Адриана Лима в Холивуд

Адриана Лима

бразилски супермодел

Една от най-високоплатените манекенки в света (след сънародничката си Жизел Бюндхен) е родена на 12 юни 1981 г. в бразилския град Салвадор, щата Баия. Един от ангелите на Victoria's Secret от 1999 г. насам, тя продължава да дефилира с луксозното бельо дори след като роди второто си дете. През май 2014 г. се разделя със съпруга си, сръбския баскетболист Марко Ярич, след петгодишен брак.

 1. Адриана Лима в ревюто на "Викторияс сикрет", 2016 г.

  Адриана Лима в ревюто на "Викторияс сикрет", 2016 г.

  Адриана Лима дефилира в бельо от колекцията The Road Ahead в ежегодното шоу-ревю на "Викторияс сикрет", което се състоя на 30 ноември в Париж и на 5 декември 2016 г. беше излъчено в САЩ.

 2. "Ангели" във футболни екипи

  "Ангели" във футболни екипи

  3 февруари 2016 г. - В навечерието на Супербоула и Деня на влюбените "ангелите" на "Викторияс сикрет" (от ляво на дясно) Джасмин Тукс, Елса Хоск, Адриана Лима, Алесандра Амбросио и Тейлър Хил позираха традиционно във фотосесия по екипи за американски футбол.

 3. Адриана Лима дефилира, докато The Weeknd пее

  Адриана Лима дефилира, докато The Weeknd пее

  Адриана Лима дефилира, докато The Weeknd пее на ежегодното ревю на Victoria's Secret, което се състоя в Ню Йорк на 10 ноември 2015 г. и бе излъчено по телевизията месец по-късно.

 4. Адриана Лима играе американски футбол

  Адриана Лима играе американски футбол

  Адриана Лима играе американски футбол в рекламен клип на "Викторияс сикрет" за кампанията по повод Св. Валентин, чиято премиера е на Супербоула на 1 февруари 2015 г.

 5. Топмодели играят американски футбол

  Топмодели играят американски футбол

  21 януари 2015 г. - От "Викторияс сикрет" подгряха рекламната си кампания за Св. Валентин, която започва със Супербоула на 1 февруари, като облякоха пет от своите "ангели" във футболни екипи. На терена излязоха (от ляво на дясно) Адриана Лима, Дутцен Крус, Кандис Суейнпол, Лили Олдридж и Бехати Принслу.

 6. Адриана Лима и нейни колежки в "Балмен"

  Адриана Лима и нейни колежки в "Балмен"

  Адриана Лима е полегнала в компанията на Роузи Хънтингтън, Джоан Смолс, Исабели Фонтана и Криста Кобър, фотографирани от Марио Соренти за пролетно-лятната кампания 2015 на модна къща "Балмен".

 7. Топмодели играят видеоигри

  Топмодели играят видеоигри

  Адриана Лима, Роузи Хънтингтън, Джоан Смолс, Исабели Фонтана и Криста Кобър, фотографирани от Марио Соренти, докато играят видеоигри, за пролетно-лятната кампания 2015 на модна къща "Балмен".

 8. Топмодели с бургери

  Топмодели с бургери

  Адриана Лима, Джоан Смолс, Роузи Хънтингтън, Исабели Фонтана и Криста Кобър, фотографирани от Марио Соренти, докато похапват бургери, за пролетно-лятната кампания 2015 на модна къща "Балмен".

 9. Топмодели се карат за "Балмен"

  Топмодели се карат за "Балмен"

  Адриана Лима, Джоан Смолс, Роузи Хънтингтън, Исабели Фонтана и Криста Кобър, фотографирани от Марио Соренти в конфликтни пози за пролетно-лятната кампания 2015 на модна къща "Балмен".

 10. Алесандра Амбросио и Адриана Лима за Victoria's Secret, 2014

  Алесандра Амбросио и Адриана Лима за Victoria's Secret, 2014

  Алесандра Амбросио и Адриана Лима в ежегодното ревю на Victoria's Secret, Лондон, 2 декември 2014 г., където дефилираха със сутиени за по 1 млн. долара в рамките на серията "Екзотичен пътешественик", докато на подиума зад тях пее Ед Шийрън.

 11. Адриана, Алесандра и сутиените в Лас Вегас

  Адриана, Алесандра и сутиените в Лас Вегас

  Адриана Лима, в тъмносиня рокля, и Алесандра Амбросио, в червено и прозирно, представят сутиените за милиони на "Викторияс сикрет" на живо в Лас Вегас, 13 ноември 2014 г. Със своите Dream Angels Fantasy Bras двете сексапилни бразилки дефилират и в ежегодното ревю на марката, излъчвано в САЩ на 9 декември по Си Би Ес.

 12. Сутиен за милиони и оскъдни бикини

  Сутиен за милиони и оскъдни бикини

  Адриана Лима снима фотосесия в сутиен за 2 млн. долара и оскъдни бикини за празничния каталог на "Викторияс сикрет" 2014. Тази година за първи път произведението на бижутерското изкуство е в два екземпляра, носени от бразилски супермодели - Алесандра Амбросио и Адриана Лима, и двете на по 33.

 13. Адриана Лима зад кулисите на фотосесията

  Адриана Лима зад кулисите на фотосесията

  Адриана Лима в работен момент от фотосесията със сутиена Dream Angels Fantasy Bra на Victoria's Secret, заснета в Ню Йорк на 9 септември 2014 г.

 14. Адриана и Алесандра със сутиени за по $2 млн.

  Адриана и Алесандра със сутиени за по $2 млн.

  За първи път Mouawad създадоха не един, а два драгоценни сутиена за ежегодното шоу-ревю на Victoria's Secret. През 2014-а лица на специалните модели, всеки от които струва по 2 млн. долара, са две бразилки: Адриана Лима (вляво) и Алесандра Амбросио.

 15. Адриана Лима снима календара на "Пирели 2015"

  Адриана Лима снима календара на "Пирели 2015"

  Адриана Лима в работен момент от снимките за календара на "Пирели 2015", който излиза през ноември. Сред лицата му са още моделът за големи размери Кандис Хъфин, Исабели Фонтана, Джоан Смолс, Джиджи Хадид, Каролин Мърфи, Карен Елсън, Ракел Цимерман, Камерън Ръсел, Саша Лус и Ана Юърс. Фотосесията е дело на Стивън Майзел, стилистка е Карин Ройтфелд, а темата - фетишът в секса.

 16. Риана с Адриана Лима

  Риана с Адриана Лима

  Риана се снима с бразилския супермодел Адриана Лима на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро, където изгледа финалния мач от световното по футбол, 13 юли 2014 г.

 17. Адриана Лима за Desigual

  Адриана Лима за Desigual

  Адриана Лима като рекламно лице на есенно-зимната колекция 2014 на испанската модна къща Desigual, която отбелязва 30 години от основаването си. Кампанията е под наслов La Vida es Chula (Животът е страхотен) и е заснета в Барселона.

 18. Адриана Лима в едър план

  Адриана Лима в едър план

  Адриана Лима в едър план, на корицата на испанския "Вог" за май 2014.

 19. Адриана Лима във футболна реклама

  Адриана Лима във футболна реклама

  Адриана Лима във футболна реклама на автомобилите "Киа" по повод световното в Бразилия 2014. Кампанията с участието на седана 2015 Optima и Sorento CUV е под наслов For One Month, Let's All be Fútbol Fans и е поредното сътрудничество между автомобилопроизводителите и супермодела след Drive the Dream за Супербоул 2012.

 20. Адриана Лима в малка червена рокля

  Адриана Лима в малка червена рокля

  Ангелът на "Викторияс сикрет" Адриана Лима представя, на фона на модел с черни крила от колекцията "Британска инвазия", традиционното шоу-ревю на американската луксозна марка бельо, което през 2014 г. се пренася зад Океана, в Лондон.

 21. Адриана Лима и Кандис Суейнпол

  Адриана Лима и Кандис Суейнпол

  Адриана Лима и Кандис Суейнпол представят в магазина на "Викторияс сикрет" на Бонд стрийт в Лондон традиционното шоу-ревю на луксозната марка бельо, което през 2014 г. се пренася зад Океана, във Великобритания.

 22. Адриана, Кандис и Алесандра

  Адриана, Кандис и Алесандра

  От ляво на дясно: Адриана Лима в модел от колекцията "Британска инвазия", напомнящ костюма на "перлена кралица", Кандис Суейнпол в сутиена за милиони и и Алесандра Амбросио, в модел от колекцията "Райски птици" на ежегодното шоу-ревю "Викторияс сикрет", ноември 2013 г.

 23. Адриана Лима зад кулисите

  Адриана Лима зад кулисите

  Адриана Лима очаква да бъде гримирана от Дик Пейдж зад кулисите на ревюто на "Викторияс сикрет", ноември 2013. Бразилският супермодел е сред "ангелите" на луксозната марка бельо от 1999 г.

 24. Адриана Лима в червено бельо

  Адриана Лима в червено бельо

  Адриана Лима в червено бельо от колекцията "Парижки нощи" в ежегодното ревю на Victoria's Secret, ноември 2013.

 25. Адриана Лима за сп. W

  Адриана Лима за сп. W

  Сп. W снима десетте най-сексапилни и популярни модели в момента в най-горещите дрехи за сезон пролет-лято 2014

 26. Снежните ангели на "Викторияс сикрет": Адриана Лима

  Снежните ангели на "Викторияс сикрет": Адриана Лима

  Адриана Лима като снежен ангел на финала на модното ревю на Victoria's Secret в Ню Йорк, 13 ноември 2013 г.

 27. Снежните ангели на "Викторияс сикрет"

  Снежните ангели на "Викторияс сикрет"

  От ляво на дясно: Магдалена Фраковяк, Лили Олдридж, Карли Клос, Дутцен Крус, Адриана Лима, Кандис Суейнпол, Бехати Принслу, Линдзи Елингсън и Алесандра Амбросио като снежни ангели на финала на модното ревю на Victoria's Secret в Ню Йорк, 13 ноември 2013 г. Разгледай и индивидуалните снимки на манекенките от серията "Снежни ангели" в ежегодния спектакъл.

 28. Адриана Лима в черно-бял секси кадър

  Адриана Лима в черно-бял секси кадър

  Супермоделът Адриана Лима вярва, че потенето е много полезно за кожата. Затова и ангелът на "Викторияс сикрет" съветва дамите да не се притесняват от този естествен физиологичен процес.

 29. Адриана Лима за сп. GQ

  Адриана Лима за сп. GQ

  Адриана Лима за сп. GQ

 30. Риана или Адриана Лима?

  Риана или Адриана Лима?

  Адриана Лима посетила Рири зад кулисите преди неин концерт миналата седмица. Коя ти харесва повече?

 31. Pirelli 2013 - Адриана Лима

  Pirelli 2013 - Адриана Лима

  Календарът на "Пирели" за 2013 официално бе представен тази седмица, но ако се надяваш на голи мацки, ще те разочароваме. Този път фотографът Стив Маккъри улавя красотата на Бразилия.

 32. Топмоделите в ревюто на Victoria's Secret

  Топмоделите в ревюто на Victoria's Secret

  Адриана Лима (в червено), която излезе на подиума по-малко от два месеца след като роди втората си дъщеричка Сиена, и останалите "ангели" на Victoria's Secret - дефилираха в ежегодното шоу ревю на бельо в Ню Йорк, 7 ноември 2012 г.

 33. Адриана Лима в ревюто на Victoria's Secret 2012

  Адриана Лима в ревюто на Victoria's Secret 2012

  Адриана Лима дефилира в ежегодното шоу ревю на бельо Victoria's Secret в Ню Йорк, 7 ноември 2012 г. - по-малко от два месеца след като роди втората си дъщеричка, Сиена.

 34. Ангели на Св. Валентин

  Ангели на Св. Валентин

  Топмоделите Линдзи Елингсън, Адриана Лима и Даутцен Круз на събитие на "Викторияс сикрет" в Ню Йорк по повод деня на св. Валентин

 35. Donna Karan пролет-лято 2012 | 1

  Donna Karan пролет-лято 2012 | 1

  Рекламната кампания на Donna Karan пролет-лято 2012, заснета от Ръсел Джеймс с участието на Адриана Лима.

 36. Donna Karan пролет-лято 2012 | 2

  Donna Karan пролет-лято 2012 | 2

  Рекламната кампания на Donna Karan пролет-лято 2012, заснета от Ръсел Джеймс с участието на Адриана Лима.

 37. Donna Karan пролет-лято 2012 | 3

  Donna Karan пролет-лято 2012 | 3

  Рекламната кампания на Donna Karan пролет-лято 2012, заснета от Ръсел Джеймс с участието на Адриана Лима.

 38. Адриана Лима в Сохо, Ню Йорк

  Адриана Лима в Сохо, Ню Йорк

  Ню Йорк, 10 Септември - Адриана Лима на модно шоу

 39. Адриана Лима на модния подиум

  Адриана Лима на модния подиум

  Адриана Лима на модния подиум заедно с Алесандра Амбросио и останалите "ангели" на Victoria's Secret, Ню Йорк, 9 ноември 2011 г.

 40. Адриана Лима на подиума в Ню Йорк

  Адриана Лима на подиума в Ню Йорк

  Ню Йорк, 9 Ноември - Адриана Лима на подиума в Ню Йорк

 41. Адриана Лима на афтър парти

  Адриана Лима на афтър парти

  Ню Йорк, 9 Ноември - Адриана Лима на афтър парти на Victoria's Secret

 42. Адриана Лима на ревю в Ню Йорк

  Адриана Лима на ревю в Ню Йорк

  Ню Йорк, 8 Септември - Адриана Лима на ревю на Victoria's Secret

 43. Адриана Лима на ревю на Victoria's Secret в Холивуд

  Адриана Лима на ревю на Victoria's Secret в Холивуд

  Холивуд, 12 Май - Адриана Лима на ревю на Victoria's Secret

 44. Адриана Лима на ревю на Victoria's Secret

  Адриана Лима на ревю на Victoria's Secret

  Лос Анджелис, 30 Март - Адриана Лима на ревю на Victoria's Secret

 45. Адриана Лима на парти в Ню Йорк

  Адриана Лима на парти в Ню Йорк

  Ню Йорк, 10 Ноември - Адриана Лима на афтър парти на Victoria's Secret Fashion Show

 46. Адриана Лима в Ню Йорк

  Адриана Лима в Ню Йорк

  Адриана Лима със сутиен от диаманти в Ню Йорк

 47. Адриана Лима в Холивуд

  Адриана Лима в Холивуд

  Адриана Лима на ревю в Холивуд

 48. Адриана Лима дефилира по бельо

  Адриана Лима дефилира по бельо

  Адриана Лима дефилира в ревюто на Victoria's Secret 2011

 49. Адриана Лима в ревюто на Victoria's Secret 2011

  Адриана Лима в ревюто на Victoria's Secret 2011

  Адриана Лима (Adriana Lima) в ревюто на Victoria's Secret 2011

 50. Адриана Лима като супергероиня

  Адриана Лима като супергероиня

  Адриана Лима в ревюто на Victoria's Secret 2011

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност