блейк Лайвли излиза от водата в ролята на сърфистката Нанси в The Shallows / "Опасни води", по кината у нас от 26 август 2016 г.

 7. Блейк Лайвли плува край остров Лорд Хоу

  Блейк Лайвли плува край остров Лорд Хоу

  Блейк Лайвли в живописен кадър от "Опасни води", където героинята й е сърфистка, изправена пред голяма бяла акула край бреговете на остров Лорд Хоу, природен резерват по средата между Австралия и Нова Зеландия. По ирония на съдбата продукцията трябвало да наеме пазители на акули, които да държат истинските хищници да не навлизат в зоната на снимките.

 8. Блейк Лайвли на плажа в "Опасни води"

  Блейк Лайвли на плажа в "Опасни води"

  Блейк Лайвли на плажа в кадър от The Shallows / "Опасни води", по кината у нас от 26 август 2016 г. За място на снимките е избран малкият остров Лорд Хоу, на около 600 морски мили източно от Сидни, Австралия.

 9. Блейк Лайвли по бански в "Опасни води"

  Блейк Лайвли по бански в "Опасни води"

  Блейк Лайвли по бански в "Опасни води", по кината у нас от 26 август 2016 г.

 10. Блейк Лайвли като сърфистка в "Опасни води"

  Блейк Лайвли като сърфистка в "Опасни води"

  26 август 2016 г. - Блейк Лайвли като сърфистка в премиерния хорър "Опасни води".

 11. Блейк Лайвли на плакат за "Опасни води" (2016)

  Блейк Лайвли на плакат за "Опасни води" (2016)

  Блейк Лайвли и акула на БГ плакат за The Shallows / "Опасни води" (2016), по кината у нас от 26 август.

 12. Блейк Лайвли с дизайрски очила "Порше"

  Блейк Лайвли с дизайрски очила "Порше"

  Блейк Лайвли снима фотосесия в Ню Йорк, 7 май 2013 г., със слънчеви очила от легендарния авиаторски модел на "Порше".

 13. Последният плакат за "Вечната Аделайн" (2015)

  Последният плакат за "Вечната Аделайн" (2015)

  Блейк Лайвли с Мишиел Хюисман на последен плакат за "Вечната Аделайн" (2015). Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май, а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия на целия век от 1925-а насам.

 14. Блейк Лайвли на финален плакат за "Вечната Аделайн" (2015)

  Блейк Лайвли на финален плакат за "Вечната Аделайн" (2015)

  Блейк Лайвли на финален плакат за "Вечната Аделайн" (2015). Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май, а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия на целия век от 1925-а насам.

 15. Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 2015 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 2015 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 2015 г. Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май 2015 г., а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия на целия век от 1925-а насам.

 16. Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1996 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1996 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1996 г. Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май 2015 г., а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия от 1925-а насам.

 17. Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1984 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1984 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1984 г. Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май 2015 г., а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия от 1925-а насам.

 18. Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1963 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1963 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1963 г. Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май 2015 г., а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия от 1925-а насам.

 19. Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1955 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1955 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1955 г. Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май 2015 г., а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия от 1925-а насам.

 20. Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1943 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1943 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1943 г. Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май 2015 г., а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия от 1925-а насам.

 21. Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1925 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1925 г.

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн, 1925 г. Филмът за жената, която не старее, е по кината у нас от 1 май 2015 г., а плакатите проследяват промените в стила й през различните десетилетия на целия век от 1925-а насам.

 22. Блейк Лайвли като вечната Аделайн през годините

  Блейк Лайвли като вечната Аделайн през годините

  Блейк Лайвли на плакат за "Вечната Аделайн" - колаж с фрагменти от различни години на вековната й младост. Родена на 1 януари 1908 г., тя престава да старее, след като претърпява произшествие на 29 и е принудена периодично да сменя самоличността си, за да не разкрие никой тайната й... Разгледай стила й през десетилетията на ХХ век в поредицата плакати за филма, по кината у нас от 1 май.

 23. Блейк Лайвли чака бебе

  Блейк Лайвли чака бебе

  Блейк Лайвли анонсира бременността си с есенна фотосесия в новия си лайфстайл сайт Preserve.us, с която отправя поздравления към всички бъдещи майки. 27-годишната актриса, омъжена за колегата си Райън Рейнолдс, е заснета от брат си Ерик в профил, за да се вижда по-добре наедрялото й коремче.

 24. Блейк Лайвли в кадър от "Клюкарката"

  Блейк Лайвли в кадър от "Клюкарката"

  Блейк Лайвли с чаша портоколов сок в кадър от "Клюкарката" (2007-2012) в петия, предпоследен сезон на сериала, от 13 юни 2014 г. по Кино Нова.

 25. Блейк Лайвли с парфюм на "Гучи"

  Блейк Лайвли с парфюм на "Гучи"

  Блейк Лайвли с парфюма на "Гучи" Premiere. Излизането на рекламите й с новия аромат на италианската модна къща съвпадна с пускането на собствения й лайфстайл сайт Preserve.

 26. Женско братство: Алексис Бидъл, Блейк Лайвли, Амбър Тамблин, Америка Ферера

  Женско братство: Алексис Бидъл, Блейк Лайвли, Амбър Тамблин, Америка Ферера

  Америка Ферера ("Грозната Бети"), Блейк Лайвли ("Клюкарката"), Алексис Бидъл ("Момичетата Гилмор") и Амбър Тамблин ("Двама мъже и половина") като четирите приятелки от комедията "Женско братство" (The Sisterhood of the Traveling Pants, 2005 г.) - по Би Ти Ви комеди, 3 ноември 2013 г., неделя, 20 ч.

 27. Змийската гривна на Блейк Лайвли

  Змийската гривна на Блейк Лайвли

  Змийската гривна на Блейк Лайвли от премиерата на "Диваци" в Лос Анджелис, 25 юни 2012 г.

 28. Блейк Лайвли в кожена рокля

  Блейк Лайвли в кожена рокля

  Блейк Лайвли в кожена рокля Isabel Marant на концерта за пострадалите от урагана Санди в Ню Йорк, 12 декември 2012 г.

 29. Блейк Лайвли с най-красивите крака

  Блейк Лайвли с най-красивите крака

  Блейк Лайвли призовава за дарения от сцената на благотворителния концерт за пострадалите от урагана Санди в "Медисън скуеър гардън", Ню Йорк, 12 декември 2012. Актрисата бе определена от сп. "Фитнес" за притежателка на най-стегнатите крака

 30. Блейк Лайвли в едър план

  Блейк Лайвли в едър план

  Блейк Лайвли в още един кадър от "Диваци", премиерно в кината от 28 септември. Разгледай още от нея - и героинята й Офелия - в новия филм на реж. Оливър Стоун

 31. Блейк Лайвли и Бенисио дел Торо в "Диваци"

  Блейк Лайвли и Бенисио дел Торо в "Диваци"

  Блейк Лайвли като Офелия и Бенисио дел Торо в ролята на Ладо, жесток изпълнител на мокрите поръчки на Елена (Салма Хайек), шефка на мексиканския наркокартел Баха. В "Диваци" им партнират още Тейлър Кич, Арън Тайлър-Джонсън, Джон Траволта, Демиан Бичир

 32. Блейк Лайвли с татуировки

  Блейк Лайвли с татуировки

  Блейк Лайвли като Офелия от премиерния трилър на Оливър Стоун "Диваци". Там звездата от "Клюкарката" е богато момиче от Южна Калифорния и се носи в хипарски стил, а татуираните на гърба й пеперуди са по неин собствен дизайн

 33. Диваци: Блейк Лайвли в любовно трио

  Диваци: Блейк Лайвли в любовно трио

  От наркокартела подценяват неразрушимата връзка между тримата приятели. Подпомагани неохотно и с увъртания от корумпиран служител на Агенцията за борба с наркотиците (Джон Траволта), Бен и Чон повеждат наглед обречена война срещу картела Баха...

 34. Блейк Лайвли с Тeйлър Кич в "Диваци"

  Блейк Лайвли с Тeйлър Кич в "Диваци"

  Блейк Лайвли с Тeйлър Кич в "Диваци" на реж. Оливър Стоун, по кината у нас от 28 септември 2012 г. Трилърът по едноименния криминален бестселър на Дон Уинслоу е посветен на омразата, жестокостта, алчността и... причудливите лица на любовта.

 35. Блейк Лайвли в Gossip Girl

  Блейк Лайвли в Gossip Girl

  Блейк Лайвли в плакат на Gossip Girl

 36. Блейк Лайвли връчва награда на Райън Рейнолдс

  Блейк Лайвли връчва награда на Райън Рейнолдс

  Блейк Лайвли връчва награда от Spike TV на Райън Рейнолдс - за най-очакван комиксов филм ("Зеленият фенер"), през есента на 2010 г. По онова време двамата са само екранни партньори, но две години по-късно сключиха брак на тайна церемония

 37. Блейк Лайвли в "Диваци"

  Блейк Лайвли в "Диваци"

  Блейк Лайвли в трилъра "Диваци" на реж. Оливър Стоун. В нейната Офелия са влюбени предприемачът от Лагуна бийч Бен (вдясно) - мирен, отдаден на благотворителност будист и най-близкият му приятел Чон, бивш "тюлен" от ВМС и наемен войник

 38. Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, 2010 г.

  Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, 2010 г.

  Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли представят "Зеленият фенер" на ComicCon, юли 2010 г.

 39. Блейк Лайвли за Gucci

  Блейк Лайвли за Gucci

  Gucci представи новия си аромат Premiere в лицето на прекрасната Блейк Лайвли.

 40. 1. Блейк Лайвли

  1. Блейк Лайвли

  Актрисата Блейк Лайвли оглави класацията за най-секси блондинки.

 41. Салма Хайек и Блейк Лайвли в "Диваци"

  Салма Хайек и Блейк Лайвли в "Диваци"

  Наркобосът Елена (Салма Хайек) и Офелия (Блейк Лайвли), в която са влюбени героите на Тейлър Кич и Арън Тайлър-Джонсън. Двамата отглеждат суперкачествена марихуана, но влизат във война с мексикански картел, откъдето настояват да им станат ортаци...

 42. Блейк Лайвли по червения килим

  Блейк Лайвли по червения килим

  На премиерата на "Диваци" на реж. Оливър Стоун в Лос Анджелис звездата от "Клюкарката" Блейк Лайвли, която през август навърши 25, доказа за пореден път защо през 2011 г. бе определена за най-желаната жена в света.

 43. Блейк Лайвли снима с телефона си

  Блейк Лайвли снима с телефона си

  Блейк Лайвли снима с телефона си ревю на "Шанел" във Франция, 9 май 2011 г.

 44. Блейк Лайвли и Николас Виндинг Рефн

  Блейк Лайвли и Николас Виндинг Рефн

  Блейк Лайвли и Николас Виндинг Рефн, награден в Кан 2011 за режисурата на филма "Живот на скорост", на снимачната площадка за новия клип на "Гучи" - за парфюма Premiere, на който актрисата е рекламно лице

 45. Блейк и Райън на церемония на MTV

  Блейк и Райън на церемония на MTV

  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, дни преди да приключи разводът му със Скарлет Йохансон, на кинонаградите на MTV през юни 2011 г. След като си партнираха в "Зеленият фенер", двамата станаха двойка и в живота.

 46. Блейк Лайвли на представянето на колекцията Chanel Croisiere 2012

  Блейк Лайвли на представянето на колекцията Chanel Croisiere 2012

  Блейк Лайвли на ревю на "Шанел" във Франция, 9 май 2011 г.

 47. Блейк Лайвли на филмовите награди на MTV

  Блейк Лайвли на филмовите награди на MTV

  Блейк Лайвли на филмовите награди на MTV, 5 юни 2011 г.

 48. Блейк Лайвли на премиерата на "Зеленият фенер"

  Блейк Лайвли на премиерата на "Зеленият фенер"

  Блейк Лайвли на премиерата на "Зеленият фенер", поредната комиксова екранизация за супергерой, 15 юни 2012 г.

 49. Блейк Лайвли на наградите BAFTA

  Блейк Лайвли на наградите BAFTA

  Блейк Лайвли на събитие, организирано от британската филмова и тв академия BAFTA в Лос Анджелис, 9 юли 2011 г.

 50. Блейк Лайвли на наградите на Teen Choice

  Блейк Лайвли на наградите на Teen Choice

  Блейк Лайвли на наградите на Teen Choice, 7 август 2011 г., където я отличиха като най-добра актриса в драматичен сериал

 51. Блейк Лайвли на парти на Кристиан Лобутен

  Блейк Лайвли на парти на Кристиан Лобутен

  Блейк Лайвли на коктейл на дизайнера Кристиан Лобутен, 1 ноември 2011 г.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност