Само до преди няколко години, много малко хора в България, имаха представа за това, какво значи фентъзи футбол. Това обаче се промени, тъй като се появи български бетинг сайт, който да предложи играта за масовите потребители.

Все още има играчи, които не знаят що е то фентъзи футбол и как той успя да дойде в България. За тях подготвихме тази статия, в която ще проследим хронологично нещата, които са свързани с идването на уникалната игра на българска територия.

Какво точно значи фентъзи футбол?

Това е игра, в която влизате в ролята на мениджър на футболен отбор, който играе във виртуални първенства и турнири. Вие можете да изградите вашата селекция, като стартирате с минимална сума, която се покачва с течение на времето. В същия момент други ваши онлайн опоненти, създават собствени тимове, които ще се противопоставят на вашите момчета. По-интересното е, че можете да поставите паричен залог на фентъзи футбол в сайта на PalmsBet, тъй като този букмейкър доведе играта в България. Имате много опции за игра, с чиято помощ да спечелите.

В играта фентъзи футбол участват от 5 до 15 играча, всеки със собствен отбор. Играчите поставят залог от 5 до 500 лева, и се надяват да оцелеят в различните лиги, където ще участват. Вие избирате от стаи с 10 участника, без ограничение на участниците и възможност да играете един срещу друг. В зависимост от избраната лига, ще се формира и вашата печалба при краен успех.

Палмс Бет не е единственият онлайн букмейкър, който предлага тази игра, тъй като немалко бетинг сайтове  в световен мащаб дават такова предложение на клиентите си. Истината е, че играта е много атрактивна и със сигурност ще Ви държи под напрежение през цялото време. Най-после имате шанс да изградите собствен футболен тим, и да заложите за неговото представяне.

Кога фентъзи футболът се появи в България?

Годината е 2019 година, когато фентъзи футболът се появи в българския букмейкърски сайт на Палмс Бет. Потребителите имаха възможност да прочетат повече за по темата, която бе отразена от много медии. Появиха се подробности за всички възможни дуели при фентъзи футбола, и се направиха ръководства за начинаещи, които желаят да изпробват късмета си на този вид залози.

Голям брой играчи потърсиха възможността да станат мениджъри на собствени отбори, както и да залагат на представянето на виртуалните футболисти. Те получаваха точки за всеки успех и ги инвестираха в нова селекция, закупуване на футболисти, повишаване на нивото на отборите и други. Днес този вид залагания вече не се приемат за новост, и се радват на огромен интерес.

По-горе дадохме информация за този вид хазартна игра, а сега остава да проучите подробностите, ако се опитате да я играете в интернет пространството. Разбира се, трябва да бъдете разумни, и да имате едно на ум, защото конкурентите Ви не спят и със сигурност ще направят всичко възможно, за да Ви противодействат и да оберат всички поставени залози. С надеждата, че публикацията ни е била полезна за любителите на бетинг сайтове, се разделяме и им желаем късметът да бъде на тяхна страна, за да постигнат така желания и бленуван краен успех.