Емили Блънт като Ледената кралица Фрея

Емили Блънт

актриса

Родена е на 23 февруари 1983 г. в Лондон. Печели "Златен глобус" за тв драмата "Дъщерята на Гидиън" (2005). По-късно изпълнява поддържаща роля в "Дяволът носи "Прада", превъплъщава се и в младата кралица Виктория (The Young Victoria, 2009 г.), в "Агенти на съдбата" (The Adjustment Bureau, 2011) партнира на Мат Деймън, а в "Риболов в пустинята" (2012) на реж. Ласе Халстрьом - на Юън Макгрегър. Омъжена е за колегата си Джон Красински.

През 2014 г. партнира на Том Круз във фантастичния екшън "На ръба на утрешния ден" и играе в екранизацията на мюзикъла "Вдън горите".

Криминалната екшън драма "Сикарио" (2015) й носи суперлативи, но така и не е номинирана за "Оскар".

През 2016 г. влиза в още един фентъзи сюжет - "Ловецът: Ледената война" (предистория на "Снежанка и ловецът"), където играе Снежната кралица Фрея. Сред следващите й главни роли е още една приказна героиня - в планирания римейк на "Мери Попинз".

 1. Емили Блънт и Лин-Мануел Миранда в шоуто на Джеймс Кордън

  Емили Блънт и Лин-Мануел Миранда в шоуто на Джеймс Кордън

  Звездите на премиерния "Мери Попинз се завръща" Емили Блънт и Лин-Мануел Миранда (в средата) в шоуто на Джеймс Кордън, където представят заедно с водещия 22 мюзикъла за 12 минути, 18 декември 2018 г.

 2. Емили Блънт танцува като Мери Попинз

  Емили Блънт танцува като Мери Попинз

  Емили Блънт танцува с лондонските фенерджии като заглавната героиня във филмовия мюзикъл "Мери Попинз се завръща", продължение на кинохита на "Дисни" от 1964 г. "Мери Попинз", който екранизира детските книги от Памела Травърс. По кината у нас от 19 декември 2018 г.

 3. Кинопремиера: "Мери Попинз се завръща"

  Кинопремиера: "Мери Попинз се завръща"

  19 декември 2018 г. - Лин-Мануел Миранда (крайният вляво) и Емили Блънт като заглавната героиня (крайната вдясно) са звездите в премиерния филмов мюзикъл "Мери Попинз се завръща", продължение на кинохита на "Дисни" от 1964-та по детските книги от Памела Травърз.

 4. Емили Блънт като Мери Попинз с чадър

  Емили Блънт като Мери Попинз с чадър

  Емили Блънт като Мери Попинз с чадър на плакат за "Мери Попинз се завръща", по кината у нас от 19 декември 2018 г.

 5. Емили Блънт на 90-ите награди "Оскар"

  Емили Блънт на 90-ите награди "Оскар"

  Емили Блънт в кутюрна рокля "Скиапарели" на 90-ите награди "Оскар", 4 март 2018 г.

 6. Емили Блънт като Мери Попинз

  Емили Блънт като Мери Попинз

  Емили Блънт като Мери Попинз на първи кадър от "Мери Попинз се завръща", продължение на музикалния филм с Джули Андрюс от 1964-та, в което действието е пренесено 20 години напред. Порасналите деца на сем. Банкс, Джейн и Майкъл, се играят от Емили Мортимър и Бен Уишоу. Участват още Анджела Лансбъри, Лин-Мануел Миранда, Мерил Стрийп, Колин Фърт и Джули Уолтърс. Режисира Роб Маршъл ("Вдън горите").

 7. Ема Стоун и Емили Блънт на актьорските награди

  Ема Стоун и Емили Блънт на актьорските награди

  Отличената Ема Стоун (вляво), в рокля "Александър Маккуин", позира с колежката си Емили Блънт, в "Роберто Кавали", по време на церемонията, на която бяха раздадени за 23-ти път наградите на актьорската гилдия в САЩ, 29 януари 2017 г.

 8. Емили Блънт на плакат за "Момичето от влака"

  Емили Блънт на плакат за "Момичето от влака"

  Емили Блънт на плакат за "Момичето от влака" (2016), трилър по едноименния роман от Паула Хоукинс, който й донесе актьорска номинация за британската филмова награда БАФТА в сезона на наградите 2017.

 9. Емили Блънт като Ледената кралица Фрея

  Емили Блънт като Ледената кралица Фрея

  Емили Блънт като Ледената кралица Фрея в "Ловецът: Ледената война", по кината у нас от 22 април 2016 г.

 10. Кралиците в "Ловецът: Ледената война" (2016)

  Кралиците в "Ловецът: Ледената война" (2016)

  Емили Блънт на трона като Снежната кралица и Чарлийз Терон, отново в ролята на злата Равена, в кадър от "Ловецът: Ледената война", предистория на "Снежанка и Ловецът", по кината у нас от 22 април 2016 г.

 11. Емили Блънт и Чарлийз Терон като две сестри

  Емили Блънт и Чарлийз Терон като две сестри

  Емили Блънт (вляво) и Чарлийз Терон като две сестри - Фрея и Равена - в предисторията на "Снежанка и Ловецът". "Ловецът: Ледената война" е по кината у нас от 22 април 2016 г.

 12. Емили Блънт в розова "Прада"

  Емили Блънт в розова "Прада"

  Емили Блънт по червения килим на 88-ите награди "Оскар", 29 февруари 2016 г., в розова рокля "Прада", под която вече си личеше бременността й. Тя обаче попадна сред най-зле облечените звезди от церемонията, защото тоалетът й бил абитуриентски.

 13. Злите кралици в "Ловецът: Ледената война" (2016)

  Злите кралици в "Ловецът: Ледената война" (2016)

  Емили Блънт и Чарлийз Терон като злите сестри кралици на плакат за "Ловецът: Ледената война", предистория на "Снежанка и ловецът", по кината у нас от 22 април 2016 г.

 14. Емили Блънт като Ледената кралица

  Емили Блънт като Ледената кралица

  Емили Блънт като Ледената кралица, сестра на Злата кралица (Чарлийз Терон), в предисторията на "Снежанка и ловецът" - The Huntsman Winter’s War, по кината от 22 април 2016 г.

 15. Емили Блънт и Ана Кендрик във "Вдън горите"

  Емили Блънт и Ана Кендрик във "Вдън горите"

  Емили Блънт като жената на Пекаря и Ана Кендрик в ролята на Пепеляшка в мюзикъла "Вдън горите" (2014). Той оплита героите от приказките на Братя Грим в съвсем нов сюжет, в който принцът прелъстява жената на Пекаря и изневерява на Пепеляшка...

 16. Емили Блънт и Мерил Стрийп с номинации за "Вдън горите"

  Емили Блънт и Мерил Стрийп с номинации за "Вдън горите"

  Джеймс Кордън като пекаря, Емили Блънт - съпругата му, главна героиня във филма, и Мерил Стрийп в поддържащата роля на вещицата в мюзикъла "Вдън горите", по кината у нас от 26 декември 2014 г. Двете получиха номинации за "Златен глобус", съответно за главна и поддържаща актриса.

 17. Емили Блънт във "Вдън горите"

  Емили Блънт във "Вдън горите"

  Джеймс Кордън (вляво) и Емили Блънт - пекаря и съпругата му, заедно с малкия Даниел Хътълстоун като Джак от приказката за бобеното зърно. Във "Вдън горите", по кината у нас от 26 декември 2014 г., участват още Мерил Стрийп като вещицата, която ги е проклела, Ана Кендрик и Крис Пайн - Пепеляшка и Принца, плюс Джони Деп, Големия лош вълк.

 18. Петер Линдберг снима три актриси в Портофино

  Петер Линдберг снима три актриси в Портофино

  От ляво на дясно: Кейт Бланшет, Джоу Сюн и Емили Блънт в черно-бялата рекламна фотосесия, заснета от топфотографа Петер Линдберг в италианския пристанищен град Портофино за производителите на луксозни часовници от Швейцария IWC Schaffhausen през май 2014. Поводът е пускането на новата колекция ръчни часовници Portofino Midsize в началото на есента.

 19. Три чифта слънчеви очила

  Три чифта слънчеви очила

  От ляво на дясно: Емили Блънт, Джоу Сюн и Кейт Бланшет са актрисите в черно-бялата рекламна фотосесия, заснета от топфотографа Петер Линдберг в италианския пристанищен град Портофино за производителите на луксозни часовници от Швейцария IWC Schaffhausen през май 2014. Поводът е пускането на новата колекция ръчни часовници Portofino Midsize в началото на есента.

 20. Емили Блънт в едър план

  Емили Блънт в едър план

  Емили Блънт е една от петте кинозвезди в черно-бялата рекламна фотосесия, заснета от топфотографа Петер Линдберг в Портофино, Италия, за швейцарския производител на луксозни часовници IWC Schaffhausen през май 2014. Поводът е пускането на новата колекция ръчни часовници Portofino Midsize в началото на есента.

 21. Пет кинозвезди в Портофино

  Пет кинозвезди в Портофино

  Актьорите Кейт Бланшет, Емили Блънт, Джоу Сюн, Юън Макгрегър и Кристоф Валц в черно-бяла рекламна фотосесия, заснета от топфотографа Петер Линдберг в италианския пристанищен град Портофино, Италия, за производителите на луксозни часовници от Швейцария IWC Schaffhausen през май 2014. Поводът е пускането на новата колекция ръчни часовници Portofino Midsize в началото на есента.

 22. Емили Блънт и Том Круз в "На ръба на утрешния ден"

  Емили Блънт и Том Круз в "На ръба на утрешния ден"

  Емили Блънт партнира на Том Круз във фантастичния екшън "На ръба на утрешния ден", по кината от 6 юни 2014 г.

 23. Емили Блънт партнира на Том Круз

  Емили Блънт партнира на Том Круз

  Емили Блънт партнира на Том Круз във фантастичния екшън "На ръба на утрешния ден", по кината от 6 юни 2014 г.

 24. Емили Блънт в "На ръба на утрешния ден"

  Емили Блънт в "На ръба на утрешния ден"

  Емили Блънт, по черен потник, в "На ръба на утрешния ден", където партнира на Том Круз, по кината от 6 юни 2014 г.

 25. Емили Блънт в пълно бойно снаряжение

  Емили Блънт в пълно бойно снаряжение

  Емили Блънт в пълно бойно снаряжение във фантастичния екшън "На ръба на утрешния ден", по кината от 6 юни 2014 г.

 26. Том Круз и Емили Блънт, "На ръба на утрешния ден" (2014)

  Том Круз и Емили Блънт, "На ръба на утрешния ден" (2014)

  Какво ли е усещането да се събуждаш винаги в един и същи ден? И да го преживяваш безброй пъти? Фантастичният екшън "На ръба на утрешния ден", който среща Том Круз и Емили Блънт на бойното поле в обречена наглед битка с извънземни, е по кината у нас от 30 май 2014 г.

 27. Емили Блънт със змийска гривна

  Емили Блънт със змийска гривна

  Емили Блънт със змийска гривна, 5 ноември 2011 г.

 28. Емили Блънт, "Златен глобус 2013"

  Емили Блънт, "Златен глобус 2013"

  Емили Блънт в рокля Michael Kors на наградите "Златен глобус", Бевърли хилс, 14 януари 2013 г., където бе номинирана за ролята си в "Риболов в пустинята" и провъзгласена за една от най-добре облечените кинозвезди на церемонията

 29. Ан Хатауей и Емили Блънт

  Ан Хатауей и Емили Блънт

  Ан Хатауей, отличена като най-добра драматична актриса с ролята на Фантин в "Клетниците", и Емили Блънт (вдясно), която й партнираше в "Дяволът носи "Прада", на наградите "Изборът на критиката", 10 януари 2013 г.

 30. Емили Блънт и Юън Макгрегър в "Риболов в пустинята"

  Емили Блънт и Юън Макгрегър в "Риболов в пустинята"

  Емили Блънт и Юън Макгрегър в "Риболов в пустинята", в кината от 15 юни 2012 г.

 31. Емили Блънт и Дакота Фанинг

  Емили Блънт и Дакота Фанинг

  Емили Блънт и Дакота Фанинг (вдясно) на вечеря, давана от модната къща на Ели Сааб в Ню Йорк, 5 април 2012 г.

 32. Емили Блънт на премиера в Лос Анджелис

  Емили Блънт на премиера в Лос Анджелис

  Емили Блънт на премиерата на "Риболов в пустинята" в Лос Анджелис

 33. Чаровната Емили Блънт

  Чаровната Емили Блънт

  Емили Блънт на предварителна прожекция на "Риболов в пустинята" в Ню Йорк, 8 март 2012 г. Филмът на реж. Ласе Халстрьом, където й партнира Юън Макгрегър, вече е по кината и у нас. Разгледай още нейни снимки.

 34. Емили Блънт на премиера в Лондон

  Емили Блънт на премиера в Лондон

  Емили Блънт на премиерата на "Риболов в пустинята" в Лондон, 10 април 2012 г.

 35. Емили Блънт в червено

  Емили Блънт в червено

  Емили Блънт на кинофестивала Трайбека в Ню Йорк, 19 април 2012 г.

 36. Емили Блънт в "Калвин Клайн"

  Емили Блънт в "Калвин Клайн"

  Емили Блънт в "Калвин Клайн" - и с половинката си Джон Красински

 37. Риболов в пустинята - БГ плакат

  Риболов в пустинята - БГ плакат

  Емили Блънт и Юън Макгрегър на плаката за "Риболов в пустинята", в кината от 11 май 2012

 38. Емили Блънт на парти на Blackberry

  Емили Блънт на парти на Blackberry

  Емили Блънт - Торонто, 10 септември 2011

 39. Емили Блънт с Джон Красински

  Емили Блънт с Джон Красински

  Актьорската двойка на червения килим за три церемонии през есента на 2011 г.

 40. Емили Блънт на модно ревю

  Емили Блънт на модно ревю

  3 октомври 2011 г., Париж - Емили Блънт пристига на прет-а-порте ревюто на "Ив Сен Лоран" за сезона пролет-лято 2012

 41. Емили Блънт в прегръдка с колега

  Емили Блънт в прегръдка с колега

  Актьорите Емили Блънт и Юън Макгрегър се прегръщат колегиално на парти по време на кинофестивала в Торонто, септември 2011 г.

 42. Емили Блънт с Юън Макгрегър

  Емили Блънт с Юън Макгрегър

  Емили Блънт с Юън Макгрегър - двамата актьори позират заедно на кинофестивала в Торонто, септември 2011 г.

 43. Емили Блънт в Торонто

  Емили Блънт в Торонто

  11 септември 2011 г., Торонто - Емили Блънт на премиерата на филма Your Sister's Sister

 44. Кинопремиера с Емили Блънт

  Кинопремиера с Емили Блънт

  14 февруари, Ню Йорк - Емили Блънт на премиерата на филма "Агенти на съдбата", където партнира на Мат Деймън

 45. Емили Блънт на родна земя

  Емили Блънт на родна земя

  30 януари 2011 г., Лондон - Британската премиера на "Гномео и Жулиета", в който Емили Блънт озвучава главната героиня

 46. Емили Блънт като Жулиета

  Емили Блънт като Жулиета

  23 януари 2011 г., Холивуд - Емили Блънт на премиерата на анимационния филм "Гномео и Жулиета", където озвучава главната героиня

 47. Емили Блънт на червения килим

  Емили Блънт на червения килим

  Емили Блънт на наградите "Изборът на критиката" в Холивуд, 14 януари 2011 г.

 48. Емили Блънт на премиерата на "Пътешествията на Гъливер"

  Емили Блънт на премиерата на "Пътешествията на Гъливер"

  18 декември 2010 г., Лос Анджелис - Емили Блънт на премиерата на филма с Джак Блак "Пътешествията на Гъливер"

 49. Емили Блънт, декември 2010 г.

  Емили Блънт, декември 2010 г.

  12 декември 2010 г., Калифорния - Актрисата Емили Блънт на холивудските награди за стил, където връчваше отличието за грим.

 50. Емили Блънт с половинката си

  Емили Блънт с половинката си

  3 декември 2011 г., Вашингтон - Актьорите Емили Блънт и Джон Красински на галавечерята по повод наградите на центъра "Кенеди", домакинствана от държавния секретар Хилари Клинтън

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност