ВИП Брадър-4: Юлиан Константинов

Юлиан Константинов

оперен певец (бас), участник във "ВИП брадър 4" и "Аз обичам България"

Оперен певец и тв звезда, той е роден през 1966 г., а Консерваторията завършва през 1993 г. Пял е на оперни сцени по цял свят, а когато дебютира в "Ла Скала", е най-младият бас, изявявал се в престижния оперен театър. През 90-те е и рокмузикант, а групата му се нарича "Кокаин". Произхожда от спортно семейство, а негов брат е известният волейболист Пламен Константинов.

Става тв лице с благотворителното шоу "Байландо" и шоу-викторината на Нова телевизия "Аз обичам България", където е постоянен участник като капитан на един от двата отбора - срещу режисьора Андрей Слабаков. През есен 2012 влиза в четвъртия сезон на "ВИП брадър".

В началото на 2014 г. е избран за водещ на неделния "Сблъсък" по Тв7 на мястото на Иван и Андрей.

 1. "Маскираният певец": Юлиан Константинов като Шотландеца

  "Маскираният певец": Юлиан Константинов като Шотландеца

  19 октомври 2019 г. - Оперният певец и бивш рокмузикант Юлиан Константинов се оказа скрит под мускулестия костюм на Шотландеца в поредния епизод на "Маскираният певец".

 2. Юлиан Константинов става жури в "Като две капки вода"

  Юлиан Константинов става жури в "Като две капки вода"

  Юлиан Константинов е четвъртият член в журито на "Като две капки вода", по Нова телевизия от 10 март 2014 г. Оперният бас сяда на съдийската маса редом с продуцента Магърдич Халваджиян, певицата Хилда Казасян и актрисата Милица Гладнишка, която заслужи мястото си като вицешампион от първия сезон на шоуто за звездни превъплъщения.

 3. Юлиан Константинов води неделния "Сблъсък"

  Юлиан Константинов води неделния "Сблъсък"

  Юлиан Константинов е новият водещ на големия "Сблъсък" в неделя от 10,30 ч., а неговият съперник за поста Иво Танев (вдясно), роден също през 1966 г., остава в ролята на "острието" в предаването и продължава да раздава правосъдие в трети рунд на споровете. Подобно на баса Константинов, шоуменът и бивш водещ на "Треска за злато" също има ценз за оперно пеене и е издавал свои музикални албуми през 90-те.

 4. Любо Жечев и Юлиан Константинов - новите водещи на "Сблъсък"

  Любо Жечев и Юлиан Константинов - новите водещи на "Сблъсък"

  Любомир Жечев (вляво) и Юлиан Константинов са новите водещи на "Сблъсък" от 2014 г. на мястото на Иван и Андрей. От 11 януари победителят от първия сезон на "Къртицата" е официално модератор на съботните дискусии, а от 12 януари оперният певец става арбитър в неделните спорове, като дебютът му като титулярен водещ е с темата "Трябва ли да се преименуват турските географски наименования?".

 5. Кандидат-водещите на "Сблъсък" Любо, Краси и Юлиан

  Кандидат-водещите на "Сблъсък" Любо, Краси и Юлиан

  Водещите на "Сблъсък" Иван и Андрей отстъпват ринга на нов арбитър в култовото предаване. Заместникът им ще бъде определен от зрителите в онлайн гласуване, а сред претендентите, освен коментаторът от трети рунд Иво Танев, са (от ляво на дясно) победителят от първия сезон на "Къртицата" Любомир Жечев, радиоводещият Краси Москов и оперният певец Юлиан Константинов.

 6. Златка Райкова сред коментаторите на "ВИП брадър 2013"

  Златка Райкова сред коментаторите на "ВИП брадър 2013"

  Русата Златка, седнала до миналогодишния съквартирант Юлиан Константинов, коментира пред водещия Ники Кънчев поредните седмични номинации във "ВИП брадър 2013" на 30 октомври, преди сама да влезе в Къщата като прелюдия към собственото й участие в All-Stars изданието. В студиото са още напусналата шоуто в понеделник Йоана, Любен Дилов-син и сценаристът Генчо Генчев.

 7. Юлиан Константинов след "ВИП брадър"

  Юлиан Константинов след "ВИП брадър"

  Юлиан Константинов с единия си син на премиерата в Софийската опера на биографична книга за Гена Димитрова, представена в присъствието на Хосе Карерас, 9 декември 2012 г.

 8. ВИП брадър 2012, финал: Фънки

  ВИП брадър 2012, финал: Фънки

  ВИП брадър 2012, финал, 17 ноември: Димитър Ковачев-Фънки, който бе фаворитът на повечето от съквартирантите, бе понесен от Ники Мартинов и Юлиан Константинов на ръце, след като изпревари бронзовия медалист Къци (вляво) и се класира втори

 9. ВИП брадър 2012, финал: Публиката в студиото

  ВИП брадър 2012, финал: Публиката в студиото

  Сред публиката в студиото за големия финал на "ВИП брадър-4", 17 ноември 2012 г., бяха както бившите съквартиранти - Юлиан, Ники Мартинов, Ирен Кривошиева, - така и семействата на финалистите: съпругата и синът на Фънки, както и майката на Никол

 10. ВИП фотосесията на Юлиан Константинов

  ВИП фотосесията на Юлиан Константинов

  Преди да бъде изгонен от Къщата, Юлиан задоволи суетата си, като влезе в ролята на модел и засне собствена фотосесия. Негов ментор за поведение пред камера, позиране и модна фотография беше водещата на VIP Новините по Нова тв Нели Атанасова.

 11. Златка Димитрова в отбора на Юлиан

  Златка Димитрова в отбора на Юлиан

  Златка Димитрова е била в отбора на Юлиан Константинов през третия сезон на "Аз обичам България", май 2012 г., заедно с актьора, спечелил тазгодишната награда "Чудомир" Ники Урумов и певицата с червено-черна коса Петя Буюклиева

 12. Иван Ласкин в отбора на Юлиан Константинов

  Иван Ласкин в отбора на Юлиан Константинов

  Отборът на Юлиан Константинов в епизод от третия сезон на "Аз обичам България", 23 март 2012 г.: манекенката Гери Дончева (вляво) плюс актьорската двойка Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева, с които оперният певец участва и във "ВИП брадър-4"

 13. Юлиан срещу Андрей

  Юлиан срещу Андрей

  Капитаните на двата отбора в шоу-викторината "Аз обичам България" по Нова телевизия Юлиан Константинов и Андрей Слабаков.

 14. Юлиан помага на Багата в изборите

  Юлиан помага на Багата в изборите

  Багата в ролята на Благой Борисов имаше за свой помощник и шеф на предизборния щаб Юлиан Константинов, а за защитник в студиото на Ники Кънчев - бизнесдамата Ваня Червенкова. Кампанията им се оказа успешна и съквартирантите го избраха за премиер

 15. Простосмъртните срещу боговете във "ВИП брадър"

  Простосмъртните срещу боговете във "ВИП брадър"

  В новата седмична мисия за бюджета Юлиан, Фънки, Криси Патрашкова, Златка, Ники и Багата имат ролята на простосмъртни - те не говорят на боговете без разрешение от тях, не могат да седят на меката мебел в Къщата и пушат само на едно място в двора.

 16. ВИП брадър-4: Кой ще се смее последен?

  ВИП брадър-4: Кой ще се смее последен?

  Юлиан, номинирал еднолично Багата, сред останалите, които се борят оставане в Къщата от 17 октомври 2012: капитанът на изгубилия отбор Ники Мартинов плюс Криси Патрашкова и Фънки, събрали най-много гласове от съквартирантите. Шоуто този път напускат двама

 17. Юлиан и Жената котка

  Юлиан и Жената котка

  Юлиан Константинов се е запътил към Къщата на "ВИП брадър-4", 16 септември 2012 г., а по червения килим до водещия Ники Кънчев го придружаваше Жената котка, която го пазеше от дъжда с чадър

 18. ВИП Брадър-4: Юлиан Константинов

  ВИП Брадър-4: Юлиан Константинов

  Приема влизането си във "ВИП брадър-4" като игра - а когато играe някаква игра, се пали лесно и бързо. Твърди, че образът му на сцената не се различава от образа му в живота. Казва, че най-добре пее класическа музика, макар да е имал изяви и в рокгрупа

 19. Юлиан Константинов като рокмузикант

  Юлиан Константинов като рокмузикант

  Юлиан Константинов като рокмузикант - на представянето на албума на Тони Чембъра от група "Монолит" The voice of Monolith - Tony & friends, 8 април 2011 г.

 20. Юлиан Константинов в "Аз обичам България"

  Юлиан Константинов в "Аз обичам България"

  Юлиан Константинов представя шоуто "Аз обичам България" по Нова телевизия, 22 март 2011 г., където е капитан на отбора, който играе срещу екипа на Андрей Слабаков. Оперен певец и рокмузикант, през есента на 2012 г. той стана съквартирант във "ВИП брадър"

 21. Юлиан Константинов на сцената на "Байландо"

  Юлиан Константинов на сцената на "Байландо"

  Юлиан Константинов пее в третата вечер на благотворителното шоу "Байландо - сцена на мечтите”, 23 септември 2010 г.

 22. Братята Пламен и Юлиан Константинови

  Братята Пламен и Юлиан Константинови

  Оперният бас Юлиан Константинов (вдясно) придружава брат си, волейболиста Пламен Константинов, избран за "Мъж на годината 2008", на церемонията, 3 декември 2008 г.

 23. Юлиан Константинов в "Дарик радио"

  Юлиан Константинов в "Дарик радио"

  Юлиан Константинов в студиото на "Дарик радио" за празничната програма по случай рождения им ден, 22 януари 2008 г.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност