Повечето букмейкъри и онлайн казина правят всичко възможно, за да запазят анонимността на своите играчи.

Те използват личните им данни, само и единствено за контакт с тях, ако възникне даден казус свързан със залаганията. Как обаче хазартните оператори успяват да гарантират анонимността на играчите, възможно ли е човек да залага анонимно и всичко по тази важна за залагащите тема, ще анализираме, в следващите редове на тази кратка, но полезна публикация.

Разкрива ли самоличността ми регистрацията в сайтовете?

Отварянето на акаунт в букмейкърски сайт, е съпроводено от попълване на лични данни, което притеснява немалко потребители, които желаят да останат анонимни. Истината е, че тази процедура се изпълнява, за да се установи, дали лицето, което се е регистрирало в сайта, е навършило пълнолетие (18 години), за да му се даде възможност да залага на хазарт. Разбира се, всички лични данни се съхраняват надеждно, без риск от разпространение или кражба.

За да онагледим процедурата по създаване на акаунт, ще дадем пример с известен букмейкър в България. Вие можете да видите всички стъпки за Palms Bet регистрация, така че да добиете представа какво се изисква от играчите, как се верифицира сметката и така нататък. Запомнете, че хазартният оператор няма да разпространи данните Ви, и ще ги държи само за връзка с вас.

Общо взето, можем да твърдим, че букмейкърите разкриват самоличността Ви само за тях, така че да Ви предложат законно услугите си. Те няма да спекулират с вашите документи, защото попадат под ударите на законна и подлежат на съд за злоупотреба с лични данни. В крайна сметка, вашите имена, единен граждански номер, адреси и телефони, ще се знаят само от Вас и букмейкъра.

Как се гарантира анонимността на потребителите в онлайн казината?

Някои от онлайн казина зад граница, предоставят опции за депозит чрез криптовалутата Биткойн, така че залагащият остава напълно анонимен. Никой не знае кой прехвърля виртуалните пари от електронния портфейл към казино сайта, което е наистина добра идея. За съжаление все още българските оператори не са включили опции за разплащания в криптовалута, но това може да стане съвсем скоро, защото тенденциите са такива. Депозирането посредством Биткойн, не се отразява в банкови извлечения и сметки и никой няма да разбере за какво харчите парите си.

Колкото повече методи се осигуряват за анонимността на играчите, толкова по-голям ще бъде интереса към дадената компания. Ето защо, родните бетинг сайтове, имат повод да се замислят за нововъведенията, и да провокират интерес у тези, които искат да залагат анонимно и без риск.

Няколко думи в обобщение

Анонимното залагане е препоръчително и букмейкърските къщи, трябва да се съобразят с това. Има голям напредък в разработването и добавянето на платежни методи, облекчена регистрация и кратка верификация, с чиято помощ да се постигне желаната цел. Естествено, адмирираме опитите на българските компании да скрият добре самоличността на техните клиенти и смятаме, че до този момент успяват да се справят с това изискване. А сега е време да Ви пожелаем приятна игра, от която да останете доволни, и да постигнете добри печалби, на които да се зарадвате.