Знаете ли, че в букмейкърските сайтове, се предлагат не само стандартните спортни залози на футбол, баскетбол, тенис и волейбол, а има и още немалко екзотични спортове, които не са чак толкова познати на българските играчи.

За по-нестандартните и любопитни спортни събития ще пишем в тази статия, за да се информирате за най-интересното от света на спортните залагания.

На какви екзотични спортове можем да залагаме?

Ако искате да разнообразите залозите си, и да изпробвате късмета си на някои по-нестандартни спортове, то тогава можете да се ориентирате към снукъра. В интерес на истината има много българи, които се вълнуват от този спорт, който е популярен във Великобритания и някои азиатски държави. Снукърът наподобява билярд и има много сходни черти с любимата игра на поколения.
За да ви бъде още по-интересно, се предлагат и залози на дартс, където хвърляте стрелички към кръгла мишена, и се надявате да грабнете възможно най-много точки. Дартс също е игра с британски корени, но много българи я практикуват и имат жив интерес към този вид състезания.
Ако пък горепосочените предложения, не са Ви достатъчни и искате още по-голяма доза екзотика, то тогава имате възможност да изпробвате залози на спортната игра Лакрос, която произхожда от Северна Америка и е нещо между хокей и футбол. Играе със специални пръчки и малка гумена топка, като основната цел, е да се вкарат повече голове, а забавлението е наистина огромно.

Къде се предлагат залози на такива спортове?

Вие можете да залагате на екзотични спортове в повечето лицензирани бетинг сайтове в България. Така например, сайтът Bwin е анализиран от Efirbet, които ще Ви предоставят пълна информация относно видовете спортни залози, бонусите, коефициентите и всичко интересно около този букмейкър. По-горе посочените, снукър, дартс и лакрос  могат да бъдат намерени в Биуин, където ще срещнете най-различни пазари за залог и наистина високи ставки.
Разбира се, ако се огледате наоколо ще видите поне още пет хазартни оператора, които ще Ви предоставят възможност да усетите екзотиката на спортните събития, и ще Ви позволят да изпробвате късмета си залагайки на келтски спортове, тротинг, американски футбол, бейзбол и какво ли още не. Ясно е, че много от тези състезания не са познати на българската аудитория от залагащи, но пък си има любители, които харесват този тип нестандартни игри и залагат на тях.

Кой залага на екзотични спортни събития?

Залагането на спорт става все интересно включвайки спортовете, за които писахме в тази статия. Едва ли някой се съмнява, че големите букмейкъри ще пропуснат по-нестандартните и екзотични събития в сайтовете си, защото имат интерес да ги предоставят на потребителите си. Залагащите пък могат да спечелят немалко, ако успеят да дадат прогнози за различните събития от цял свят.
В края искаме да Ви пожелаем успех, независимо към кой вид залагания сте се ориентирали. Играйте разумно, тъй като това е хазарт, който може да Ви разочарова, и да загубите. Надяваме се, че Ви е било интересно да прочетете за възможността за залагане на по-неизвестните и любопитни дисциплини, и ще се радваме, ако публикацията ни е била полезна за читателите.