Стари и нови лица в "Отряд самоубийци 2" 20 снимки

Видяно 0

27.03.2021

"Отряд самоубийци 2", на кино и онлайн през август 2021, включва стари и нови лица, сред които се откроява Идрис Елба (в средата) в ролята на наемника Робърт Дюбоа / Блъдспорт (букв. "кървав спорт"), взет първоначално да замести Уил Смит в ролята на Дедшот от предишния филм. Джоел Кинаман (вдясно) се завръща като героичния офицер начело на отряда самоубийци Рик Флаг, а Майкъл Рукър (вляво), работил с режисьора Джеймс Гън в двата "Пазители на Галактиката", се превъплъщава в Савант / Брайън Дърлин.




1 Коментар

  1. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Susan Benson

    Здравейте дами и господа, нуждаете ли се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.
    Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: ([email protected]) или изпратете ми съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг.
    Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да постигнете всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.
    Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
    * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
    * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
    * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
    * Гъвкав лихвен процент - достъпен лихвен процент от 3%.
    * Високи цени на одобрение
    * Гъвкаво погасяване - получавате шанса да изберете дата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
    * Лесно онлайн приложение.
    * Персонализирани насоки и експертиза.
    * Няма скрити такси
    Не губете възможност поради липса на средства. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят
    За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез този имейл адрес [email protected] или на WhatsApp чрез +447903159998
    Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълна увереност ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност