Ана Дело Русо - моден маниак №1

Ана Дело Русо

моден редактор / моден маниак / модна икона

Наричат Ана Дело Русо "един от основните фактори в съвременната мода", топфотографът Хелмут Нютън я описва като "моден маниак", а тя се смята повече за жертва на модата - но и за неин пазител.

Благодарение на новаторската си работа в италианския "Вог", където е моден редактор близо 13 години, а по-късно и като главен редактор на мъжкото издание L’Uomo Vogue, тя добива уникален усет за съвременната мода. По-късно заема поста на директор "Мода" и творчески консултант в японския "Вог".

Любимка на модните блогъри, тя винаги успява да ги очарова с екстравагантно облекло и постоянна смяна на тоалетите си по време на световните седмици на модата.

Наскоро шведската модна верига H&M й повери дизайна на серия аксесоари - бижута, слънчеви очила, обувки, чанти и куфар на колелаца, в продажба онлайн и в 140 магазина на марката по цял свят от 4 октомври 2012 г., вкл. в "Сердика център", София.

Родена е в Бари, Италия, на 16 април 1962 г.; живее в модната столица Милано, където има два апартамента - един за нея и друг за гардероба й.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност